Ревю на хладилник с фризер Samsung RB31FERNDBC

Samsung RB31FERNDBC е добър избор за вас, ако търсите надежден и красив хладилник с фризер, който притежава всички основни функции и екстри, които се грижат за това да подържат храната свежа и здравословна.

Samsung RB31FERNDBC

Samsung RB31FERNDBC (Черен)

Хладилник с фризер Samsung RB31FERNDBC, 310 л, Клас F, Full No Frost, Компресор Digital Inverter, H 185 см, Черен

Този модел съчетава модерни технологии, като в същото време дизайнът му е много привлекателен – той се откроява с черния си цвят, изработен е от неръждаема стомана, с LED дисплей и вградена хоризонтална дръжка. Логото е гравирано в горната част над LED екрана.

Хладилникът дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки модерно обзаведен дом.

От техническа гледна точка този модел е оборудван с модерен компресор с цифров инвертор. За разлика от конвенционалните компресори, които имат само два режима за пускане и спиране, цифровият инверторен компресор на Samsung има 5 различни цикъла на работа въз основа на нивата на влажност и начинът на използване.

Тази модерна технология спомага за поддържането на по-равномерна температура, намалявайки износването на компресора и постигайки по-голяма надеждност и в същото време поддържането на по-нисък.

Освен това този модел се възползва от технологията No Frost, която осигурява равномерно охлаждане, като гарантира елиминирането на образуването на лед и скреж както в хладилника, така и във фризера. По този начин храната остава свежа за по-дълъг период от време, а вие ще забравите за регулярното размразяване на фризера.

Устройството има и специална функция, която ви предупреждава, когато вратата е оставена отворена.

Управление

LCD дисплеят е със сензорен контрол на управление, който дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера. Контролният панел включва регулиране на следните функции:

  • Температурата във фризера може да варира в диапазон -15°C и -23°C;
  • Температурата в хладилника може да варира в диапазона 1°C и 7°C;
  • Регулиране на функция за бързо охлаждане и замразяване;
  • Регулиране на функцията за ваканция;
  • Предупредителен индикатор за отворена врата.

Функции на хладилника

Хладилник с фризер Samsung RB31FERNDBC, 310 л, Клас F, Full No Frost, Компресор Digital Inverter, H 185 см, Черен

Хладилникът е с вместимост 212 литра и е осветен отвътре с LED светлини.

Той разполага с 3 стъклени рафта за съхранение и има специално проектирано отделение за съхранение на плодове и зеленчуци.

Голямо предимство на този модел е, че позицията на най-горният рафт може да се регулира според нуждите ви с 2 стъпки по няколко сантиметра.

Вратата е оборудвана с 4 рафта, които разполагат с достатъчно място за съхранение на по-големи кутии от мляко или сок, както и място за консерви и бутилки с напитки.

Основното предимство вътрешното отделение на този хладилник е плъзгащият се рафт.

Той се плъзга лесно може да се сваля, така че да имате бърз достъп до храната отзад.

В долната част на хладилника има херметично затварящо се отделение с място за съхранение, което осигурява идеалната среда за съхранение на зеленчуци и плодове, които ги запазват свежи за дълго време с непроменена свежест.

Функции на фризера

Фризерът е с вместимост 98 литра и е организиран в 3 просторни отделения.

Най-атрактивният аспект е напълно отварящото се най-долно отделение, което позволява лесно изваждане на храна, дори и на най-обемната кутия сладолед.

Мощността на замръзване на уреда е 12 кг за продукти в рамките на 24 часа.

Други

Този хладилник е оборудван с антибактериално уплътнение, което има ролята да предотвратява образуването на мухъл и проникването на бактерии вътре, като поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Освен това той има много добра степен на изолация и има автономия да издържи без електричество до 20 часа.

Този модел е проектиран да работи нормално и без загуба на енергия през горещия сезон в пространство с околна температура с климатичен клас: SN-N-ST, проектиран да работи икономично в температурния диапазон без претоварване от + 16 ° C през зимата до + 38 ° C през лятото.

Това е много важен аспект при закупуването на такъв уред и особено при избора на местоположението му в дома, като е за предпочитане да се избягват топли помещения.

Енергийна ефективност

Хладилник с фризер Samsung RB31FERNDBC, 310 л, Клас F, Full No Frost, Компресор Digital Inverter, H 185 см, Черен

По отношение на консумацията на енергия този хладилник с фризер попада в клас на енергийна ефективност клас F и има сравнително ниска консумация за година от 317 kWh.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 185 x 59.5 x 66.8 и тегло 70 килограма.

Нашето мнение за продукта

Samsung RB31FERNDBC включва множество иновации и е със страхотен дизайн в черен цвят, който би паснал добре на всяка кухня. Това на първо време е хладилник с много добро качество. Очевидно Samsung винаги се е стремял да предлага качество на най-достъпни цени и можем да кажем, че това силната страна на корейския гигант. Благодарение на технологията NoFrost храната се запазва свежа и вкусна за дълго време. По отношение на енергийната ефективност този уред се позиционира много добре. Почистването и поддръжката са много лесни, благодарение на автоматичното размразяване и технологията NoFrost, които допринасят много за това. Като цяло това е отличен хладилник с фризер, който на първо място предлага качество, а освен това и цената му достъпна.

Samsung RB31FERNDBC

Samsung RB31FERNDBC (Черен)

Хладилник с фризер Samsung RB31FERNDBC, 310 л, Клас F, Full No Frost, Компресор Digital Inverter, H 185 см, Черен

Подобни продукти:

Samsung RB31FERNDS

Samsung RB31FERNDSA (Сребрист)

Хладилник с фризер Samsung RB31FERNDSA, 339 л, Клас F, No Frost, Компресор Digital Inverter, All-Around cooling, Big Guard, Full Open Box, H 185 см, Сребрист