Ревю на пералня Samsung WW70T4540TE/LE

Samsung WW70T4540TE/LE е идеалният избор за вас, ако търсите висок клас икономична пералня, оборудвана с най-новите технологии и функции, при това на страхотна цена.

Samsung WW70T4540TE/LE

Samsung WW70T4540TE/LE

Пералня Samsung WW70T4540TE/LE, 7 кг, 1400 об/мин, Клас D, Add Wash, Steam, Drum Clean, Smart Check, Мотор Digital Inverter, Бял

Южнокорейската компания Samsung има в портфолиото си едни от най-иновативните домакински електроуреди на пазара.

Пералните, хладилниците и сушилните на Samsung използват най-съвременните технологии, които намаляват консумацията на енергия и подобряват производителността им. Освен това най-новите модели от портфолиото на компанията имат елегантен дизайн с цифрови дисплеи, които могат лесно да се интегрират в апартаменти или къщи с модерно обзавеждане.

Такъв високопроизводителен уред, произведен от Samsung, е и тази пералня, чието представяне ще намерите в следващите редове.

Пералнята Samsung WW70T4540TE/LE има модерен дизайн, от който се открояват цифровият дисплей и големият люк оборудван с допълнителна врата за достъп даващ възможност да добавяте дрехи по време на започнат цикъл на пране.

Люкът се отваря от дясно и има голям диаметър от 30 см, който ви позволява да за зареждате лесно прането, дори и при по-обемните дрехи, одеяла или чаршафи.

Този уред разполага със стандартни размери и стабилна конструкция и има следните размери (В х Д х Ш в см): 85 х 55 х 60 и има нетно тегло около 67 кг – проектиран е така, че да не заема твърде много място.

Пералнята е оборудвана с инверторен мотор (Digital Inverter), който предлага най-високо енергийната ефективност, минимален шум и отлична устойчивост. Мотора е сертифициран да работи в продължение на 20 години, подкрепено с гаранция от производителя от 10 години.

Този сертификат се присъжда от Асоциацията за електрически технологии, електроника и информация в Германия (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE).

Освен това тази технология гарантира ултра-тиха работа от 54 dB при пране до 72 dB при центрофуга, достигайки до най-високите стандарти за енергийна ефективност. Максимален капацитет на натоварване на този модел е 7 кг и 1400 оборота в минута.

Моделът е оборудван със специални системи, които помагат за намаляване на вибрациите и шума:

 • едната е свързана със специалният дизайн на страничните стени на пералната машина, която намалява значително нивата на шум и вибрации по време на прането.
 • система за електронно балансиране, която разпределя равномерно прането вътре в барабана намалявайки шумът и вибрациите.

Управление

Samsung WW70T4540TE/LE

Контролния панел се намира в горната част, като дисплея за управление е широк, със синя подсветка и плоски бутони с тъч управление, които реагират на най-малките докосване и разполага със следните функции:

 • незабавен старт;
 • настройка на температурата за изпиране;
 • оставащото време (дисплей);
 • центрофуга;
 • светещ индикатор за заключване;
 • Smart Check (Интелигентна проверка).

Може да избирате цикълът на пране от елегантният въртящ се селектор, който има разбираеми икони за всеки тип програма, като с него лесно можете да зададете желаната от вас програма.

Основни функции

Функцията Ad Wash ви позволява да добавяте пране по всяко време, дори след като цикълът на изпиране е започнал. Можете да добавите и дрехи, изпрани на ръка, само за да минат през центрофугата.

В този модел можем да премахваме или добавяме пране по време на всяка програма за пране. Но това може да стане до 10 минути след началото на програмата, с изключение на програма за памук.

Този модел е оборудван с уникалната технология наречена Steam, която използва мощността на парата, което позволява на перилните препарати да действат в дълбочината на материалите и успява да премахне петната и неприятните миризми.

Steam ефективно премахва следите от козметика, шоколад, масла, масло, сладолед и дезодорант. В допълнение към това функцията Steam Antibacterial унищожава бактериите, като ги стерилизира при 100° C за няколко секунди.

Тази функция се използва по време на нормалния цикъл на пране, за да се увеличи ефективността на прането.

Child safe програма за заключване позволява на пералнята да се заключи, за да се предотврати случайно спиране или промяна на програмата от деца.

Благодарение на технологията Stay Clean секцията винаги остава чиста, без остатъци от перилни препарати поради специалното самопочистване след всеки цикъл на пране.

