Ревю на прахосмукачка Samsung VCC43Q0V3B


Samsung VCC43Q0V3B идеалният избор за вас, ако търсите надеждна, компактна и ефективна прахосмукачка без торба, при това супер изгодна цена.

Samsung VCC43Q0V3B

Samsung VCC43Q0V3B

Прахосмукачка без торба Samsung VCC43Q0V3B, 1.3 л, 850 W, Air Track, Телескопична тръба, Синя

 

Това е евтина прахосмукачка без торба, която почиства ефективно и бързо и се продава на достъпна цена, сравнено с други прахосмукачки от не токова реномирани производители.

От 1969 г. световноизвестната марка Samsung убеждава своите клиентите във високото качество и перфектната работа на ежедневните си продукти.

На световния пазар тази марка обикновено се признава за един от лидерите в света на електротехниката и технологиите, така че самото й име е най-добрата гаранция за вашето най-голямо удовлетворение!

В това ревю ще разгледаме подробно всички характеристики на тази прахосмукачка, за да разберете какви са нейните предимства и недостатъци.

Благодарение на специалната Cyclone-Force филтрационна технология, въртящият се въздух отделя прахообразните частици, които след това се отлагат в контейнера, които само с 3 лесни движения  отстранявате и изчиствате, без да докосвате събралата се нечистотия.

За здравословна и чиста околна среда Samsung използва HEPA филтри. Мухъл, прах и други микрочастици ще бъдат абсорбирани, но чистият въздух ще бъде възстановен.

Ако не сте ползвали прахосмукачка без торба до сега, то сега ще установите, че почистването на резервоара е много по-лесно от традиционните прахосмукачки с торби .

Натиснете бутон, капакът се отваря, изхвърля мръсотията и от кога можете да измиете този филтър, в който се задържат прах и микрочастици.

Друго предимство на тази прахосмукачка е фактът, че няма да се налага да купувате торбички през цялото време. Това би била първата причина, поради която не обичаме да използваме прахосмукачка с торби. След всяко почистване тези торби  трябва да да бъдат изхвърлени и подменени.

Samsung VCC43Q0V3B има телескопична тръба, която ви позволява да почиствате трудно достъпни места. Накрайниците му е подходяща за почистване на много повърхности, включително тази прахосмукачка почиства много добре килими, както и гладки повърхности.

Това е удобна за използване прахосмукачка без торба, която ще бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на домът ви.

Уреда е компактен и лек с разположен специален прахообразен контейнер, който държи цялата мръсотия, без да изисква неудобство при смяна и скъпа замяна на торби, както при еквивалентните прахосмукачки с торби на пазара.

Основни характеристики

  • Без необходимост от закупуване на скъпи сменяеми торби.
  • Висока мощност от 850 W.
  • Лесно сваляем 1.3-литров контейнер.
  • Благодарение на миещия се микрофилтър и антибактериаления HEPA филтър, прахосмукачката на Samsung е подходяща за страдащи от алергии.  Висококачественият HEPA филтър е проектиран да улови до 99,9% микроби до 0,3 микрона!
  • Специално разработена турбина за мощно засмукване на всяка частица прах и мръсотия.
  • Интегрирано управление на прахосмукачката с дръжката на маркуча.
  • Възможност за почистване на твърди подове и килими с една приставка.
  • Качествена метална телескопична тръба.
  • Дължина на кабела от 6 метра с радиус на действие 9.2 метра.
  • Футуристичен дизайн в синьо.

Нашето мнение за продукта

Това е идеално решение за компактна прахосмукачка без торба за всяко едно домакинство. Уреда се отличава с ергономичния си дизайн и лесно използване, високоефективния HEPA филтър, както и с изключително изгодната си цена (особено през промоционалните периоди). Силно ви препоръчваме модела, ако търсите компактна и ефективна прахосмукачка без торба с отлично съотношение на цена и качество от доказан производител.

Samsung VCC43Q0V3B

Samsung VCC43Q0V3B

Прахосмукачка без торба Samsung VCC43Q0V3B, 1.3 л, 850 W, Air Track, Телескопична тръба, Синя