Ревю на мобилен климатик Star-Light ACMP-12AH


Star-Light ACMP-12AH е идеалния избор за вас, ако търсите мобилен климатик с отлично съотношение между цена и качество. Той е с капацитет 12000 BTU, клас A, с дистанционно управление и функция таймер.

Star-Light ACMP-12AH

Star-Light ACMP-12AH

Мобилен климатик Star-Light 11600 BTU, Клас A/A+, ACMP-12AH, Функция отопление, Дисплей, Дистанционно управление, Таймер, Включени аксесоари за монтаж

 

Това е мобилен климатик на достатъчно достъпна цена с добра производителност, която може да осигури прилично ниво на комфорт във всяка стая от 16 до 23 квадратни метра.

Модела предлага някои интересни функции и в допълнение има добър външен вид, който би паснал добре във всяка стая в която бъде монтиран.

Климатикът е с капацитет 12000 BTU, като производителят препоръчва да се използва за помещения от 16 до 23 кв.м със стандартна височина до 2.7 м.

Филтриращата система е с висока плътност и е способна да пречисти почти напълно въздуха в помещението. Освен това филтърът има още един плюс – това да се мие, така че не е необходима периодичната му подмяна.

Този мобилен климатик включва и функция за отопление, която съществува и в повечето климатици монтиращи се на стена.

Този мобилен климатик включва функции за отопление и за охлаждане, както и вентилация и изсушаване. Ако първите са сезонни, с пряко въздействие върху стайната температура, то другите две могат да се използват през цялата година, с цел ефективното преборване с плесен и мухал и освежаването въздуха в помещението.

Основни функции 

Модела разполага със следните функции:

  • Таймер, който ви дава възможност да настройте режима на работа във времевия интервал на вашите нужди.
  • Автоматично рестартиране – вече не е нужно да се притеснявате при спиране на тока. При възстановяване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира с предишните настройки.
  • Нощен режим– има за цел да ви осигури спокоен сън през нощта с възможно на-ниско ниво на шум и автоматично регулиране на температурата.
  • Функция за изсушаване – тази функция е полезна, когато трябва да водите битка с плесен и мухъл и в горещите летни дни, когато излишната влага създава най-голям дискомфорт.

Енергийна ефективност и шум

Енергийна ефективност при охлаждане е А, а тази при отопление е А+. Номиналната консумация при охлаждане е 1350 W, а тази при отопление 1130 W.

Нивото на шум на вътрешното устройство може да достигне 65 dB, което прави модела леко шумен.

Нашето мнение за продукта

Нашето мнение е, че този мобилен климатик Star-Light е способен да осигури оптимално ниво на комфорт във всяко средно по големина помещение. Той има предимството, заради своята мобилност и ниска консумация на енергия. Като се има предвид, че комплектът включва и изпускателни маркучи плюс монтажните аксесоари, смятаме, че цената, за която се продава, е достатъчно привлекателна.

Star-Light ACMP-12AH

Star-Light ACMP-12AH

Мобилен климатик Star-Light 11600 BTU, Клас A/A+, ACMP-12AH, Функция отопление, Дисплей, Дистанционно управление, Таймер, Включени аксесоари за монтаж

Star-Light ACMP-12AH

Star-Light ACMP-09AH

Климатик Star-Light 9000 BTU, Мобилен, Клас A/A+, ACMP-09AH, Функция за отопление, Дисплей, Дистанционно, Таймер

Star-Light ACMP-12AH

Star-Light ACMP-12A

Мобилен климатик Star-Light 12000 BTU, Клас A, ACMP-12A, Дисплей, Дистанционно управление, Tаймер. Включени изпускателни маркучи и монтажни аксесоари

Star-Light ACMP-12AH

Star-Light ACMP-09A

Мобилен климатик Star-Light 9000 BTU, Клас A, ACMP-09A, Дисплей, Дистанционно управление, Tаймер, Включени изпускателни маркучи и монтажни аксесоари