Ревю на кафеавтомат Krups Espresseria Automatic EA816B


Krups Espresseria Automatic EA816B е високоефективна автоматична еспресо машина, която е лесна за използване и има компактни размери, а освен това всеки път прави перфектно кафе.

Основни характеристики

Този модел има атрактивен дизайн и се възползва от усъвършенствани функции, поддържайки високи стандарти за качество на немската марка Krups.

Моделът е с компактни размери (Ш х Д х В в см) 24.5 x 33 x 36.5 и би паснал добре във всяка кухня със средни размери.

Този модел има красив и в същото време дискретен дизайн, като се предлага в няколко цветови варианта, сред които може да избирате. 

Модерният външен вид се поддържа и от контролния панел с LCD дисплей, който предлага лесен контрол върху приготвянето на кафе и в същото време лекота на настройка. Интерфейсът е интуитивен, с допълнителни икони и малък брой бутони.

Този кафеавтомат има 5 програми за приготвяне на кафе, сред които: кафе, еспресо, капучино, лате и силно еспресо.

Имате възможност да избирате приготвянето на кафето, така както го предпочитате: избор на количество кафе, 2 нива за регулиране силата на кафето, регулируемо количество кафе (3 нива).

Освен това, чрез функцията мемори имате възможността да запазите до 2 различни рецепти, така че всеки път да се насладите на вашите любими напитки, а вкусът има със сигурност да бъде един и същ. 

Този кафеавтомат е снабден с тиха автоматична кафемелачка, изработена от неръждаема стомана, която се грижи за това да се насладите на възможно най-добрият аромат на тази напитка, като освен това имате възможност да избирате сред 3 степени на смилане на кафето.

Резервоарът за вода е с вместимост 1.7 литра, и е достатъчно голям за приготвяне на дузина чаши кафе, което ви спестява време от необходимо да го пълните често.

Моделът е снабден с метална подложка за съхранение на чашките отгоре, а поставката за чашите, на които се приготвя кафето, е снабдена със система против капане и е подвижна за по-лесно почистване.

Машината ви позволява да приготвите две чаши едновременно, спестявайки повече време.

Устройството има налягане 15 бара и мощност 1450 W. Работейки автоматично, то ще регулира самото налягане според вашите настройки, без да е необходима вашата намеса.

С помощта на бутоните ще можете да избирате между три нива на сила на кафето, като мелачката подготвя кафето всеки път по оптимален начин.

Контейнерът за кафе на зърна е с вместимост 250 грама, а с помощта на пенообразуващото устройство, което е включено в комплекта рецептите се разширяват и включват освен еспресо напитки, то такива с млечна основа като капучино или кафе лате.

Krups Espresseria Automatic EA816B

Аксесоар за капучино XS6000 е изработен от неръждаема стомана и ви позволява да съхранявате млякото при оптимални условия, дори и в хладилника. Използвайте го в комбинация с аксесоарът за капучино, за да получите плътна млечна пяна – основният елемент на перфектното капучино.

С помощта на технологията Thermoclock водата ще се загрее много бързо от първата чаша кафе. Това е възможно благодарение на инфузионната глава, разположена в центъра на отоплителната система.

Еспресо машината се възползва от автоматична система за самопочистване, както и от системи за декалциране и против образуване на котлен камък.

Кафеавтоматът ще ви уведоми, когато се изисква програма за почистване или декалцификация чрез сигнал. Ако не изпълнявате тези програми, функциите ще бъдат блокирани, придружено от сигнално мигане на иконите.

Функцията за автоматично изключване позволява пестенето на енергия. Така, ако за 20 минути машината не бъде използвана, то тя ще спре автоматично.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене. Така тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Нашето мнение за продукта

Този кафеавтомат Krups ви гарантира неустоимия вкус и високо качество на кафето ден след ден. Освен това този уред изглежда визуално много елегантно и впечатлява със своя дискретен дизайн. Устройството има многобройни полезни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе. Поддръжката му е много лесна, а системата за разпенване на мляко CappuccinoPlus произвежда вкусно пенливо мляко. Нашето мнение е, че това устройството има много добро съотношение между цена и качество и си струва парите.

Krups Espresseria Automatic EA816B

Krups Espresseria Automatic EA816B (Сив)

Кафеавтомат Krups Espresseria Automatic EA816B, 15 bar, 1450 W, Метална мелачка, автиматично капучино, кана за мляко

Krups Espresseria Automatic EA8160

Krups Espresseria Automatic EA8160 (Черен)

Кафеавтомат Krups Espresseria Automatic EA8160, 15 bar, 1450 W, Метална мелачка, автиматично капучино, кана за мляко

Krups Espresseria Automatic EA8161

Krups Espresseria Automatic EA8161 (Бял)

Еспресо машина Krups Espresseria Automatic EA8161, Автоматична, Устройство за пяна, Мелачка, Екран LCD, 15 бара, 1.7л, Бял

Krups Espresseria EA8165

Krups Espresseria EA8165 (Червен)

Кафеавтомат Krups Espresseria EA8165, 15 bar, 1450 W, Метална мелачка, автиматично капучино, кана за мляко