Ревю на климатик Star-Light ACM-12FOWF


Star-Light ACM-12FOWF е идеалният избор за вас, ако търсите изгоден инверторен климатик с капацитет 12000 BTU, енергиен клас A++, скрит дисплей и Wi-fi контрол.

Star-Light ACM-12FOWF

Star-Light ACM-12FOWF

Климатик Star-Light ACM-12FOWF, Инверторен, 12000 BTU, Клас A++, Дисплей, Функция отопление, WiFi контрол

Този климатик Star-Light може да се използва както за охлаждане през топлите дни, така и за отопление през студените месеци.

Капацитетът му е подходящ за помещение от 12 до 18 квадрата.

Капацитетът му на охлаждане е 12000 BTU, а на затопляне 13000 BTU.

Този климатик Star-Light  ​е оборудван с инверторен компресор, който спомага за подобряване на ефективността на уреда, като освен, че намалява сметките за ток той се грижи и за намаляване на излишните вибрации и шум.

Климатикът работи най-ефективно при външни температури до -15 ° C при отопление и до + 46 ° C при охлаждане.

Този климатик Star-Light използва хладилен агент от последно поколение R32.

Този хладилен агент не влияе негативно върху околната среда и в същото време е по-ефективен спрямо масово използвания предходен такъв.

Основни функции

Моделът разполага със следните функции:

  • Управление на климатика през Wi-Fi контрол – свързвате вашият телефон към специално разработеното мобилно приложение и може да спирате, пускате или контролирате температурата в помещението от всяка точка, където се намирате;
  • Таймер, който ви дава възможност да настройте режима на работа във времевия интервал на вашите нужди.
  • Функция Follow Me автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното, чрез вграден температурен сензор.
  • Автоматично рестартиране – вече не е нужно да се притеснявате при спиране на тока. При възстановяване на елктрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира с предишните настройки.
  • Нощен режим– има за цел да ви осигури спокоен сън през нощта с възможно на-ниско ниво на шум и автоматично регулиране на температурата.
  • Функция за изсушаване – тази функция е полезна, когато трябва да водите битка с плесен и мухъл и в горещите летни дни, когато излишната влага създава най-голям дискомфорт. Функцията може да работи независимо от промяната на стайна температура, отстранявайки 2.5 литра влага за час.
  • Детектор за загуба на фреон – когато уреда засече загуба на фреон то той спира да работи автоматично и показва специфичен код за грешка;
  • Функция Turbo – Това е най-добрият начин за бързо охлаждане при нужда. Тази функция настройва вентилацията на устройството да работи с висока скорост и да охлажда помещението много по-бързо, отколкото други настройки.

Енергийна ефективност и шум

Моделът ​​разполага с инверторен компресор, който спомага за увеличаване на ефективността на уреда, като освен за намалените сметки за ток той се грижи и за намаляване на вибрациите и шума.

С електронното контролиране на скоростта на компресора той успява да достигне желаната температура като след това я поддържа постоянна, без вариации и излишен шум.

Енергийната ефективност при охлаждане е много добра A++, а при затопляне е A+.

Номинална консумация при охлаждане е 1213 W, а тази при отопление е 1088 W.

Стойността SCOP (Seasonal Coefficient of Perfomance) е 4, това е показател, които измерва сезонната енергийната ефективност при режим на отопление.

В същото време SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) е 6.1, това е в режим на охлаждане като тези данни измерват годишна консумация на енергия и ефективност при ежедневното използване на уреда.

Нивото на шум на вътрешното устройство достига 55 dB, според натовареността му, а шумът на външното устройство достига 63 dB.

Нашето мнение за продукта

Star-Light ACM-12FOWF е изключително разумно предложение за вас, ако търсите качествен климатик на изгодна цена. Моделът се отличава предимно с високата си енергийна ефективност, ниското ниво на шум и страхотна цена.

Star-Light ACM-12FOWF

Star-Light ACM-12FOWF

Климатик Star-Light ACM-12FOWF, Инверторен, 12000 BTU, Клас A++, Дисплей, Функция отопление, WiFi контрол

Намерете същият модел климатик с различен капацитет:

Star-Light ACM-12FOWF

Star-Light ACM-24FOWF

Климатик Star-Light 24000 BTU Wi-Fi, Клас A++, Дисплей, Функция за отопление, ACM-24FOWF, Бял

Star-Light ACM-12FOWF

Star-Light ACM-18FOWF

Климатик Star-Light ACM-18FOWF, Inverter, 18000 BTU, Клас A++, Display, Функция отопление, Control WiFi

Star-Light ACM-12FOWF

Star-Light ACM-09FOWF

Климатик Star-Light 9000 BTU Wi-Fi, Клас A++, Display, Функция за отопление, ACM-09FOWF, Бял