Ревю на хладилник с фризер Samsung RB34T600ESA/EF


Samsung RB34T600ESA/EF е просторен и модерен хладилник с фризер и е специално проектиран за тези потребители, които не желаят да правят компромис между качество, ефективност и устойчивост.

Samsung RB34T600ESA/EF

Samsung RB34T600ESA/EF

Хладилник с фризер Samsung RB34T600ESA/EF, 340 л, Клас E, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 185 см, Сребрист

 

Това е функционален хладилник, който би паснал на по-голяма част от домакинствата в България, заради: оптималният си нетен капацитет от 340 литра, системата за автоматично размразяване Full No Frost в двете части на хладилника, функцията за бързо замразяване Power Freeze и не на последно място супер ефективния компресор Digital Invertor.

За максимално улеснение и функционалност моделът е проектиран така, че хладилната част е поставен отгоре, а фризерът отдолу.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника хладилника по-често използван сравнено с фризера.

Максималният нетен капацитет от 340 литра се разпределя между 228 литра за хладилника и 112 литра за фризера.

Този уред има модерен дизайн в сребрист цвят и интегрира в себе си най-съвременни функции и технологии, като е идеален за тези, които искат да следват здравословен начин на живот.

Неминуемо този уред дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки дом и най-вече модерна кухня.

Управление

LCD дисплеят за управление за по-голяма дискретност е поставен от вътрешната страна на хладилника.

Samsung RB34T600ESA/EF

Чрез контролният панел на уреда може да регулирате:

  • Температурата в хладилника и фризера;
  • Функцията за бързо охлаждане на хладилника „Power Cool“;
  • Функцията за бързо охлаждане на фризера „Power Freez“;
  • Алармата за отворена врата;
  • Функция ваканция.

Система на охлаждане

Хладилникът е проектиран така, че да охлажда всички пространства за съхранение равномерно.

Студеният въздух се издухва през няколко вентилационни отвора на всеки рафт, поддържайки постоянна температура и свежа храна.

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Технологията No-Frost, с която е оборудван този модел не позволява позволява образуването на лед във фризера и хладилника.

В допълнение към тази технология този модел е оборудван с технологията All around coooling.

Тя позволява точното и независимо задаване и контролиране на температурата в двете зони.

Между тях няма обмен на въздух, като по този начин се избягва пренасянето на миризми, което е предпоставка и за запазването на свежестта на храните.

Функции на хладилника

Samsung RB34T600ESA/EF

Рафтовете за съхранение на храна се състоят от 4 темперирани стъкла, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Долната част на хладилника е разположено специално място за съхранение за пресни зеленчуци и плодове.

Намирайки се в контролирана среда чрез регулирани въздушни течения и влажност плодовете  и зеленчуците не се дехидратират като запазват своята свежест и цвят до 30 дни.

Samsung RB34T600ESA/EF

В този модел също така има и голямо пространство за съхранение на големи кутии от мляко и сок в рафтовете на вратата.

3-те рафта във вратата ви помагат да подреждате лесно предмети с различна големина и да ги съхранявате по най-подходящия начин.

Можете да регулирате отделенията така, че да отговарят на всички размери на бутилките, картонените опаковки и други продукти, за да използвате в максимална степен пространството за съхранение.

Функцията за бързо охлаждане осигурява дългосрочна свежест на хранителните продукти, закупени наскоро от пазара, и това е така, защото в най-кратки срокове тази технология възстановява оптималната температура в хладилника, предотвратявайки разграждането на продуктите, които го правят не поддържа вариации на температурата.

Функции на фризера

Фризерът е разположен в долната част, като има три плъзгащи се чекмеджета, разположени едно върху друго.

Този разполага с функцията за бързо замразяване, която е идеална, когато поставяте прясна храна в него.

Капацитета на замразяване на уреда за 24 часа е 13 килограма.

Други

Вратите на хладилника са реверсивни с хоризонтални дръжки на отваряне.

Хладилника е снабден с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии.

Това е така с цел поддържането на свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Уредът има много добра степен на изолация с автономност без ток до 18 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон и в райони с температура на околната среда с климатичен клас: SN – N – ST – T.

Проектиран е да работи икономично в диапазона от + 10 ° C през зимата и до + 38 ° C през лятото.

Енергийна ефективност

Хладилник с фризер Samsung RB34T600ESA/EF, 340 л, Клас E, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 185 см, Сребрист

Енергийната ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби на ЕС е много добра – клас Е с годишна консумация на енергия от едва 254 kWh.

Високоефективния и икономичен инверторен компресор позволява изключителна тихата работа на уреда, с много ниско ниво на шум до 35 dB.

Размери и тегло  

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 185 x 59.5 x 59.5 и тегло от 66 килограма.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник с фризер Samsung носи високи ползи за своите ползватели чрез иновативните технологии, които осигуряват ви осигуряват винаги свежа храна. Той притежава множество технологични иновации и е със страхотен дизайн, който би се вписал във всяка една кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради неговия оптимален капацитет и високата му енергийна ефективност.

Samsung RB34T600ESA/EF

Samsung RB34T600ESA/EF

Хладилник с фризер Samsung RB34T600ESA/EF, 340 л, Клас E, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 185 см, Сребрист

Samsung RB34T600CSA/EF

Samsung RB34T600CSA/EF

Хладилник с фризер Samsung RB34T600CSA/EF, 340 л, Клас C, No Frost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 185 см, Сребрист

Samsung RB36T600CSA/EF

Samsung RB36T600CSA/EF

Хладилник с фризер Samsung RB36T600CSA/EF, 360 л, Клас C, No Frost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 193 см, Сребрист

Samsung RB34T600ESA/EF

Samsung RB38T600ESA/EF

Хладилник с фризер Samsung RB38T600ESA/EF, 385 л, Клас E, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 203 см, Сребрист