Ревю на телевизор Star-Light DM7700

Star-Light DM7700 е смарт 4K UHD телевизор, който се възползва от най-новите технологии и има интелигентен интерфейс, базиран на Android и в същото време се предлага на много достъпна цена.

Star-Light DM7700

Star-Light DM7700 (Сребрист)

Преглед на телевизор Star-Light DM7700 – размери, спецификации, всичко, което трябва да знаете.

Star-Light DM7700

Star-Light DM7600 (Черен)

Преглед на телевизор Star-Light DM7600 – размери, спецификации, всичко, което трябва да знаете.

Аксесоарите, включени в комплекта, включват дистанционното управление, ръководството за потребителя и захранващия кабел.

Външният му вид е много приятен, като това е телевизор, който лесно можете да пасне на декора на всеки дом.

Материалите, от които е направен изглеждат и се чувстват здрави и надеждни, въпреки ниската цена на този телевизор.

Профилът на телевизорът тънък, с тънки рамки, които заемат малка част от екрана. Той е снабден с две странични крачета, които постигат идеален баланс, независимо от повърхността, където ще бъде позициониран.

Може да се използва и като перфектна алтернатива за монитор, ако го свържете с лаптоп или компютър, за да гледате филми и сериали онлайн и защо да не играете игри с приятели.

Звук

Звукът се осигурява от 16 W аудио система с два високоговорителя и се отличава с добри звукови характеристики.

С този модел ще се насладите на сравнително качествен, жив съраунд звук от цялото си любимо съдържание.

Независимо дали гледате филми, телевизионни предавания, онлайн видеоклипове или концерти, DM7700 гарантира, че винаги получавате добро качество на звука.

Ако искате по-голяма мощност, можете да свържете телевизора с жак към външна аудио система.

Качество на картината

Star-Light DM7700 се възползват от следните характеристики на изображението: яркост 260 cd / кв.м, динамичен контраст 10 000:1 и време за реакция 9,5 ms.

Също така може да настройвате картината по ваш вкус, като правите настройки по цветовата температура, широк или 16:9 формат на изображението, ZOOM режим (функция за мащабиране на изображението), яркост, контраст, цветове и др.

Яркостта, предлагана от екрана, достига 260 cd/кв.м, стойност, подходяща за неговия размер (може да варира за различните размери).

Зрителният ъгъл от 176 ° дава възможност да гледате любимото си предаване или филм от почти всяка позиция.

Този модел е снабден с UHD Upscalling технология за подобряване на качеството на изображението в по-ниски формати, добавяйки допълнителни кадри, за да доближи качеството на изображението до UHD стандарта.

Технологията Dynamic Contrast – регулира динамично контраста според предаденото събитие, а технологията Digital Noise Reduction – елиминира изкривяванията на фоновия шум за подобряване на яснотата на изображението и др.

Свързаност

По отношение на връзки, с който разполага DM7700 той се предлага с 3 HDMI порта, 2 USB 2.0 входа, жак за слушалки и коаксиален вход.

Може да възпроизвеждате изображения или да гледате филм, като свържете вашата флаш памет към USB 2.0 порта, който има интегрирана система за автоматично възпроизвеждане на видео файлове в различни формати: MPG, MPEG, DA, VOB, MKV, MP4, MOV, FLV, 3GP , AVI, ASF, WMV.

Тунерът за избор на програма DVB-T / DVB-C ще ви позволи приемането на много голям брой програми. Също така телевизорът е снабден с CI+ слот за тези, които имат опцията за предаване на телевизия чрез CI+ карта чрез своя телевизионен доставчик.

CI + слотът е много важен, чрез или успява да премахне голяма част от кабелите. По този начин вече не се нуждаете от класическия декодер, използван от дистрибуторите на кабелна телевизия и можете да изберете декодер CI+ слот.

Също така собственият капацитет за съхранение на модела е 200 телевизионни канала.

В стандартното оборудване телевизорът се възползва от Bluetooth, който позволява лесно споделяне и обмен на информация с други интелигентни устройства. Също така, благодарение на сигурна и бърза Wi-Fi интернет връзка, на екрана ви се изобразява съдържанието при най-висок стандарт.

Дистанционно

Дистанционното управление, което намирате в кутията, е класическо със стандартни размери, с обичайните бутони, разположени интуитивно, след няколко часа употреба почти ще научите реда.

Менюто е съвсем просто и лесно за конфигуриране и може да се настройва дори от хора, които не са на ти с технологиите.

Телевизионните канали се сменят доста бързо, няма голямо време за изчакване.

Основни функции

Едно от най-важните предимства, които получавате при закупуването на телевизор Star-Light DM7700, е интелигентният интерфейс с операционна система Android 9.0.

Тази система получава актуализации на фърмуера чрез OTA, което е най-добрият вариант, ако искате да взаимодействате с други устройства с Android.

Превключването от един интерфейс на друг ще бъде лесно чрез достъп до бутон на дистанционното управление, процесът работи много бързо.

Лентата за съдържание ви позволява бързо да намерите търсения филм, сериал или видеоклип. Той се активира с просто натискане на бутон на дистанционното управление и може да бъде персонализиран с икони, които ви отвеждат до очакваното и по-често използвано от вас съдържание.

Този мдоел е съвместим с технологията Chromcast, което ви позволява да свържете устройство чрез USB, което превръща вашия интерфейс в Smart TV. След като се свърже, Chromcast приема почти всеки тип съдържание, изпратено от други устройства (компютър, лаптоп, телефон, таблет) и го възпроизвежда на телевизора.

Друга интересна опция, налична гласова команда с помощта на услугите на Google Voice, които веднага вземат вашите думи, които се превръщат в резултати в онлайн търсачките.

Просто и бързо получавате желаната информация само за няколко секунди.

Също така имате предварително инсталирани приложения Google Play Store и Google Assistant, откъдето може да инсталирате много други приложения, специфични за стандартите на Google.

А плавният режим на работа се дължи на четириядрения процесор с тактова честота 1,5 Ghz, а съхранението се извършва на 8 Gb памет.

Нашето мнение за продукта

Този телевизор Star-Light ви предлага възможността да се насладите на изключителни Ultra HD изображения, с диагонал на екрана по ваш избор, както и да тествате мощта на операционната система, чрез четириядрения процесор, като всички те се допълват от ултра-тънкия външен вид на този модел. Този телевизор впечатлява и с най-модерните си интелигентни функции за уникално сърфиране в интернет, преглед на онлайн съдържание и бърз и интуитивен достъп до игри и приложения чрез интегриране на вашата Wi-Fi мрежа.

Star-Light DM7700

Star-Light 65DM7700

Телевизор Star-Light 65DM7700, 65″ (165 см), Smart Android, 4k Ultra HD, LED, Clasa A+

Star-Light DM7700

Star-Light 55DM7700

Телевизор Star-Light 55DM7700, 55″ (140 см), Smart Android, 4k Ultra HD, LED

Star-Light DM7700

Star-Light 50DM7700

Телевизор Star-Light 50DM7700, 50″ (127 см), Smart Android, 4k Ultra HD, LED

Star-Light DM7700

Star-Light 43DM7700

Телевизор Star-Light 43DM7700, 43″ (109 см), Smart Android, 4k Ultra HD, LED