Ревю на съдомиялна Bosch SMS25AI05E


Bosch SMS25AI05E е идеалният избор за вас, ако търсите добра съдомиялна машина с всички необходими функции и екстри, от който бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Bosch SMS25AI05E

Bosch SMS25AI05E

Съдомиялна Bosch SMS25AI05E, 12 комплекта, 5 програми, Silence Plus, Мотор EcoSilence Drive, Клас E, 60 см, Инокс

Основни предимства на модела

  • ExtraDry: допълнителна опция за оптимално изсушаване на съдовете
  • Silence Plus: приятно тиха по време на работа с 48 dB.
  • Стъкло 40°C: щадяща програма за нежно почистване и сушене на Вашите чаши.
  • Регулируема по височина горна кошница: предлага допълнително място, особено за високи съдове.

Основни характеристики

Уредът разполага с много приятен дизайн с корпус в цвят инокс с механичен контролен панел, намиращ се от горната страна на вратата.

Съдомиялна Bosch SMS25AI05E, 12 комплекта, 5 програми, Silence Plus, Мотор EcoSilence Drive, Клас E, 60 см, Инокс

Контролния панел е с много интуитивно управление, снабден е с малък LED дисплей, които показва оставащото време до приключване на програмата.
Устройството е снабдено с функция таймер с отложен старт до 24 часа, който се показва на дисплея.

Тази съдомиялна Bosch е с капацитет на миене на съдове с 12 комплекта, като е  насочена към семейства с по 3-4 души и е в състояние да се измие няколко вида посуда или големи съдове.

Вътрешното пространство е организирано в две големи отделения – телени кошници със сгъваеми рафтове, едната от които е с регулируема височина, с възможност да адаптирате  пространството така, че да може да събере всеки по-голям съд.

Мотора EcoSilence DriveTM е мощен, здрав, тих и ефикасен.

За увеличение на ефикасността от чистенето, инженерите от Bosch са разработили икономичния EcoSilence DriveTM мотор. Той е изключително тих, ефективен и гарантира нисък разход на енергия.

 
Двигателят EcoSilence DriveTM е безчетков и много тих, а безупречните резултати са гарантирани.

Основни функции

С технологията AquaStop от Bosch предоставят 100% доживотна гаранция срещу наводнения.

Лесен избор на начало на програмата в удобно за вас време. С функцията за отложен старт можете предварително да зададете програмата и избран начален час.

По този начин използвате уреда в удобно за вас време, през деня, когато сте на работа, или през нощта. След стартиране на програмата на дисплея се показва точно оставащото време.

Благодарение на сензора за натоварване може да пестите енергия при миене на по-малко съдове. Сензора автоматично спестява вода и енергия при миене на по-малко съдове.

Теглото се измерва чрез въртящ се сензор за скоростта, който открива нивото на водата. Когато има повече съдове, е необходимо по-голямо количество вода за накисването им и нивото на водата пада. В такъв случай се добавя още вода.

Технология ActiveWater е равна на: по-малко вода, по-малко ток, по-качествени резултати. Тази модерна технология за изплакване увеличава до голяма степен ефикасността и гарантира еко съобразно изплакване за отлични резултати.

Благодарение на целевото разпределение на водата, оптимизираната филтърна технология, по-бързото нагряване и по-качествената работа на помпата за циркулиране на водата се реализира икономия на вода и ток.

Програми

За най-ефективно измиване модела разполага с 5 предварително зададени програми за измиване: интензивна, автоматична, еко, повторно измиване и стъкло 40 °C.

Енергийна ефективност и шум

Съдомиялна Bosch SMS25AI05E, 12 комплекта, 5 програми, Silence Plus, Мотор EcoSilence Drive, Клас E, 60 см, Инокс

Тази съдомиялна на Bosch има ниска консумация на енергия, съгласно най-новите европейски разпоредби тя е клас E, а изчислената консумация на енергия при 100 измивания е 92 kWh.

Стандартното потребление на енергия при цикъл еко е 0.9 kWh, а консумацията на вода е 9.5 литра .

Годишното потребление е 258 kWh, а разходът на вода е 2660 литра .

Миялната машина е много тиха, а нивото на шума е с максимална стойност от 46 dB. 

Размери и тегло

Уредът е със следните размери (В x Ш x Д в см) 84.5 х 60 х 60  и тегло 47 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е много добра съдомиялна машина, която има отлично съотношение между цена и качество и е подходяща за всяко едно семейство до 4 души. Уреда разполага с най-необходими функции и програми, от които бихте имали нужда и които биха ви улеснили максимално във вашето ежедневие.

Bosch SMS25AI05E

Bosch SMS25AI05E

Съдомиялна Bosch SMS25AI05E, 12 комплекта, 5 програми, Silence Plus, Мотор EcoSilence Drive, Клас E, 60 см, Инокс