Ревю на електрическа косачка Bosch ARM 32


Bosch ARM 32 е идеалният избор за вас, ако търсите електрическа косачка, която да е перфектния помощник при всяко косене на вашата градина, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на електрическа косачка Bosch ARM 32

Марката Bosch е доказана със своите качествени и надеждни уреди във всички категории уреди за поддържане на дома. Тя е еквивалент за машини и инструменти за всеки, който търси високо качество!

Независимо дали искате да изградите, подобрите или поправите, Bosch разполага с широка гама от машини и инструменти, предназначени да ви помогнат успешно да завършите всяко начинание.

Тази косачка се захранва от мощен двигател с 1200 W и има работна ширина 32 см и кош с капацитет 31 литра, идеална е за средни по капацитет градински зони.

Машината има регулируема височина на рязане. В зависимост от ситуацията, височина на рязане може да се регулира в 3 нива на рязане: 20 мм и 32 мм, 60 мм, лесно, без прекалено много усилия или ползване на отделни инструменти.

Нашето мнение за продукта

Нашето мнение е, че тази косачка ще си върши работата добре, заради своите оптимални характеристики. Препоръчваме ви я, ако имате нужда от уред за косене на трева за средни по капацитет градини. Нашата оценка за съотношението цена – качество е отлична. Качеството на материалите, от които е произведен са много добри, като тази косачка Bosch ще ви предложи висока надеждност и повишена трайност във времето.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на електрическа косачка Bosch ARM 34