Ревю на индукционен плот за вграждане Samsung NZ64M3NM1BB/UR


Samsung NZ64M3NM1BB/UR е идеалният избор за вас, ако търсите надежден индукционен плот за вграждане с четири зони за готвене и тъч контрол, при това на супер достъпна цена.

Samsung NZ64M3NM1BBUR

Samsung NZ64M3NM1BB/UR

Плот за вграждане Samsung NZ64M3NM1BB/UR, Индукционен, 4 нагревателни зони, Touch Control, Керамична повърхност, LED дисплей, 60 см, Черно стъкло

Основни характеристики на модела

 • 60 см ширина на плота, с 4 зони за готвене;
 • Мощност: (kW) 7
 • Функция за регулиране на мощността чрез тъч управление;
 • Бързо нагряване на зоните;
 • 9 нива на мощност;
 • Таймер;
 • Защита за деца.

Основни характеристики

Несъмнено този индукционен плот за вграждане на Samsung може да бъде вашият безценен съюзник в кухнята.

Това е модерен плот, изграден от стъклокерамика в антрацитно черен цвят със заоблени ръбове и с бутони за сензорно управление, разположени отпред, с 9-степенен регулатор на мощността. Повърхността на керамичното стъкло се почиства изключително лесно, също така то е и силно устойчиво на надраскване.

Индукционните плотове предават енергия директно на вашите съдове за готвене. При този индукционен модел на Samsung степента на износване на съдовете почти не се наблюдава във времето, тъй като върху тях не се прилага топлина. Под зоната на готвенето се намира електромагнит, който на практика превръща съда за готвене в топлогенератор, без пространството около него да се нагрява.

Недостатъкът на индукционните плотове е, че не всеки съд е подходящ за използване с тях, а само такива съдове с по-дебели дъна.

Четирите зони за готвене са подредени по такъв начин, че може да ги използвате едновременно. Този модел има способността да заври 2 литра вода за време до три пъти по-кратко от другите конвенционални котлони.

Може да избирате 9 степени на регулиране на мощността от контролния панел с тъч управление разположен в предната част, за да сготвите всяко ястие по необходимия начин – точно като професионален готвач.

Плотът е с максимална мощност от 7.2 kW, като се разделя между 2 големи нагревателни зони с площ 220 мм с променлива мощност от 2,35 до 2,6 kW и 2 малки нагревателни зони от 140 мм с променлива мощност от 1,25 до 1,5 kW.

Таймерът позволява програмиране на времето за готвене върху дадена нагревателна зона (до 99 минути), благодарение на което приготвянето на няколко ястия наведнъж е по-лесно.

След изтичане на зададеното време нагревателната зона се изключва, като генерира звуков сигнал, информиращ за завършване на готвенето.

Температурата и продължителността могат да се задават поотделно за всяка зона за готвене.

Системата за безопаснтост ви позволява да блокирате функциите на плота и по този начин да предотвратите достъпа на децата до управлението на плота.

Функцията за автоматично изключване ще изключи зоните, ако те са активирани за дълго време, без намеса. Това би могло да предотврати злополуки или прекомерна консумация на ел. енергия.

Котлоните спират сами на следните интервали от време:

 • Настройка за готвене 1 или 2 със спиране след 6 часа работа;
 • Настройка за готвене 3 и 4 със спиране след 5 часа работа;
 • Настройка за готвене 5 и 6 със спиране след 3 часа работа;
 • Настройка за готвене 7 и 9 със спиране след 1 час работа;

Функцията за автоматично кипене е идеална за ястия, които изискват първо бързо готвене, след което нагряване или печене.

Еквивалент на готвене на „слаб огън“. Благодарение на тази функция нагревателната зона автоматично намалява температурата след определено време.
Индикаторът за остатъчна топлина предупреждава, че нагревателната зона все още е гореща, дори след изключване на уреда. Функцията позволява безопасно и удобно готвене.

Размери 

Плот за вграждане Samsung NZ64M3NM1BB/UR, Индукционен, 4 нагревателни зони, Touch Control, Керамична повърхност, LED дисплей, 60 см, Черно стъкло

Плотът е със стандартни размери (В x Ш x Д) в см: 11.5 x 59 x 52.

Размерите за вграждане са: 560 x 490 мм

Нашето мнение за продукта

В заключение бихме казали, че разглежданият индукционен плот за вграждане е страхотен избор, ако имате нужда от такъв уред с четири зони за готвене. Той е устойчив във времето и има всички необходими функции, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Samsung NZ64M3NM1BBUR

Samsung NZ64M3NM1BB/UR

Плот за вграждане Samsung NZ64M3NM1BB/UR, Индукционен, 4 нагревателни зони, Touch Control, Керамична повърхност, LED дисплей, 60 см, Черно стъкло