Ревю на пералня със сушилня Electrolux EW8W261B


Electrolux EW8W261B е комбинирана пералня със сушилня, която е оборудвана с най-новите технологии и е икономична по отношение на консумацията на вода и ток. 

Electrolux EW8W261B

Electrolux EW8W261B

Пералня със сушилня Electrolux EW8W261B, PerfectCare800, 1600 об/мин, Пране 10 кг, Сушене 6 кг, Клас A, Бяла

 

Този уред може да ви бъде от голяма полза, особено през студените месеци от годината, когато той ще изсушава дрехите ви много бързо, без да се нуждае да ги простирате отвън. Този уред ще ви предостави решение за всички ваши нужди при всяко едно пране и сушене.

Тази пералня със сушилня Electrolux е перфектна във всяко едно отношение: изработена е със специален дизайн, тя се грижат за тъканите, като ги защитава и омекотява, гарантирайки максимална енергийна ефективност и минимално влияние върху околната среда.

Устройството здрава конструкция и модерна визия в следните размери: 85 см височина, 60 см ширина и 63.1 см дълбочина, което прави машината сравнително лесна за позициониране дори и в по- малки помещения.

Тази пералня със сушилня Electrolux е изработена от висококачествени части и материали, гарантиращи ѝ дълъг живот.

Уреда е пригоден да осигурява тиха работа от 51 dB при пране, 60 dB при сушене и 76 dB при центрофугиране, отговарящи на най-високите стандарти.

Максималният капацитет при пране е 10 кг. А максималната ѝ скорост на въртене от 1600 оборота в минута осигурява ефективно изпиране при всяко едно зареждане.

Докато капацитета на сушене на дрехи е 6 кг., което е напълно достатъчно с оглед размерите на уреда.

Моделът позволява да променяте скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането и предпочетената от вас програма.

Управление

Electrolux EW8W261B

Контролният панел е разположен на удобно място в горната част на уреда и е оборудван с LCD дисплей с електронно управление чрез бутони с възможност за регулиране на следните функции:

 • Регулиране на функция отложен старт от 1 до 24 часа;
 • Информация за оставащото време на зададения цикъл;
 • Информация и контрол на фазите на изпиране;
 • Избор на скоростта на въртене на центрофугата;
 • Избор на контрол на температурата;
 • Избор на избрани функции.

Основни функции

Пералните машини със сушилни PerfectCare 800 осигуряват изпиране и грижа за дрехите по изключителен начин в един цикъл.

С PerfectCare от вашите дрехи ще бъдат винаги напълно защитени, за разлика от другите сушилни. Технологията настройва правилната температура за всяка съответна дреха, а движението на барабана се регулира спрямо конкретната материя.

Програмите на системата DelicateCare са адаптирани към вида на всички тъкани, за да запазят възможно най-дълго време вида на вашите любими дрехи.

Системата UltraCare предварително смесва перилния препарат и омекотителя преди да попаднат в барабана. По този начин се достига и защитава всяко влакно и се гарантира, че всички тъкани ще имат по-дълъг живот.

Системата DualCare автоматично адаптира цикъла на пране към вида на тъканите и теглото на прането. По този начин дрехите се поддържат с подходяща температура и оптимизирани движения на барабана. Изпиране, последвано от изсушаване в един оптимизиран процес. Така всяка дреха запазва външния си вид, мекота и качество.

Системата SensiCare претегля количеството пране и автоматично регулира цикъла, така че дрехите да бъдат изпрани в оптимизирано време. Предотвратява излишното изпиране и гарантира запазването на външния вид и мекотата на тъканите за по-дълъг период от време.

Допълнителни функции

Бутона за заключване ви позволява да заключите бутоните на пералнята, за да предотвратите случайно изключване или промяна на програмата от деца. Децата могат да играят до нея, без да бъдат постоянно под наблюдение.

Още една защитна функция е заключването на вратата след започване на всяка програма, което изключва възможността от инциденти.

Уреда разполага с балансираща системи за намаляване на вибрациите и шума.

Този модел пералня напълно ще се погрижи за всички ваши дрехи, включително тези от вълна и коприна.

Чрез оптимизирането на скоростта на въртене на барабана и температурата, пералнята е пригодена да осигури програма на изпиране за всеки тип тъкан.

Пералнята разполага с датчици за откриване на пяна, откриване на небалансирано натоварване, загуба на препарати и водна система, които гарантират безопасността на уреда.

Специални сензори дават възможност на пералните със сушилня да измерват остатъчната влага в тъканите, като машината спира автоматично при достигане на желаното ниво на влажност.

Програми за изпиране

Пералнята разполага с 16 програми, които може да срещнете и при много по-скъпите перални машини на пазара.

Програми за сушене

 • Памук
 • Eco памук
 • Синтетика
 • Деликатни
 • Вълна
 • FreshScent с пара
 • Антиалергични
 • Спорт
 • Outdoor
 • Деним
 • Самопочистваща
 • OneGo 4ч 5 кг
 • OneGo 1ч 1 кгJachete

Програми за пране

 • Деликатни
 • Коприна
 • Вълна
 • Памук
 • Синтетика
 • Одеала
 • Изплакване

Woolmark Platinum Care е най-високата грамота, връчвана от “The Woolmark Сompany” като неоспоримо признание за качествата на пералните машини Electrolux, които перфектно изпират дрехи, изискващи ръчно пране. Чрез патентованата програма Woolmark Platinum Care се избягва триенето на тъканите и така се гарантира запазването на естествената мекота на дрехите дори след 20 пранета.

Програмата SteamCare възстановява дрехите чрез пара и намалява гънките. По този начин облеклото запазва своята форма и текстура за по-дълъг период от време. В допълнение, системата FreshScent съчетава аромат с деликатна пара за освежаване на тъканите между измиванията.

Програмата Non-Stop е изключително бърз и ефективен цикъл, който само за 60 минути изпира и изсушава малко количество пране.

Програмата Wash&Dry осигурява удобна грижа за Вашите дрехи само с натискането на един бутон. Изберете един цикъл и получавате винаги чисто сухо пране само в един оптимизиран процес. Или може да изберете от отделните цикли на пране и сушене за по-голяма гъвкавост.

Енергийна ефективност

Пералня със сушилня Electrolux EW8W261B, PerfectCare800, 1600 об/мин, Пране 10 кг, Сушене 6 кг, Клас A, Бяла

Уредът има енергийна ефективност клас A и сравнително ниска консумация на енергия за година от само 1340 kWh и среден разход на вода за година 18400 литра.

Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби е клас B, а ефективността на сушене е клас E.

Нашето мнение за продукта

Препоръчваме ви този модел, ако имате нужда от комбинирана пералня със сушилня, която разполага с богати функции и програми, сред които и впечатляващата PerfectCare 800 технология. Моделът е изключително ефикасен при пране и премахва всички петна, а освен това сушилнята се грижи за това да извадите дрехи готови за гардероба. А всичко това може да получите на една много конкурентна цена.

Electrolux EW8W261B

Electrolux EW8W261B

Пералня със сушилня Electrolux EW8W261B, PerfectCare800, 1600 об/мин, Пране 10 кг, Сушене 6 кг, Клас A, Бяла