Ревю на двукрилен хладилник Samsung RS54N3003SA/EO


Samsung RS54N3003SA/EO е идеалният избор, ако търсите двукрилен хладилник от типа Side by side. Той разполага с огромен обем и всички основни функции, от които бихте имали нужда при това на отлична цена. 

Основни характеристики на Samsung RS54N3003SA/EO

Уредът разполага с огромен нетен капацитет от 535 литра, разпределени между двете независими части, които са разположени една до друга.

За максималната функционалност на уредът и поради големите му размери той проектиран като два независими модула с един компресор.

Двете отделения са разположени едно до друго, вертикално, като всяко от тях има собствена врата за достъп.

Този side by side хладилник е оборудван с най-съвременни технологии като е идеален е за голямо семейство с различни хранителни предпочитания.

Управление

Контролният панел се състои от LCD дисплей със сензорен контрол,  чрез който може да наблюдавате и регулирате температурите в двете зони. Те могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Контролните елементи дават възможност за:

  • Регулиране на температурата във фризера от -14 ° C до -22 ° C;
  • Регулиране на температурата в хладилника от 2 ° C до 8 ° C;
  • Режим ECO – хладилникът работи на най-ниска консумация на енергия.
  • Включване/изключване на режим ваканция – за пестене на енергия при дълго отсъствие от дома.

 

Система за охлаждане

Забравете досадното размразяване – Samsung RS54N3003SA/EO е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Прецизният и индивидуален температурен контрол на двете отделения се получава чрез системата Duo Cooling, която осъществява независимо охлаждане. В допълнение, системата елиминира трансфера на миризми и спира процеса на дехидратация на храната.

Уредът е оборудван с Multi въздушен поток за охлаждане. Това е технология, която позволява преминаването на студения въздух през множество канали от мрежа, която се поддържа постоянна температура и влажност. Тази технология поддържа качеството на храната и свежестта им за по-дълъг период.

Функции на хладилника

Хладилник Side by side Samsung RS54N3003SA/EO, 535l, Клас A+, Full No Frost, Compresor Digital Invertor, Дисплей, 178 см, Metal Graphite

Хладилникът разполага с полезен обем от 356 литра като е оборудван с 5 рафта за съхранение на продукти, които са изработени от закалено стъкло. Те са изключително лесни за почистване като имат много добра устойчивост на тежки предмети. 

В долната част на отделението на хладилника са разположени 2 самостоятелни чекмеджета , които са предназначени за съхранение на плодове и зеленчуци, поддържащи ги свежи за дълъг период от време.

Хладилник Side by side Samsung RS54N3003SA/EO, 535l, Клас A+, Full No Frost, Compresor Digital Invertor, Дисплей, 178 см, Metal Graphite

Двете врати са снабдени със солидни вертикална дръжка, оборудвана от вътрешната страна с 4 фиксирани подразделения специализирани за съхранение на:

  • горния рафт е за съхранение на яйца, сирене и подправки;
  • този под него е за съхранение на буркани;
  • долните три рафта са за съхранение на бутилки с над и под средното ниво.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Функции на фризера

Фризера е разположен от лявата страна на уреда с общ капацитет от 179 литра и включва две чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Рафтове за съхранение на хранителни продукти са 3, изработени от закалено стъкло, като се изключително лесни за почистване като имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 4 фиксирани подразделения.

Други

Вратите са снабдени с антибактериално покритие с цел да предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг период.

Уредът има отлична степен на изолация с автономност от 10 часа при спиране на тока.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатичен клас: SN – N – ST – T
е проектиран да работи икономично в диапазона на температура на + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на модела RS54N3003SA/EO на Samsung е много добра за размерите му – клас  А +, с годишно потребление на енергия е 444 kWh.

Това се дължи и на високоефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска в това число шума на уреда достига само до 43 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (Вx Ш x Д ) cm 178,9 x 73.4 x 91,2 и тегло от 105 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-добрите предложенията на пазара сред двукрилните хладилници от типа Side by Side. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всяки дом и най-вече кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност и супер изгодна цена.