Ревю на вертикална прахосмукачка Star-Light ACTS-606R


Star-Light ACTS-606R е идеалният избор за вас, ако търсите удобна вертикална прахосмукачка, която е отлична помощ, когато искате да направите общо почистване във вашият дом.

Star-Light ACTS-606R

Star-Light ACTS-606R (Червен)

Вертикална прахосмукачка Star-Light ACTS-606R, Cyclonic, 0.6 л, Телескопична тръба, 600 W, Червена

 

Предимството на  вертикалните прахосмукачки е, че улеснява много потребителите, които досега дърпат кабели и маркучи с конвенционалните прахосмукачки, то с вертикалните прахосмукачки чистенето е много по-лесно и практично.

Това е устройство за почистване, не заема много място и е лесно за използване, при това се предлага на много достъпна цена. Р

Размерите му са сравнително компактни в сравнение с други продукти от неговата категория, като това ви дават възможност да го съхранявате в тесни помещения.

С теглото си от 2.33 кг, този уред може лесно да се пренася из домът ви, без да усложнява процеса на почистване.

Тази вертикална прахомсукачка Star-Light работи е специално проектирана да работи там, където конвенционалната прахосмукачка не може да достигне.

Star-Light ACTS-606R ви помага да почистите труднодостъпни повърхности, тесни пространства, тапицерия или защо не, пространството в колата.

Тази прахосмукачка може да покрие всеки сантиметър от вашето жилище – от пода до тавана.

Снабдена с 600 W и смукателна мощност 150 W, този уред има много добра всмукателна мощност, като цялата мръсотия се задържа във вътрешното пространство от 0,6 литра.

Тя е с компактни размери и лека с разположен специален прахообразен контейнер. Той държи цялата мръсотия, без да изисква неудобство при смяна и скъпа замяна на торби, както при еквивалентните прахосмукачки с торби на пазара.

Прахосмукачката е оборудвана с циклоновата система, която има едно съществено предимството да се почиства лесно.

По този начин спестявате времето, прекарано в търсене на торба за еднократна употреба и избягвате влошаването на времето на един от текстилния материал.

В допълнение можете да видите колко прах се събира в машината.

Телескопичната метална тръба може да се регулира по височина, така че да осигури на потребителя удобно положение, докато използва уреда.

Отгоре се намира контролният панел с бутона за включване и изключване, регулатор на мощността, чрез който можете да настроите силата на засмукване на устройството.

Едно от отрицателните неща на уреда е, че не е без кабелен (но това се подразбира от цената, за която се предлага) той има кабел за захранване, който е дълъг 5 метра.

Това устройство има ефективност, измерена както следва: клас E – за почистване на килими, клас A – за почистване на твърди повърхности и клас F по отношение на праховите емисии.

Нашето мнение за продукта

Това е идеално решение за вертикална прахосмукачка за всяко едно домакинство, което се нуждае от спомагателен уред за почистване. Този уред се отличава с ергономичния си дизайн, ниско тегло и лесно използване, високоефективния сменяем филтър, както и с изключително изгодната си цена особено през промоционалните периоди.

Star-Light ACTS-606R

Star-Light ACTS-606R (Червен)

Вертикална прахосмукачка Star-Light ACTS-606R, Cyclonic, 0.6 л, Телескопична тръба, 600 W, Червена

Star-Light ACTS-606B

Star-Light ACTS-606B (Син)

Вертикална прахосмукачка Star-Light ACTS-606B, Cyclonic, 0.6 l, Телескопична тръба, 600 W, Синя