Ревю на хладилник с фризер Samsung RB34T671ESA/EF


Samsung RB34T671ESA/EF е елегантен хладилник с фризер с надежден и тих компресор. Външният цифров дисплей, разширената гаранция за компресора и доброто съотношение между качество и цена са други предимства на този хладилник с фризер от Samsung.

Samsung RB34T671ESA/EF

Samsung RB34T671ESA/EF

Хладилник с фризер Samsung RB34T671ESA/EF, 340 л, Клас E, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 185 см, Сребрист

 

Хладилниците са значително разходно перо при закупуване, така че е препоръчително да се спрете на най-оптималният избор, който ще отговаря максимално на вашите нужди. Като начало определете какъв обемът, който ще ви е необходим, както за хладилната, така и за фризерната част, в зависимост от броя на членовете във вашето домакинство.

След това помислете за някои технически аспекти като енергийна ефективност, ниво на шум при работа или тип охладителна система. Дизайнът, надеждността и използваните технологии са други аспекти, които ще трябва да вземете предвид. Този модел, който ще разгледаме в следващите редове е оптимални качества и с добри технически спецификации и неминуемо заслужава вашето внимание.

Това е функционален хладилник, който би паснал на по-голяма част от домакинствата в България, заради: оптималният си нетен капацитет от 340 литра, системата за автоматично размразяване Full No Frost в двете части на хладилника, функцията за бързо замразяване Power Freeze и не на последно място супер ефективния компресор Digital Invertor.

Този уред е специално проектиран за тези потребители, които не искат да правят компромис между качество, ефективност и устойчивост.

За максимално улеснение и функционалност моделът е проектиран така, че хладилната част е поставен отгоре, а фризерът отдолу.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника хладилника по-често използван сравнено с фризера.

Максималният нетен капацитет от 340 литра се разпределя между 228 литра за хладилника и 112 литра за фризера.

Моделът има модерен дизайн с метално покритие в сребрист цвят, който интегрира най-съвременните функции и технологии в себе си.

Неминуемо уредът дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки дом и най-вече кухня.

Управление

LCD дисплеят за управление се намира в централната горна част на хладилника, а чрез него може да регулирате:

  • Температурата в хладилника и фризера;
  • Функцията за бързо охлаждане на хладилника „Power Cool“;
  • Функцията за бързо охлаждане на фризера „Power Freez“;
  • Алармата за отворена врата;
  • Функция ваканция.

Система на охлаждане

Хладилникът е проектиран така, че да охлажда всички пространства за съхранение равномерно.

Студеният въздух се издухва през няколко вентилационни отвора на всеки рафт, поддържайки постоянна температура и свежа храна.

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Технологията No-Frost, с която е оборудван този модел не позволява позволява образуването на лед във фризера и хладилника.

В допълнение към тази технология този модел е оборудван с технологията All around coooling.

Тя позволява точното и независимо задаване и контролиране на температурата в двете зони.

Между тях няма обмен на въздух, като по този начин се избягва пренасянето на миризми, което е предпоставка и за запазването на свежестта на храните.

Функции на хладилника

Хладилник с фризер Samsung RB34T671ESA/EF, 340 л, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, Клас A++, H 185 см, Metal Graphite

Хладилното пространство е изключително практично със специално отделение за плодове и зеленчуци в долната част и три рафта от закалено стъкло в горната част.

Може да съхранявате големи бутилки, кутии и буркани на един от трите пластмасови рафта, разположени на вратата на хладилника.

Долната част на хладилника е разположено специално място за съхранение за пресни зеленчуци и плодове.

Отделението за плодове и зеленчуци е важна част от вашия хладилник. Намирайки се в контролирана среда, те ще се съхраняват свежи за по-дълъг период от време, благодарение на регулярните въздушни течения и регулирането на влажността вътре плодовете и зеленчуците няма да се дехидратират, запазвайки външния си вид и аромат до цели 30 дни.

Хладилник с фризер Samsung RB34T671ESA/EF, 340 л, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, Клас A++, H 185 см, Metal Graphite

Системата за LED осветление на тавана осигурява добра видимост и ако вратата остане отворена, ще бъдете предупредени със звуков сигнал.

Функции на фризера

Фризерът е разположен в долната част, като има три плъзгащи се чекмеджета, разположени едно върху друго.

Този разполага с функцията за бързо замразяване, която е идеална, когато поставяте прясна храна в него.

Капацитета на замразяване на уреда за 24 часа е 13 килограма.

Други

Вратите на хладилника са реверсивни с хоризонтални дръжки на отваряне.

Освен това вратите на хладилника и уплътняващото уплътнение са оборудвани с антибактериална защита, интегрираща специални добавки, за да предпазят потребителите срещу бактерии, които неизбежно се залепват по повърхността им.

Уредът има много добра степен на изолация с автономност без ток до 18 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон и в райони с температура на околната среда с климатичен клас: SN – N – ST – T.

Проектиран е да работи икономично в диапазона от + 10 ° C през зимата и до + 38 ° C през лятото.

Енергийна ефективност

Хладилник с фризер Samsung RB34T671ESA/EF, 340 л, Клас E, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 185 см, Сребрист

Енергийната ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби е клас E с годишна консумация на енергия от едва 254 kWh.

Този модел е оборудван с цифров инверторен компресор, който е надежден и тих. Нивото на шума достига едва 35 dB, като този модел е един от най-тихите на пазара. Добрата надеждност на компресора се потвърждава и от удължената му 10-годишна гаранция от производителя.

Размери и тегло  

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 185 x 59.5 x 59.5 и тегло от 66 килограма.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник с фризер Samsung притежава много технологични иновации и е със страхотен дизайн, който би се вписал във всяка една модерна кухня. Той може да осигури много икономично и качествено охлаждане и замразяване на вашата любима прясна храна в двете си отделения, без да има лед и прехвърля неприятни миризми между двете зони. Препоръчваме го на многочленни семейства, заради неговия оптимален капацитет и високата му енергийна ефективност, която ще ви спести пари в дългосрочен план.

Samsung RB34T671ESA/EF

Samsung RB34T671ESA/EF

Хладилник с фризер Samsung RB34T671ESA/EF, 340 л, Клас E, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 185 см, Сребрист