Уредът е с автоматичен контрол и смарт функция за проверка при проблеми. Просто свържете пералнята към Wi-Fi мрежата, след това може да чрез диагноза на уреда да откриете и лесно да отстраните възникнала неизправност с помощта на специално създадено приложение от вашият смартфон.

Приложението се нарича Smart Washer и е достъпно в Google Play както за Android, така и за iPhone.

Отложеният старт ви позволява да настроите удобния за вас час за включване на прането. Старта може да се отложи до 24 часа.

Чрез технологията за почистване на барабана Eco Drum Clean може да се поддържа чиста перална машина без използване на силни химикали. Не сте сигурни кога да почиствате барабана? Алармата се задейства след 40 пранета, за да ви напомни.

А в края на всяка програмата сигнал ни предупреждава за края на цикъла на пране.

Програми за пране

Можете да избирате между 12 програми за изпиране, сред които най-основните: синтетичен, памук, вълна, ръчно пране, бързо измиване и т.н.

 • Бързо изпиране за 15 минути – Специална програма за изпиране на леко замърсени дрехи бързо и ефективно.
 • Ръчно пране – програмата е посветена да изпира вълна и деликатно пране, за които се препоръчва ръчно пране.
 • Спортни дрехи – Ако сте спортист, пералнята е оборудван със специална спортна програми, предназначени за спортно облекло и спортни обувки.
 • Спалното бельо – Пригодена за най-ефективното изпиране на спално ви бельо. Опциите на програмата за памук имат пет температури: 20 ° С, 30 ° С, Еко 40 ° С, Еко 60 ° С, 95 ° С.
 • Програма за пране и пред пране памук и памучен текстил и бельо – това включва пране на: бельо, покривки, хавлиени кърпи, спално бельо и т.н. до максимален размер от 2,5 кг.
 • Памучна еко – програма с 2 опции (40 ° C и 60 ° C) за максимално количество пране до 2,5 кг.
 • Деликатно – с 2 опции за програмиране – коприна или вълна.
 • Бебешката програма – идеална за изпиране на бебешки дрехи, тъй като ги изплаква много добре.
 • Децата имат много чувствителна кожа и не трябва да задържат детергенти върху дрехите си. Също така за тази цел е цикълът на интензивно изплакване. Това намалява риска за чувствителна кожа (за бебета или алергии и др.), дължащи се на възможни перилни препарати.
 • Центрофуга – пералнята е с центрофуга разделена на няколко етапа и барабанни бавни движения предотвратяващи източване на бельо. Този процес предотвратява образуването на гънки и гладенето ще бъде направено в много по-кратко време.
 • Последната програма “Memo” – съхранява последната използвана настройка, дори когато пералнята е изключена.

Енергийна ефективност

Пералня Samsung WW70T4540TE/LE, 7 кг, 1400 об/мин, Клас D, Add Wash, Steam, Drum Clean, Smart Check, Мотор Digital Inverter, Бял

Тази пералня Samsung е е с висок клас на енергийна ефективност клас D, съгласно най-новите европейски разпоредби с годишна консумация на енергия от 157 kWh.

Нашето мнение за продукта

Samsung WW70T4540TE/LE e много добра пералня машина, заради своя оптимален и капацитет и богати функции и програми. Отделно този модел ще допринесе за намаляване на вашите сметки в дългосрочен план, чрез високата си енергийна ефективност клас D. Сред най-полезните опционални функции са тези за омекотяване, предпране, отложен старт или блокиране на достъпа на децата до менюто. Samsung определено са се постарали с този модел и със сигурност ще оправдаят и най-високите ви очаквания.

Samsung WW70T4540TE/LE

Samsung WW70T4540TE/LE

Пералня Samsung WW70T4540TE/LE, 7 кг, 1400 об/мин, Клас D, Add Wash, Steam, Drum Clean, Smart Check, Мотор Digital Inverter, Бял

Подобни продукти:

Samsung WW70T4540TE/LE

Samsung WW90T4540TE/LE

Пералня Samsung WW90T4540TE/LE, 9 кг, 1400 об/мин, Клас D, Add Wash, Steam, Drum Clean, Smart Check, Мотор Digital Inverter, Бял

Samsung WW80T4540AX/LE

Samsung WW80T4540AX/LE

Пералня Samsung WW80T4540AX/LE, 8 кг, 1400 об/мин, Клас D, Add Wash, Steam, Drum Clean, Smart Check, Мотор Digital Inverter, Инокс