Ревю на климатик Star-Light ACT-12WIFI


Star-Light ACT-12WIFI е идеалния избор за вас, ако търсите инверторен климатик с капацитет 12000 BTU и Wi-Fi контрол, клас A++, скрит дисплей, при това на супер изгодна цена.

Star-Light ACT-12WIFI

Star-Light ACT-12WIFI

Климатик Star-Light ACT-12WIFI, Control WiFi, 3D Inverter, 12000 BTU, Функция отопление, Клас A++, Дисплей, Бял

 

Моделът е с капацитет на охлаждане и отопление 12000 BTU. Той може да се използва както за охлаждане през топлите дни, така и за отопление през студените месеци. Препоръчително е да се използва в помещения с до 22 квадратни метра.

Този климатик Star-Light е оборудван с инверторен компресор, който спомага за подобряване на ефективността на уреда, като освен, че намалява сметките за ток той се грижи и за намаляване на излишните вибрации и шум.

Климатикът работи най-ефективно при външни температури до -15 ° C при отопление и до + 46 ° C при охлаждане.

Този климатик Star-Light използва хладилен агент от последно поколение R32. Този хладилен агент не влияе негативно върху околната среда и в същото време е по-ефективен спрямо масово използвания предходен такъв.

Основни функции 

Модела разполага със следните функции:

  • Управление на климатика през Wi-Fi контрол – свързвате вашият телефон към специално разработеното мобилно приложение и може да спирате, пускате или контролирате температурата в помещението от всяка точка, където се намирате;
  • Таймер, който ви дава възможност да настройте режима на работа във времевия интервал на вашите нужди.
  • Функция Follow Me автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното, чрез вграден температурен сензор.
  • Автоматично рестартиране – вече не е нужно да се притеснявате при спиране на тока. При възстановяване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира с предишните настройки.
  • Нощен режим– има за цел да ви осигури спокоен сън през нощта с възможно на-ниско ниво на шум и автоматично регулиране на температурата.
  • Функция за изсушаване – тази функция е полезна, когато трябва да водите битка с плесен и мухъл и в горещите летни дни, когато излишната влага създава най-голям дискомфорт. Функцията може да работи независимо от промяната на стайна температура, отстранявайки 2.5 литра влага за час.
  • Детектор за загуба на фреон – когато уреда засече загуба на фреон то той спира да работи автоматично и показва специфичен код за грешка;
  • Функция Jet – Това е най-добрият начин за бързо охлаждане при нужда. Тази функция настройва вентилацията на устройството да работи с висока скорост и да охлажда помещението много по-бързо, отколкото други настройки.

Енергийна ефективност и шум

Моделът ​​разполага с инверторен компресор, който спомага за увеличаване на ефективността на уреда, като освен за намалените сметки за ток той се грижи и за намаляване на вибрациите и шума.

С електронното контролиране на скоростта на компресора той успява да достигне желаната температура като след това я поддържа постоянна, без вариации и излишен шум.

Енергийният клас на охлаждане е А++, а този на отопление е А+.

Номинална консумация при охлаждане е 1100 W, а тази при отопление е 990 W.

Стойността SCOP (Seasonal Coefficient of Perfomance) е 4, това е показател, които измерва сезонната енергийната ефективност при режим на отопление. В същото време SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) е 6.5, това е в режим на охлаждане като тези данни измерват годишна консумация на енергия и ефективност при ежедневното използване на уреда.

Нивото на шум е между 32 до 50 dB според натовареността му, а шумът на външното устройство достига 60 dB.

Нашето мнение за продукта

Това е едно изключително разумно предложение според нас. Това е много добър климатик за охлаждане през лятото и отопление през зимата за помещения до 22 квадратни метра, разполагащ с всички основни функции, при това на супер изгодна цена. Моделът се отличава предимно с включените модерни функции, високата енергийна ефективност, ниското ниво на шум и страхотната си цена.

Star-Light ACT-12WIFI

Star-Light ACT-24WIFI

Климатик Star-Light ACT-24WIFI, Control WiFi, 3D Inverter, 24000 BTU, Функция отопление, Клас A++, Дисплей, Бял

Star-Light ACT-12WIFI

Star-Light ACT-18WIFI

Климатик Star-Light ACT-18WIFI, Control WiFi, 3D Inverter, 18000 BTU, Функция отопление, Клас A++, Дисплей, Бял

Star-Light ACT-12WIFI

Star-Light ACT-12WIFI

Климатик Star-Light ACT-12WIFI, Control WiFi, 3D Inverter, 12000 BTU, Функция отопление, Клас A++, Дисплей, Бял

Star-Light ACT-12WIFI

Star-Light ACT-09WIFI

Климатик Star-Light ACT-09WIFI, Control WiFi, 3D Inverter, 9000 BTU, Функция отопление, Клас A++, Дисплей, Бял