Ревю на двукрилен хладилник Samsung RS50N3513SA/EO


Samsung RS50N3513SA/EO е идеалният избор, ако търсите двукрилен хладилник от типа Side by side. Той разполага с огромен обем и всички основни функции, от които бихте имали нужда при това на отлична цена. 

Основни характеристики на Samsung RS50N3513SA/EO

Моделът  разполага с огромен нетен капацитет от 501 литра, разпределени между двете независими зони, които са разположени една до друга.

За максималната функционалност на уредът и поради големите му размери той проектиран като два независими модула с един компресор.

Двете отделения са разположени едно до друго, вертикално, като всяко от тях има собствена врата за достъп.

Това е side by side хладилник, който е оборудван с най-съвременни технологии като е идеален е за голямо семейство с различни хранителни предпочитания.

Управление

Контролът се осъществява с LCD дисплей със сензорен контрол разположен над диспенсъра за вода и лед.

Чрез него може да наблюдавате и регулирате температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Samsung RS50N3513SA/EO

Контролните елементи дават възможност за:

  • Регулиране на температурата във фризера от -14 ° C до -22 ° C;
  • Регулиране на температурата в хладилника от 2 ° C до 8 ° C;
  • Child Lock – защита от деца
  • Включване/изключване на режим ваканция – за пестене на енергия при дълго отсъствие от дома.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността й.

Прецизният и индивидуален температурен контрол на двете отделения се получава чрез системата Duo Cooling, която осъществява независимо охлаждане. В допълнение, системата елиминира трансфера на миризми и спира процеса на дехидратация на храната.

Хладилникът има Multi въздушен поток за охлаждане. Това е технология, която позволява преминаването на студения въздух през множество канали от мрежа, която се поддържа постоянна температура и влажност. Тази технология поддържа качеството на храната и свежестта им за по-дълъг период.

Функции на хладилника

Samsung RS50N3513SA/EO

Хладилното пространство разполага с полезен обем от 357 литра като е оборудван с 5 рафта за съхранение на продукти, които са изработени от закалено стъкло. Те са изключително лесни за почистване като имат много добра устойчивост на тежки предмети. 

В долната част на отделението на хладилника са разположени 2 самостоятелни чекмеджета , които са предназначени за съхранение на плодове и зеленчуци, поддържащи ги свежи за дълъг период от време.

Вратата е със солидни вертикална дръжка, оборудвана от вътрешната страна с 4 фиксирани подразделения специализирани за съхранение на:

  • горния рафт е за съхранение на яйца, сирене и подправки;
  • този под него е за съхранение на буркани;
  • долните три рафта са за съхранение на бутилки с над и под средното ниво.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Функции на фризера

Фризерът е разположен от лявата страна на уреда с общ капацитет от 144 литра и включва две чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Рафтове за съхранение на хранителни продукти са 3, изработени от закалено стъкло, като се изключително лесни за почистване като имат много добра устойчивост на тежки предмети.

В най-горната част е разположен ледогенератора за производство на лед и резервоара на диспенсъра на вода.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 4 фиксирани подразделения.

Други

Хладилникът е снабден с антибактериално покритие с цел да предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг период.

Освен това този двукрилен хладилник е оборудвана с диспесър за вода и лед , които осигуряват свежа студена вода и лед само с едно натискане на един от двата бутона.

Уредът има отлична степен на изолация с автономност от 8 часа при спиране на тока.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатичен клас: SN – N – ST – T.

Той е проектиран е да работи икономично в диапазона на температура от + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на този модела е много добра – клас  А + с годишно потребление на енергия е 409 kWh.

Това се дължи и на високоефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска в това число шума на уреда достига само до 43 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (Вx Ш xД ) cm 178.9 x 73.4 x 91.2 и тегло от 110 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-добрите предложенията на пазара сред двукрилните хладилници от типа Side by Side. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е и със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всеки дом и най-вече кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет, високата му енергийна ефективност и супер изгодна цена.