Ревю на влагоабсорбатор Star-Light DHM-1635W


Star-Light DHM-1635W е изключително полезно устройство в домове с висока влажност, което успява да възстанови комфорта на вашия дом за сравнително кратко време.

Star-Light DHM-1635W

Star-Light DHM-1635W

Влагоабсорбатор Star-Light DHM-1635W, 16 л/24 ч, 170 м³/ч, Резервоар 3 л, Дигитален контрол, Таймер, Йонизираща функция, Бял

 

Качеството на въздуха в нашите домове е особено важно, защото високата влажност може да създаде сериозни здравословни проблеми за нас и нашето семейство. Разбира се от на обратния полюс е твърде ниската влажност, което също може да причини проблеми.

Но в следващите редове ще се опитаме да ви представим едно устройство, което ще се погрижи да възстанови оптималното ниво на влажност в дома ви.

Този модел се отличава с ниския си работен шум, временната памет, таймер, турбо режима, функцията за автоматично размразяване, йонизацията, както и автоматичното изключване, когато резервоарът е напълнен с вода.

Уреда е естетически приятен на вид, като е снабден с качествена бяла пластмаса със сито в горната част и в областта на резервоара за вода.

 

Основни предимства

Факторите, които дават предимство на модела пред конкурентните му са:

  • Капацитета на преработка на въздуха от 170 м³ за час;
  • Капацитет на изсушаване: 16 литра за 24 часа;
  • Ниско ниво на шум;
  • Йонизираща функция;
  • Изключително изгодната цена.

Основни функции

Контролният панел предоставя достъп до основните функции, а LCD дисплеят дава информация за цикъла на функциониране.

Този уред е лесен за използване чрез бутоните, които присъстват от горната част на уреда и неговият дисплей.

  • Чрез бутона вентилатор може да избирате между 2 степени на работа;
  • Турбо режим, който достига максималната мощност на уреда;
  • Може контролирате и процента влажност, който желаете  (оптималният процент за препоръчване е 55 процента);
  • Може да се използвате и таймера от 1 до 24 часа в зависимост от вашите нуждите;
  • Чрез отделен бутон може да включите йонизиращата функция, което е важна функция за подобряване на качеството на въздуха.

От гледна точка на безопасността, не е абсолютно никакъв проблем, ако включите уреда без да сте у дома. След като резервоарът за вода се напълни, уредът се изключва автоматично. След като това стане уреда ще ви сигнализира с червено примигане и работата му ще се преустанови, за да се предотвратят инциденти.

Освен това с функцията таймер можете да зададете работното време на устройството от един час до 24 часа.

Чрез активиране на турбо функцията уредът ще работи с много по-висока скорост, така че влажността в помещението да бъде премахната много по-бързо. В този случай очевидно нивото на шума ще бъде малко по-високо.

Освен това, в ситуации, когато използвате устройството в помещения с много ниски температури, дори в мазето например, тогава трябва да знаете, че устройството се възползва от автоматичното размразяване.

Освен това има и режим на сушене на дрехи, която ще ви помогне да изсушите изпраните дрехи по-бързо. За повечето потребители това една от основните причини, поради които го закупуват, тъй като дрехите изсъхват много по-бързо при затворен балкон, особено през зимата, без влагата ни да влиза в домът ни.

Резервоара има капацитет от 3 литра и е поставен в задната му част. Има възможност за непрекъсната работа със специална дренажна система. Тази система представлява маркуч, който може да бъде изтеглен навън и това води до непрекъснато отстраняване на събраната влага).

Временната памет позволява работа с установените настройки при време на спиране на тока. Нивото на шума до 47 db е добра стойност.  Това ви дава възможност да  използвате уреда без проблеми дори през нощта.

Той тежи около 14 кг и има следните размери (Ш х В х Д в мм ): 24.5 х 510 х 350.

Нашето мнение за продукта

Това е безспорно е полезно и ефикасно устройство, особено ако страдате от висока влажност във вашият дом, защото то успява да доведе влажността до оптимално ниво. Потребителите, които го използват също потвърждават това и твърдят, че той извлича много добре влагата от помещението, в което е поставен, не заема много място, а шумът, произвеждан по време на работа не ги притеснява. Освен това уредът е с перфектно съотношение между цена и качество и сме сигурни, че ще ви свърши добра работа. 

Star-Light DHM-1635W

Star-Light DHM-1635W

Влагоабсорбатор Star-Light DHM-1635W, 16 л/24 ч, 170 м³/ч, Резервоар 3 л, Дигитален контрол, Таймер, Йонизираща функция, Бял

Star-Light DHM-2044W

Star-Light DHM-2044W

Влагоабсорбатор Star-Light DHM-2044W, 20 л/24 ч, 170 м³/ч, Резервоар 3 л, Дигитален контрол, Таймер, Бял

Star-Light DHM-3055W+

Star-Light DHM-3055W+

Влагоабсорбатор Star-Light DHM-3055W+, 30л/24ч, 191 м³/ч, Резервоар 3 л, Дигитален контрол, Таймер, Бял

Star-Light DHM-1024W+

Star-Light DHM-1024W+

Влагоабсорбатор Star-Light DHM-1024W+, 10 л/24 ч, 107 м³/ч, Резервоар 2.1 л, Бял