Ревю на съдомиялна за вграждане Samsung DW60M6050BB/EO


Samsung DW60M6050BB/EO е модерна съдомиялна за вграждане, разполагаща с най-модерните функции и програми и имаща отлично съотношение между цена-качество.

Samsung DW60M6050BBEO

Samsung DW60M6050BB/EO

Съдомиялна за вграждане Samsung DW60M6050BB/EO, 14 комплекта, Клас A++, 7 програми, LED дисплей, Сензорен контрол, 60 см

 

Уредът има красив дизайн в бял цвят, който би паснал във всяка модерна кухня. Управление ѝ е разположено в горната ѝ част

LED дисплей е изключително лесен за използване, като чрез него може да настройвате лесно абсолютно всички функции и програми на съдомиялната. Можете да проверите с един поглед състоянието, настройките, оставащото време и цикъла, дори от разстояние. Така можете лесно да наблюдавате и контролирате производителността на измиване.

Тази съдомиялна разполага с вместимост от 14 комплекта, като е насочен към семейства от 2 до 4 човека. Съдомиялната дава възможност за измиване на достатъчно чинии и чаши или няколко по-големи съдове.

Вътрешното пространство е организирано в две големи отделения със сгъваеми рафтове, едното от които е с регулируема височина с цел по-голямо удобство и възможност за измиване на всеки съд, независимо от неговата големина.

Вътрешността е добре организирана като има регулируема по височина кошница, която може бързо да се вдигне или спусне с 5 см с едно докосване. Създавайки повече пространство в долната кошница можете да поставите съдове с различни размери и форми, като високи тенджери, широки плата и много големи чинии.

Третото чекмедже е гъвкаво и предлага пространство в горната част, където можете да съхранявате малки и леки предмети като прибори за хранене и други. По този начин те са на безопасно място и се почистват безупречно от мощни водни струи.

Дозаторът за препарат се намира във вътрешната страна на уреда, като  е снабден с плъзгаща се система за затваряне, която ви позволява по-лесна употреба.

Основни функции

Съдомиялната е снабдено с функция за отложен старт до 24 часа. Функцията ви позволява да настроите уреда да се включи в удобно за вас време, дори и да не сте вкъщи. Само трябва да въведете времето за започване, да изберете подходяща програма и да заредите съдомиялната с препарат за почистване.

За оптимално измиване на съдовете от съдомиялните машини се изисква омекотена вода (с ниско съдържание на калций). Ако водата във вашият град има висока твърдост, то по съдовете и в машината ще има останали следи от варовик.

Това има негативно влияние върху цикъла на измиване, сушене и полиране на съдовете. От това следва, че системата за омекотяване трябва да бъде снабдена с омекчаваща сол, за да може уреда да функционира максимално ефективно всеки път.

За това разглеждания уред е снабдена с индикатор за сол, намиращ се на дисплея. Той показва дали в съдомиялната машина има достатъчно количество омекчаваща сол. Когато индикаторът за сол се появи на дисплея на уреда, ще знаете, че трябва да напълните резервоара за сол.

Индикаторът за допълнително изплакване ще се появи на дисплея на миялната машина, когато трябва да се напълни резервоара, специално проектиран за допълнително изплакване.

Система за контрол на количеството на водата предпазва домът ви от наводнения. Функцията автоматично настройва необходимото количество вода за всяка стъпка.

Програми

Тази съдомиялна разполага с 5 програми, които са необходими за едно домакинство: деликатна, еко, интензивна, бърза и нормална.

Спестявате време и енергия със зареждане на по-малко съдове с програмата за половин зареждане.

Отмина времето, когато чакахте съдомиялната да се напълни. Настройката половин зареждане ви дава много по-голяма гъвкавост, защото ви позволява да поставяте и почиствате съдове само в долната част. Сега можете да спестите време и енергия, при измиването на по-малки количества и можете да се насладите на удобството да имате чисти съдове винаги под ръка.

Хигиенично изплакване за отстраняване на всички упорити  бактерии. Опцията хигиена може да бъде активирана за определени програми, за хигиенично почистване на всички съдове. Удължава последното изплакване и повишава температурата на водата до 70 ° C, което осигурява по-дълбоко почистване, премахване на бактериите и микробите. Така винаги можете да използвате чиниите, приборите за хранене и готвене без да се притеснявате.

Спестете време с програмата за измиване и изсушаване за 60 минути. Опцията за бързо измиване за 60 минути ви помага да имате чисти и сухи съдове за много по-кратко време. Тя е идеална за зареждане на по-малко съдове, които са леко замърсени и не изискват интензивно почистване като чаши, прибори за хранене и чинии. Те ще преминат през пълен цикъл на измиване и изсушаване само за 60 минути.

Енергийна ефективност и шум

Моделът е в клас на енергийна ефективност A+, с изключително ниска консумация на енергия.

Стандартната консумация на вода е 12 литра, а на енергия  1.043 kW.

Годишното потребление е 295 kWh, а консумацията на вода за година е 3360 литра за цикъл .

Съдомиялната машина е много тиха, а нивото на шума е с максимална стойност до 48 dB.

Размери и тегло

Уредът е със следните размери (В x Ш x Д) в см: 81.5 х 59.8  х 55 и тегло около 39 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е модерна съдомиялна машина за вграждане, която има отлично съотношение цена-качество и е подходяща за всяко семейство. Уреда предлага всички необходими функции и програми, при това на супер изгодна цена.

Samsung DW60M6050BBEO

Samsung DW60M6050BB/EO

Съдомиялна за вграждане Samsung DW60M6050BB/EO, 14 комплекта, Клас A++, 7 програми, LED дисплей, Сензорен контрол, 60 см

Samsung DW60M6050BBEO

Samsung DW60M5050BB/EO

Съдомиялна Samsung DW60M5050BB/EO, 13 комплекта, Клас F, 5 програми, LED дисплей, Сензорен контрол, 60 см

Samsung DW50R4050BBEO

Samsung DW50R4050BB/EO

Съдомиялна за вграждане Samsung DW50R4050BB/EO, 10 комплекта, 6 програми, Клас A+, 45 см