Ревю на плот за вграждане Samsung C21RJAN


Samsung C21RJAN е модерен плот за вграждане изграден от висококачествена витрокерамика. Той разполага с 2 зони за готвене и се управлява чрез тъч контрол. Много полезни са функциите таймер и тази за детска защита. В същото време плота изпъква със своята стилна външност и много достъпна цена.

Основни характеристики на Samsung C21RJAN

Керамична повърхност

Модела има стилен и изтънчен дизайн, който ще придаде на кухнята ви страхотен вид. Готвенето с удоволствие ще направи вашите ястията още по-вкусни!

Интелигентно сензорно управление

Повърхността за готвене от керамично стъкло съдържа четири високотехнологични зони за готвене с мощни излъчващи повърхности на нагревателя за претопляне на храна.

Таймер

Тази функция ви позволява да настроите времето за готвене (до 99 минути) за всяка част от плота, което ви улеснява повече от всякога при приготвянето на храна по едно и също време. При изтичане на времето зоната се деактивира и се чува звуков сигнал.

Защита за деца

Тя предпазва децата от активиране на плота, което означава, че вие ​​и вашето семейство сте защитени от изгаряния. Детската защита също не позволява на децата да променят параметрите, докато плотът е в действие.

Индикатор за прегряване

Индикаторът за прегряване изключва котлона, ако температурата му надвиши нормите. Тази функция ви позволява да готвите по-безопасно и удобно.

Нашето мнение за продукта

Това е модерен плот за вграждане с 2 зони за готвене, изграден от висококачествена витрокерамика. Модела разполага с всички основни функции от които бихте имали нужда: управление чрез тъч контрол, функция таймер и такава за детска защита. В същото време той притежава стилна външност, която би паснала във всяка кухня. Но може би най-голямото предимство на този плот е неговата цена – това може би е плота за вграждане с две зони на пазара, който има най-доброто съотношението цена/качество.