Ревю на хладилник Samsung RT38K5530S9/EO


Samsung RT38K5530S9/EO би бил перфектният избор за вас, ако търсите компактен и ефективен хладилник с горен фризер с много екстри, при това на отлична цена.

Samsung RT38K5530S9EO

Samsung RT38K5530S9/EO

Хладилник Samsung RT38K5530S9/EO, 384 л, Клас F, No Frost, H 178.5, Инокс

Този хладилник с горен фризер Samsung би бил перфектен избор за по-голяма част от домакинствата в България, заради: оптималният си капацитет от 384 л, системата за автоматично размразяване Full No Frost в двете части на уреда и не на последно място, заради високо ефективния компресор на Самсунг Digital Invertor от ново поколение.

Това е функционален хладилник за семейства с разнообразни кулинарни предпочитания.

Дизайнът му е много привлекателен с покритие от инокс – иноксово сребрист цвят.

Моделът дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки модерен дом и най-вече кухня.

Хладилникът е с механичен контролен панел, чрез който може да регулирате независимо двете части на уреда.

Уредът е проектиран така, че да охлажда всички пространства за съхранение равномерно. Студеният въздух се издухва през няколко вентилационни отвора на всеки рафт, поддържайки постоянна температура и свежа храна.

Системата Twin Cooling Plus™ охлажда отделенията поотделно, за да спре разпространението на нежеланите миризми от хладилника към фризера.

Twin Cooling Plus™ създава благоприятна среда за запазване на прясната храна в хладилника със 70% влажност в сравнение с 30% при стандартните хладилници с разположен отгоре фризер. Така хранителните продукти се запазват пресни за по-дълго време, без да се изсушават.

Samsung RT38K5530S9/EO предоставя най-добрите възможности за съхранение.

Може много лесно да превърнете хладилника във фризер, за да запазите прясна храната, която искате да съхраните през различните сезони или специални поводи.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността й.

Модела осигурява бързо много студен въздух за бързо замразяване или охлаждане. С докосване само на един бутон Power Cool бързо охлажда храната и напитките, а Power Freeze е великолепен за замразяване или уплътняване на замразена храна или получаване на лед.

Основни функции на хладилника

За максимално улеснение и функционалност уредът е проектиран така, че фризера да е поставен отгоре, а хладилника отдолу.

Максималният нетен капацитет от 384литра се разпределя между 295 литра за хладилника и 89 литра за фризер.

Рафтовете за съхранение на храна се състоят от 5 закалени стъкла, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести. Единият рафт е плъзгащ се за максимално удобство.

В долната част се намира специално пространство за съхранение за пресни зеленчуци и плодове. То ще ви позволи да ги задържите свежи за дълго време. В този модел също така има и голямо пространство за съхранение на големи кутии от мляко и сок в рафтовете на вратата.

Основни функции на фризера

Камерата е разположена в горната част, като горния рафт предоставя възможност за съхранение на месо, риба или зеленчуци.

На долния рафт е разположен подвижен уред за правене на лед, а до него има пространство за още продукти, като например за кутия от сладолед.

Фризера предлага множество възможности за замразяване, включително бързо замразяване и функция за правене на лед.

Други

Вратите на хладилника са реверсивни с вертикални дръжки на отваряне от дясно.

Хладилника е снабден с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии. Това е така с цел поддържането на свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Вратата има два фиксирани рафта, на който може да съхранявате дребни хранителни продукти, като масло например.

Уредът има много добра степен на изолация с автономност без ток до 10 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон и в райони с температура на околната среда с климатичен клас: SN, N, ST, T – проектиран е да работи икономично в диапазона от + 10 ° C през зимата и до + 43 ° C през лятото.

Енергийна ефективност

Хладилник Samsung RT38K5530S9/EO, 384 л, Клас F, No Frost, H 178.5, Инокс

Енергийната ефективност на този модел е добра клас F според най-новите европейски разпоредби, а годишна консумация на енергия се равнява на 294 kWh за година.

Добрата енергийна ефективност на уреда се дължи донякъде на инверторния му компресор, който освен това позволява изключителна тихата работа на уреда с много ниско ниво на шум достигащо до 41 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 178.5 x 67.5 x 66.8 и тегло 67 килограма

Нашето мнение за продукта

Този хладилник Samsung притежава много технологични иновации и е със страхотен дизайн, който би се вписал във всяка една кухня. Препоръчваме го на по-голяма част от домакинствата в България, заради неговия оптимален капацитет, множество функционалности и високата енергийна ефективност.

Samsung RT38K5530S9EO

Samsung RT38K5530S9/EO

Хладилник Samsung RT38K5530S9/EO, 384 л, Клас F, No Frost, H 178.5, Инокс

Подобни продукти:

Samsung RT38K553PS9EO

Samsung RT38K553PS9/EO

Хладилник с 2 врати Samsung RT38K553PS9/EO, 384 л, Клас E, Full NoFrost, Twin Cooling Plus, Smart Conversion 5-in-1, Компресор Digital Inverter, Display, LED осветление, H 178.5 см, Inox

Samsung RT35K553PS9/EO

Samsung RT35K553PS9/EO

Хладилник с две врати Samsung RT35K553PS9/EO, 364 л, No Frost, Smart Conversion 5 in 1, Twin Cooling Plus, Клас E, H 171.5 см, Сребрист

Samsung RT32K5030S9/EO

Samsung RT32K5030S9/EO

Хладилник с 2 врати Samsung RT32K5030S9/EO, 320 л, Клас F, No Frost, Компресор Digital Inverter, H 171.5 см, Inox