Ревю на двукрилен хладилник Samsung RS50N3513SA/EO


Samsung RS50N3513SA/EO се откроява със своя страхотен дизайн, първокласно качество на изработката, както отвън, така и отвътре, както и със своите страхотни функционалности. Мястото за съхранение на този модел е много голямо, която го нарежда на върха сред най-просторните хладилници от типа side by side.

Samsung RS50N3513SA/EO

Samsung RS50N3513SA/EO

Хладилник Side by side Samsung RS50N3513SA/EO, 501 л, Клас F, Full NoFrost, Компресор Digital Invertor, Дисплей, Диспенсър, H 178 см,Metal Graphite

 

Side by side хладилниците са едни от най-елегантните хладилници, предпочитани от все повече потребители с по-високи доходи. Този тип хладилник ви дава обилно място както за пресни, така и за замразени храни, при това с изключително лесен достъп до тях.

Най-новите модели комбинират иновативни технологии, които позволяват храната да се запази свежа за по-дълъг период от време, а този модел, който ще ви представим в следващите редове е точно такъв.

Samsung RS50N3513SA/EO е side by side хладилник с две врати и елегантен дизайн от неръждаема стомана.

Двете му врати са оборудвани с вертикални дръжки от външната страна, а вратата на фризера има дозатор за вода и лед, като над тях е поставен контролният панел с цифров дисплей.

Общият нетен обем на този модел е 501 литра, като той е отлична опция за по-големи семейства от по 5-6 члена.

Управление

Контролът се осъществява с LCD дисплей със сензорен контрол с просто меню за настройка и е разположен над диспенсъра за вода и лед.

Чрез него може да наблюдавате и регулирате температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Хладилник Side by side Samsung RS50N3513SA/EO, 501 л, Клас F, Full NoFrost, Компресор Digital Invertor, Дисплей, Диспенсър, H 178 см,Metal Graphite

Контролните елементи дават възможност за:

  • Регулиране на температурата във фризера от -14 ° C до -22 ° C;
  • Регулиране на температурата в хладилника от 2 ° C до 8 ° C;
  • Child Lock – защита от деца
  • Включване/изключване на режим ваканция – за пестене на енергия при дълго отсъствие от дома.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Прецизният и индивидуален температурен контрол на двете зони се постига чрез системата All-arround Cooling.

Тази система осигурява равномерно охлаждане на всеки рафт и всяко отделение, така че хранителните продукти се запазват свежи.

Студеният въздух се продухва през няколко клапана на всяко ниво на рафта и по този начин се поддържа постоянна и оптимална температура. Тази технология поддържа качеството на храната и свежестта им за по-дълъг период.

Функции на хладилника

Хладилник Side by side Samsung RS50N3513SA/EO, 501 л, Клас F, Full NoFrost, Компресор Digital Invertor, Дисплей, Диспенсър, H 178 см,Metal Graphite

 

Хладилното пространство разполага с полезен обем от 357 литра като е оборудван с 4 регулируеми рафта за съхранение на продукти, които са изработени от закалено стъкло. Те са изключително лесни за почистване като имат много добра устойчивост на тежки предмети.

В долната част на отделението на хладилника са разположени 2 самостоятелни отделения, които осигуряват оптимално ниво на влажност и температура, за да запазят свежестта на плодовете и зеленчуците за по -дълъг период от време.

Вратата е със солидни вертикална дръжка, оборудвана от вътрешната страна с 4 фиксирани подразделения специализирани за съхранение на:

  • горния рафт е за съхранение на яйца, сирене и подправки;
  • този под него е за съхранение на буркани;
  • долните три рафта са за съхранение на бутилки с над и под средното ниво.

Системата за LED осветление осигурява добро ниво на светлина в хладилника, което също допринася за ниската консумация на енергия на този модел.

Функции на фризера

Фризерът е с обем 144 литра и има подобно разпределение, като в хладилника. В долната си част има две затворени отделения, където може да съхранявате месо или риба, а в горната част разполага с 3 рафта от закалено стъкло за съхранение на тенджери или за кутии с храна с различни размери.

Изработката на вътрешните отделения са с много високо качество, направени от плътни материали и със закалено стъкло.

Разполагате и с удобно пространство за съхранение на вода или вино, в зависимост от вашите предпочитания.

На вратата на фризера има 3 рафта за съхранение на по-малки предмети, като десерти, там е разположен и резервоара на диспенсъра на вода.

Капацитетът на замразяване от 10 кг за 24 часа е на прилично ниво, както и автономността от 8 часа в случай на прекъсване на захранването е сравнително ниска.

Други

Хладилникът е снабден с антибактериално покритие с цел да предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг период.

Както споменахме и по-горе този двукрилен хладилник е оборудвана с диспесър за вода и лед , които осигуряват свежа студена вода и лед само с едно натискане на един от двата бутона.

Освен това имате функции за бързо охлаждане и замразяване на храната, но също и режим ваканция, който намалява консумацията на енергия, когато сте на почивка.

Трябва също да се споменем, че този модел има звукова сигнализация при отворената врата, която ви уведомява всеки път, когато забравите вратата отворена.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатичен клас: SN – N – ST – T.

Той е проектиран е да работи икономично в диапазона на температура от + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Хладилник Side by side Samsung RS50N3513SA/EO, 501 л, Клас F, Full NoFrost, Компресор Digital Invertor, Дисплей, Диспенсър, H 178 см,Metal Graphite

Енергийната ефективност на този модела е добра за размерите му – клас F, според най-новите европейски изисквания с годишно потребление на енергия е 395 kWh.

Нивото на шума е друго предимство на този модел, като стойността от 43 dB е доста ниска, ако вземем предвид големия обем на съхранение на този уред.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (Вx Ш xД ) cm 178.9 x 73.4 x 91.2 и тегло от 110 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е елегантен side by side хладилник с просторнa вътрешност и отлична стойност за парите си. Ниското му ниво на шум, удължената 10-годишна гаранция на компресора и иновативните технологии правят този модел отличен избор за всяка модерна кухня.

Samsung RS50N3513SA/EO

Samsung RS50N3513SA/EO

Хладилник Side by side Samsung RS50N3513SA/EO, 501 л, Клас F, Full NoFrost, Компресор Digital Invertor, Дисплей, Диспенсър, H 178 см,Metal Graphite