Ревю на робот прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum


Xiaomi Mi Robot Vacuum е бюджетен вариант, с който ще откриете лесен начин за почистване на вашият дом, при това на супер достъпна цена.

Xiaomi Mi Robot Vacuum

Xiaomi Mi Robot Vacuum (Бял)

Робот прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum, 50 W, Клас A+++, 5200 mAh, 14.4 V, App, Smart Vision Mapping, Бяла

Основни характеристики

След като изтеглите приложението Mi Xiaomi на вашия смартфон може да управлявате и планирате времето за включване и почистване на роботаXiaomi Mi Robot.

Виртуалният сензор за стена ви позволява да ограничите робота до специфичен радиус на почистване, за надеждна и лесна навигация, която предотвратява допир с жици или деликатни мебели.

Функцията за автоматично зареждане означава, че когато батерията е на изчерпване, че робота автоматично се премества в докинг станцията си, за да я презареди.

След като бъде напълно заредена, прахосмукачката се връща на последно си местоположение и продължава почистването.

Височината на Xiaomi Mi Robot е само 8 см, което  означава, ще може да минава под всякакви ниски мебели. Перфектен е за почистване под дивани, легла и гардероби.

Прагове на врати и килими с височина до 2 см не представляват проблем за него – той минава лесно през и над тях и ги почиства.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши работата  вместо за вас.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом и е подходяща за почистване на всички видове килими и твърди подове;
  • Акустична система за откриване на замърсяване;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • Li-Ion батерия с време на работа до 150 минути и супер бързо зареждане за само два часа и половина;
  • Автоматично зареждане на устройството в докинг станция след приключване на неговата работа.

Виж още ревю на: Робот прахосмукачка Xiaomi Roborock 2

Нашето мнение за продукта

Xiaomi Mi Robot ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Това може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер цена.

Xiaomi Mi Robot Vacuum

Xiaomi Mi Robot Vacuum (Бял)

Робот прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum, 50 W, Клас A+++, 5200 mAh, 14.4 V, App, Smart Vision Mapping, Бяла