Ревю на съдомиялна Beko DVS05024W


Beko DVS05024W е идеалният избор за вас, ако търсите модерна и компактна съдомиялна машина с всички необходими функции  и програми, от който бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Beko DVS05024W

Beko DVS05024W

Съдомиялна Beko DVS05024W, 10 комплекта, 5 програми, Клас E, Отложен старт, Индикатор за сол, LED дисплей, Flexible HalfLoad, 45 см, Бял

 

Размерите са един от важните елементи, които трябва да имате предвид във всяка съдомиялна машина. Това е стандартен тънък модел. Височината ѝ е 85 см, дълбочината е 60 см, докато ширината от само 44,8 см ни казва, че ще тя ще заема с 15 см по-малко място от нормален модел.

Ако погледнем капацитета ѝ на зареждане от 10-те комплекта съдове, които се побират, то тя се счита за по-малка съдомиялна машина. Но все пак тя е достатъчна за по-малки семейства, с до 2-3 члена.

Съдомиялната дава възможност за измиване на достатъчно чинии и чаши или няколко по-големи съдове.

Този уред е в бял цвят и разполага с механичен контрол за управление с включен LCD дисплей, разположен в горната част лява част. 

Интерфейсът е изключително лесен за използване, като чрез него може да настройвате лесно абсолютно всички функции и програми на съдомиялната.

Вътрешното пространство е организирано в две отделения със сгъваеми рафтове, едното от които е с регулируема височина с цел по-голямо удобство и възможност за измиване на всеки съд, независимо от неговата големина.

Дозаторът за препарат се намира във вътрешната страна на уреда, като  е снабден с плъзгаща се система за затваряне, която ви позволява лесна употреба.

Основни функции

Beko DVS05024W

Съдомиялната  е снабдено с функция за отложен старт до 24 часа. Функцията ви позволява да настроите уреда да се включи в удобно за вас време, дори и да не сте вкъщи. Само трябва да въведете времето за започване, да изберете подходяща програма и да заредите съдомиялната с препарат за почистване.

За оптимално измиване на съдовете от съдомиялните машини се изисква омекотена вода (с ниско съдържание на калций). Ако водата във вашият град има висока твърдост, то по съдовете и в машината ще има останали следи от варовик.

Това има негативно влияние върху цикъла на измиване, сушене и полиране на съдовете. От това следва, че системата за омекотяване трябва да бъде снабдена с омекчаваща сол, за да може уреда да функционира максимално ефективно всеки път.

За това уредът е снабдена с индикатор за сол, намиращ се на дисплея. Той показва дали в съдомиялната машина има достатъчно количество омекчаваща сол. Когато индикаторът за сол се появи на дисплея на уреда, ще знаете, че трябва да напълните резервоара за сол.

Индикаторът за допълнително изплакване ще се появи на дисплея на миялната машина, когато трябва да се напълни резервоара, специално проектиран за допълнително изплакване.

Система за контрол на количеството на водата предпазва домът ви от наводнения. Функцията автоматично настройва необходимото количество вода за всяка стъпка.

Програми за измиване

Уреда идва със 5 програми сред които:

Intensive 70°C – тази опция автоматично оценява времето и температурата, необходими за измиване, в зависимост от степента на замърсяване на съдовете. По този начин съдовете се измиват, като се използват поне наличните ресурси.

Clean&Shine™ – Тази програма почиства и възстановява блясъка на съдовете само за 58 минути, независимо от нивото на замърсяване.

Автоматична програма – тази програма оценява времето и температурата, необходими за измиване, в зависимост от степента на замърсяване на съдовете. По този начин съдовете се измиват, като се използват поне наличните ресурси.

Eco 50°C – Програма, която се грижи както за вашите съдове, така и за околната среда. Това е идеалната програма за миене на съдове с ниска консумация на енергия.

Mini 30′ – Перфектна за леко замърсени съдове, програмата Mini 30’ измива съдовете в напълно заредената машина за 30 минути при температура 35 ºC и по този начин спестява време и енергия.

Програма за изплакване

В края на всеки цикъл има светлинно известяване за край, появяващо се на  LED дисплея.

Енергийна ефективност

Съдомиялна Beko DVS05024W, 10 комплекта, 5 програми, Клас E, Отложен старт, Индикатор за сол, LED дисплей, Flexible HalfLoad, 45 см, Бял

Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби е клас E, а консумация на енергия е 100 измивания за 76 kWh.

Стандартната консумация на вода е 11 литра, а на енергия  0.70 kW.

Годишното потребление е 211 kWh, а консумацията на вода за година е 2660 литра за цикъл .

Съдомиялната машина е много тиха, а нивото на шума е с максимална стойност до 49 dB.

Размери и тегло

Това е съдомиялна с компактни размери: (В x Ш x Д) в см: 85 х 44.8  х 60 и тегло 36.6 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е модерна съдомиялна машина, която има отлично съотношение цена-качество и е подходяща за всяко семейство. Този уред предлага всички необходими функции и програми и би свършил чудесна работата. Фактът, че е Slim размер прави този модел подходящ за малки кухни.

Beko DVS05024W

Beko DVS05024W

Съдомиялна Beko DVS05024W, 10 комплекта, 5 програми, Клас E, Отложен старт, Индикатор за сол, LED дисплей, Flexible HalfLoad, 45 см, Бял