Ревю на плот за вграждане Samsung C21RJAN


Samsung C21RJAN е модерен плот за вграждане изграден от висококачествена витрокерамика. Той разполага с 2 зони за готвене и се управлява чрез тъч контрол. Много полезни са функциите таймер и тази за детска защита. В същото време плота изпъква със своята стилна външност и много достъпна цена.

Samsung C21RJAN

Samsung C21RJAN

Плот за вграждане Samsung C21RJAN, Електрически, 2 Керамични повърхности, Тouch контрол, Черно стъкло

 

Това е компактен плот за вграждане, който може да ви спести място в нишата ви за готвене, особено ако тя е с ограничени размери. Но дори и да имате достатъчно място, не сте свикнали да готвите или го правите по-рядко, нямате голямо семейство, но все пак предпочитате да имате наличен плот, то това е по-удобно решение, което е много по-евтино от плотовете с 4 зони за готвене. 

Този модел има компактни размери 4 х 28,8 х 50,5 см и може да бъде вграден в кухненски плот. Въпреки малките си размери и плоския външен вид, устройството не вдъхва крехкост, а напротив, изглежда доста здрво и издръжливо.

Контролният панел е поставен отпред и е оборудван със сензорни функции. Ще можете лесно да настроите плота, намирайки всичко под ръка. Имате опция да блокирате на достъпа на деца, индикатор за остатъчна топлина и бутон за настройка на нивото на температурата за всяка зона.

Котлонът работи чрез електрическо захранване и е оборудван с две нагревателни зони, едната е средна по размер и другата е малка. Средната горелка е с мощност 1,8 kW, а малката е с мощност 1,2 kW.

Може да регулирате температурата в няколко стъпки, за по-добър контрол върху готвенето. Това се оказва полезно, когато трябва да готвите определени ястия на по-силен огън или такива, които изискват по-ниска температура.

Мощността е много добра, така че времето за готвене ще бъде кратко. Цено е, че след всяка програма на използване плотът се изключва автоматично, като по този начин осигурява допълнителна безопасност както за вас, така и за най-малките.

В сравнение с газовото котлони, електрическото е много по-икономично. Керамичният котлон е в същото време по-икономичен от обикновения електрически, така че сметките ще бъдат още по-ниски.

Основни функции

Моделът има стилен и изтънчен дизайн с керамична повърхност, който ще придаде на кухнята ви страхотен вид. Готвенето с удоволствие ще направи вашите ястията още по-вкусни!

Повърхността за готвене от керамично стъкло съдържа две високотехнологични зони за готвене с мощни излъчващи повърхности на нагревателя за претопляне на храна, които се регулират с модерно сензорно управление.

Функцията таймер ви позволява да настроите времето за готвене (до 99 минути) за всяка част от плота, което ви улеснява повече от всякога при приготвянето на храна по едно и също време. При изтичане на времето зоната се деактивира и се чува звуков сигнал.

Защита за деца предпазва децата от активиране на плота, което означава, че вие ​​и вашето семейство сте защитени от изгаряния. Детската защита също не позволява на децата да променят параметрите, докато плотът е в действие.

Индикаторът за прегряване изключва котлона, ако температурата му надвиши нормите. Тази функция ви позволява да готвите по-безопасно и удобно.

Нашето мнение за продукта

Това е модерен плот за вграждане с 2 зони за готвене, изграден от висококачествена витрокерамика. Плотът разполага с всички основни функции от които бихте имали нужда: управление чрез тъч контрол, функция таймер и такава за детска защита. В същото време той притежава стилна външност, която би паснала във всяка кухня. Но може би най-голямото предимство на този плот е неговата цена – това може би е плота за вграждане с две зони на пазара, който има най-доброто съотношението цена/качество.

Samsung C21RJAN

Samsung C21RJAN

Плот за вграждане Samsung C21RJAN, Електрически, 2 Керамични повърхности, Тouch контрол, Черно стъкло