Ревю на хладилник с фризер Samsung RB36T672CS9/EF


Samsung RB36T672CS9/EF е от новото поколение хладилници с фризер на корейската марка от 2021 г., който се отличава със своята висока надеждност и ефективност, в същото време се предлага на много атрактивна цена.

Samsung RB36T672CS9/EF

Samsung RB36T672CS9/EF (Инокс)

Хладилник с фризер Samsung RB36T672CS9/EF, 360 л, Клас C, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 194 см, Inox

Това е функционален хладилник, който би паснал на по-голяма част от домакинствата в България, заради: оптималният си нетен капацитет от 340 литра, системата за автоматично размразяване Full No Frost в двете части на хладилника, функцията за бързо замразяване Power Freeze и не на последно място супер ефективния компресор Digital Invertor.

Samsung RB36T672CS9/EF е специално проектиран за тези потребители, които не искат да правят компромис между качество, ефективност и устойчивост.

За максимално улеснение и функционалност моделът е проектиран така, че хладилната част е поставен отгоре, а фризерът отдолу.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника хладилника по-често използван сравнено с фризера.

Хладилникът е удобно разделен на две зони, като и двете са просторни и много добре структурирани.

Максималният нетен капацитет от 360 литра се разпределя между 248 литра за хладилника и 112 литра за фризера.

Моделът има модерен дизайн с метално покритие в цвят инокс, който интегрира най-съвременните функции и технологии и е идеален, които искат да

Неминуемо уредът дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки дом и най-вече модерна кухня.

Управление

LCD дисплеят за управление се намира в централната горна част на хладилника, а чрез него може да регулирате:

  • Температурата в хладилника и фризера;
  • Функцията за бързо охлаждане на хладилника „Power Cool“;
  • Функцията за бързо охлаждане на фризера „Power Freez“;
  • Алармата за отворена врата;
  • Функция ваканция.

Система на охлаждане

Хладилникът е проектиран така, че да охлажда всички пространства за съхранение равномерно.

Студеният въздух се издухва през няколко вентилационни отвора на всеки рафт, поддържайки постоянна температура и свежа храна.

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Технологията No-Frost, с която е оборудван този модел не позволява позволява образуването на лед във фризера и хладилника.

В допълнение към тази технология този модел е оборудван с технологията All around coooling.

Тя се грижи за това да охлажда и двете зони равномерно в цялото пространство за съхранение. Студеният въздух се издухва през няколко отвора на всеки рафт, като поддържа постоянна температура и свежа храна.

Тя позволява точното и независимо задаване и контролиране на температурата в двете зони.

Между тях няма обмен на въздух, като по този начин се избягва пренасянето на миризми, което е предпоставка и за запазването на свежестта на храните.

Функции на хладилника

Samsung RB36T672CS9/EF

Рафтовете за съхранение на храна се състоят от 4 темперирани стъкла, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Долната част на хладилника е разположено специално място за съхранение за пресни зеленчуци и плодове наречено Cool Select Zone. Това е специално отделение с херметично съхранение за пресни зеленчуци и плодове или храни, като ги поддържат свежи за дълго време и с непроменени аромати, както в деня, в който са събрани.

Чрез настройките, които можем да направим от контролния панел, можем да охладим месото в това пространство до 0° C, за да поддържаме естествения вкус, или може да използвате настройката от +3 ° C, за да запазите свежестта и текстурата на плодовете и зеленчуци.

Намирайки се в контролирана среда чрез регулирани въздушни течения и влажност плодовете  и зеленчуците не се дехидратират като запазват своята свежест и цвят до 30 дни.

В този модел също така има и голямо пространство за съхранение на големи кутии от мляко и сок в рафтовете на вратата.

3-те рафта във вратата ви помагат да подреждате лесно предмети с различна големина и да ги съхранявате по най-подходящия начин.

Може да регулирате отделенията така, че да отговарят на всички размери на бутилките, картонените опаковки и други продукти, за да използвате в максимална степен пространството за съхранение.

Функции на фризера

Фризерът е разположен в долната част, като има три прозрачни чекмеджета, разположени едно върху друго и капацитет на замразяване от 13 кг за 24 ч.

Този модел разполага с функцията за бързо замразяване, която е идеална, когато поставяте прясна храна в него.

Автоматичният режим на бързо замразяване прави замразяването лесно и енергийно ефективно. Това кара фризера да падне под обичайната температура, създавайки безопасна среда за замразяване на храната.

Веднага след като процесът на замразяване приключи, температурата се връща към зададената от термостата, като по този начин се пести енергия.

Други

Вратите на хладилника са реверсивни с хоризонтални дръжки на отваряне.

Хладилника е снабден с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии.

Това е така с цел поддържането на свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Уредът има много добра степен на изолация с автономност без ток до 18 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон и в райони с температура на околната среда с климатичен клас: SN – N – ST – T.

Проектиран е да работи икономично в диапазона от + 10 ° C през зимата и до + 38 ° C през лятото.

Енергийна ефективност

Хладилник с фризер Samsung RB36T672CS9/EF, 360 л, Клас C, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 194 см, Inox

Енергийната ефективност е една от най-добрите сред хладилниците от този тип на пазара – клас C съгласно най-новите европейски разпоредби на ЕС с годишна консумация на енергия от едва 166 kWh.

Високоефективния и икономичен инверторен компресор позволява изключителна тихата работа на уреда, с много ниско ниво на шум до 35 dB.

Размери и тегло  

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 193 x 59.5 x 59.5 и тегло от 72 килограма.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник с фризер Samsung притежава много технологични иновации и е със страхотен дизайн в цвят инокс, който би се вписал във всяка една кухня. Той може да ви осигури много икономично и добро охлаждане и замразяване на вашите любими хранителни продукти в двете си отделения, без да се тревожите от наличието на лед или неприятни миризми вътре, така че да може да се насладите на перфектно свежата храна за дълго време. Препоръчваме го на големи семейства, заради неговия оптимален капацитет и високата му енергийна ефективност.

Samsung RB36T672CS9/EF

Samsung RB36T672CS9/EF (Инокс)

Хладилник с фризер Samsung RB36T672CS9/EF, 360 л, Клас C, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 194 см, Inox

Подобни продукти:

Samsung RB38T672CS9/EF

Samsung RB38T672CS9/EF (Инокс)

Хладилник с фризер Samsung RB38T672CS9/EF, 385 л, Клас C, No Frost, SpaceMax, Компресор Digital Inverter, Humidity Fresh, H 203 см, Inox

Samsung RB38T672CS9/EF

Samsung RB38T672ESA/EF (Сив)

Хладилник с фризер Samsung RB38T672ESA/EF, 385 л, Клас E, No Frost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 203 см, Сив

Samsung RB34T672FEL/EF

Samsung RB34T672FEL/EF (Бежов)

Хладилник с фризер Samsung RB34T672FEL/EF, 340 л, Клас F, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 185 см, Бежов

Samsung RB34T672EBN/EF

Samsung RB34T672EBN/EF (Черен)

Хладилник с фризер Samsung RB34T672EBN/EF, 340 л, Клас E, NoFrost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, H 185 см, Черен