Ревю на вертикална прахосмукачка Bosch Unlimited BCS61113


Bosch Unlimited BCS61113 е идеалният избор за вас, ако търсите модерна и надеждна вертикална прахосмукачка, предлагаща всичко необходимо, при това на супер изгодна цена.

Bosch Unlimited BCS61113

Bosch Unlimited BCS61113 (Бяла)

Вертикална прахосмукачка Bosch Unlimited BCS61113, 18 V, Външна батерия 2.5 Ah, Четка AllFloor , Филтър igenic, Контейнер XL, Бяла/Черна

Вертикалните прахосмукачки са универсални устройства, които позволяват бързо почистване на твърди повърхности, килими и труднодостъпни пространства с минимални усилия.

Дори и да не могат да заменят класическите прахосмукачки, които имат много по-мощни двигатели, вертикалните прахосмукачки са лесни за работа и имат по-малко тегло, така че ще може бързо и лесно да почистите прах, животински косми или мъх от килими и мебелите в домът ви.

Такава прахосмукачка е и този модел Bosch, чието по детайлно представяне ще намерите в следващите редове.

Бихме казали, че Bosch Unlimited BCS61113 е ефективна прахосмукачка при всякакви условия.

Като цяло вертикалните прахосмукачки са много по-лесни за работа, тъй като в процеса на почистване не трябва да се навеждате, и да дърпате основното тяло след след себе си. По този начин се наслаждавате на повече комфорт и съобразени резултати.

Bosch Unlimited BCS61113 е сравнително компактно устройство, което го прави лесно за използване в целият ви дом.

Устройството е с приятен дизайн и е изработено от матов пластмасов материал с добро качество и в черно/бял цвят.

Прахосмукачката е с леко тегло от само 2.3 кг, за да осигури безпроблемно засмукване.

2.5 Ah батерия осигурява до 30 минути в нормален режим с неелектрически аксесоари, до 25 минути в нормален режим с електрическа дюза за под и до 8 мин. в турбо режим, което е достатъчно за ефективно почистване на 2-стаен апартамент.

Зареждането на батерията отнема до 4-6 часа. Зареждането става с помощта на стойката, която е включена в комплекта с аксесоари. Използваните литиево-йонни батерии предлагат прилична автономност за използване до 30 минути.

Батерията, използвана на тази прахосмукачка, е универсална за цялата гама продукти на Bosch от серията „Дом и градина“, така че може да се използва заедно с други уреди на марката.

Благодарение на високата всмукателна мощност с тази прахосмукачка Bosch почиствате бързо и лесно само с натискане на един бутон.

Ефективното почистване е благодарение на AllFloor Power четката и компактния DigitalSpin Motor, които ви позволяват да почиствате всички видове подове без проблем.

Открийте удобството на безкабелната прахосмукачка с контейнер. Тя ви предоставя автономна работа и многофункционалност – 2 в 1 четка почистването на всяко ниво, от пода до тавана.

Прахосмукачката има полезни аксесоари, които ви позволяват да почиствате всички видове подове, но и други повърхности, като маси, тапицерия и дори интериора на вашия автомобил.

Тази прахосмукачка може да покрие всеки сантиметър от вашето жилище – от пода до тавана.

Вертикалните прахосмукачки без кабел са специално проектиране с цел да почиствате дома си по-лесно с перфектни резултати.

Всички аксесоари в комплекта са лесни за монтиране и са ви една ръка разстояние. Например с моторизираната четка за бързо почистване повдига мръсотията само с едно движени и прахта за отрицателно време за една по-чиста и приятна среда.

Доживотния филтър Pure Air осигурява улавянето на малки частици прах и алергени, като повторно излъченият въздух е много по-чист.

Лесно изпразване: хигиенично изпразване на контейнера за прах и без измиване на филтъра.

Тя е с компактни размери и лека с разположен специален прахообразен контейнер. Той държи цялата мръсотия, без да изисква неудобство при смяна и скъпа замяна на торби, както при еквивалентните прахосмукачки с торби на пазара.

Основни предимства

Това е удобна за използване вертикална прахосмукачка, която ще бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на домът ви.

  • Подходящ за всички видове подови настилки.
  • Лесно свалящ и почистващ се контейнер.
  • Филтриращата технология за почистване на въздуха.
  • Моделът идва с включения няколко аксесоара четки за почистване на различни повърхности като килими, твърд под, дивани и др.
  • До 30 минути работа при пълно заредена батерия.
  • Компактни размери с тегло от едва 2.3 кг.

Нашето мнение за продукта

Вертикалните прахосмукачки без кабел са специално проектиране с цел да почиствате дома си по-лесно с перфектни резултати. Този уреда се отличава с ергономичния си дизайн, ниско тегло и лесно използване, високоефективния сменяем филтър, както и с изключително изгодната си цена особено през промоционалните периоди. Силно ви препоръчваме моделът, ако търсите компактна и ефективна вертикална прахосмукачка с отлично съотношение на цена и качество от доказан производител. Освен това този продукт е произведен в Германия, гарантиращо високи стандарти за качество и обстойни тестове за трайно удовлетворение.

Bosch Unlimited BCS61113

Bosch Unlimited BCS61113 (Бяла)

Вертикална прахосмукачка Bosch Unlimited BCS61113, 18 V, Външна батерия 2.5 Ah, Четка AllFloor , Филтър igenic, Контейнер XL, Бяла/Черна