Ревю на сушилня Star-Light DPV-815A++


Star-Light DPV-815A++ е идеалния избор за вас, ако търсите спестовна сушилня с всички необходими функции и екстри, от които бихте имали нужда, при това на супер достъпна цена.

Star-Light DPV-815A++

Star-Light DPV-815A++

Сушилня Star-Light DPV-815A++, Термопомпа, 8 кг, 15 програми, LED дисплей, Клас A++, Бяла

Тази модерна сушилня Star-Light е с капацитет на сушене до 8 кг и е подходяща за 4-членно семейство.

Сушилнята е проектирана така, че да изсуши прането в кратък срок . Освен, че ви спестява ценно време и неудобството от това да простирате навън, особено през зимата.

Star-Light разполага със специална технология с термо помпа, която ви помага да пестите ценна енергия

Големият люк е много удобен, когато е необходимо да поставите големи предмети, като спално бельо и завивки например.

Уредут изглежда добре и от естетическа гледна точка и е с размери: 84.5 см височина, 59.6 см ширина и 60.9 см дълбочина.

Специалният дизайн на страничните стени на сушилната значително намалява нивото на шума и вибрациите по време на сушенето.

Уредът е осигурява сравнително тиха работа с максимално ниво на шума до 65 dB. Стойността отговаря на най-високите стандарти за ефективност.

Основни функции

Чрез големия и модерен LCD дисплей с интуитивен контролен може да задавате програмата за сушене и да регулирате температурата.

Освен това той показва оставащото време и етапите на сушене, за да знаете колко време ще отнеме избраната от вас програмата и на какъв етап е достигнала тя.

На дисплея се показват още и показатели, съобщаващ ви, кога трябва да почистите филтъра за тъкани и кога е необходимо да изхвърлите водата от резервоара.

С бутоните можете да регулирате отложения старт до 24 часа. Около бутона за избор на програми има икони за всеки тип програма.

Освен това този модел е оборудван и с функция за защита от деца.

Датчика за топлина и сензора за влажност изключват автоматично уреда, когато прането е сухо, така че може да сте сигурни в най-ефективното използване на сушилнята.

За максимално удобство сушилнята разполага със специално осветление, когато вратата и се отвори.

Програми за сушене

Сушилнята разполага с 15 предварително зададени програми, които са присъщи и за по-скъпите сушилни на пазара.

Уреда разполага със специални програми, които ще се погрижат максимално добре за вашите дрехи – включително и за най-деликатните от тях.

Основните програми на този модел са: памук, синтетика, деликатно сушене, бърза програма, baby care,  тениски, смесено сушене, освежаване, програма за бързо пране 45 минути.

Моделът има и включени още няколко специални програми:

Baby Care – с тази програма Star-Light позволява да сушите дрехите на малките си деца при правилна температура, чрез внимателно контролиране на вътрешния климат, благодарение на сензорите за температура и влажност.

Програма за дънки – дебелите тъкани се сушат трудно при обикновен цикъл на сушене – особено по ръбовете, където тъканта е много по-дебела отколкото на останалите места. Като решение от Star-Light са разработили специална програма за дънки. Тя е подходяща за дебели тъкани и идеална за подсушаване на ръбове на дрехи като джинси, якета и вълнени дрехи и други. Тя осигурява перфектно и равномерно изсушаване.

Програма за спортни облекла – тази програма подсушава спортни облекла от памук и синтетични материи, изпрани на 40 градуса, при оптимизирано ниво на влажност.

Енергийна ефективност

Сушилня Star-Light DPV-815A++, Термопомпа, 8 кг, 15 програми, LED дисплей, Клас A++, Бяла

Това е сушилня с много добра енергийна ефективност и клас А++. Консумацията на енергия при стандартна програма е 2.56 kWh, а средно годишната консумация за година едва 235 kWh.

Нашето мнение за продукта

Определено това е много добра сушилня, която предлага надеждност и икономия на енергия и ще ви гарантира перфектната грижа за вашите дрехи. Препоръчваме ви я, ако имате нужда надеждна сушилня с богати функции и програми, при това на изключително изгодна цена.

Star-Light DPV-815A++

Star-Light DPV-815A++

Сушилня Star-Light DPV-815A++, Термопомпа, 8 кг, 15 програми, LED дисплей, Клас A++, Бяла

Подобни продукти:

Star-Light DCV-815B

Star-Light DCV-815B

Kондензационна сушилня Star-Light DCV-815B, 8 кг, 15 програми, LED дисплей, Клас B, Бял