Ревю на влагоабсорбатор Star-Light DHM-1635W


Star Light DHM 1635W е един от добрите избори за вас, ако търсите бюджетен и ефективен влагоабсорбатор с много добро съотношението между цена и качество.

Основни характеристики на влагоабсорбатор Star-Light DHM-1635W

Уреда е отлична алтернатива на скъпите устройства на пазара, като не им отстъпва по качество и функции. Той се отличава с ниския си работен шум, временната памет, таймер, турбо режима, функцията за автоматично размразяване, йонизацията, както и автоматичното изключване, когато резервоарът е напълнен с вода.

Продължителното излагане на прекалено влажен или прекалено сух въздух може да доведе до отрицателен ефект за вашето здраве и това на вашето семейство.  Препоръчително е поддържането на среда с подходяща влажност и избягване на дългосрочните негативни ефекти.

В този смисъл, влагоабсорбаторите са предназначени да контролира влажността, да намалява относителната влажност в помещението, като елиминира излишната влага в атмосферата.

Основни предимства

Факторите, които дават предимство на модела пред конкурентните му са:

  • Капацитета на преработка на въздуха от 170 м³ за час;
  • Капацитет на изсушаване: 16 литра за 24 часа;
  • Ниско ниво на шум;
  • Йонизираща функция;
  • Изключително изгодната цена.

Уреда е естетически приятен на вид, като е снабден с качествена бяла пластмаса със сито в горната част и в областта на резервоара за вода.

Контролният панел предоставя достъп до основните функции, а LCD дисплеят дава информация за цикъла на функциониране.

Основни функции

Влагоабсорбатор Star-Light DHM-1635W, 16 л/24 ч, 170 м³/ч, Резервоар 3 л, Дигитален контрол, Таймер, Йонизираща функция, БялТози уред е лесен за използване чрез бутоните, които присъстват от горната част на уреда и неговият дисплей.

  • Чрез бутона вентилатор може да избирате между 2 степени на работа;
  • Турбо режим, който достига максималната мощност на уреда;
  • Може контролирате и процента влажност, който желаете  (оптималният процент за препоръчване е 55 процента);
  • Може да се използвате и таймера от 1 до 24 часа в зависимост от вашите нуждите;

Друга защитна функция е автоматичното изключване ако резервоарът за вода е пълен. След като това стане уреда ще ви сигнализира с червено примигане и работата му ще се преустанови, за да се предотвратят инциденти.

Резервоара има капацитет от 3 литра и е поставен в задната му част. Има възможност за непрекъсната работа със специална дренажна система. Тази система представлява маркуч, който може да бъде изтеглен навън и това води до непрекъснато отстраняване на събраната влага).

Временната памет позволява работа с установените настройки при време на спиране на тока. Нивото на шума до 47 db е добра стойност.  Това ви дава възможност да  използвате уреда без проблеми дори през нощта.

Той тежи около 14 кг и има следните размери (Ш х В х Д в мм ): 24.5 х 510 х 350.

Нашето мнение за продукта

Доказано е, че продължителното излагане на прекалено влажен или прекалено сух въздух може да повлияе негативно на здравето на човека. Този влагоабсорбатор Star-Light ще ви помогне да внесете необходимата свежест и уют във вашият дом като предпази здравето ви и това на вашето семейство, чрез поддържане на оптималната стойност на влажността в дома ви.