Ревю на фурна за вграждане Zanussi ZOC25601XU

Zanussi ZOC25601XU


Zanussi ZOC25601XU е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от бюджетния клас, която е оборудвана с всичко необходимо и се предлага на страхотна цена.

Основни характеристики на фурна за вграждане Zanussi ZOC25601XU

Това е многофункционална фурна с 9 функции и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 250 °C.

Капацитетът и е 57 литра, което достатъчно за едно средностатистическо семейство. В комплекта е включена и една универсална емайлирана тава за печене, както и един рафт тип скара.

Дизайнът на фурната е модерен, като тя би добавила елегантност и стил на всяка кухня. Моделът е направен от неръждаема стомана, което го прави не само да изглежда добре, но и му придава и якост и здравина, като в същото време се поддържа и много лесно.

Zanussi ZOC25601XU

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне.

Стъклото на фурната е изработен от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление, с включен LCD дисплей. Фурната разполага с два въртящи се бутона за настройване на програмите за готвене и температурата.

С отделни бутони може да настройвате таймера, електронния програмен часовник за включване и изключване на алармата и показателя на часа.

Основни функции

Поддържането на температурата се осъществява чрез конвекция, като се използва усъвършенствана вентилационна система. Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.

При тази фурна няма значение къде ще поставите ястията. Благодарение на по-големия вентилатор с нов дизайн за насочване на въздушния поток, ястията ще бъдат сготвени равномерно, независимо от разположението им във фурната.

Това прави готвенето още по-лесно, особено когато се нуждаете от пълният ѝ капацитет.

Програми

Фурната разполага с 5 програми за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Традиционно готвене;
  • Долно нагряване;
  • Горно нагряване;
  • Готвене с вентилатор;
  • Размразяване;
  • Грил;
  • Пица;
  • Печене;
  • Конвекция.

Размери

Тази фурна за вграждане Zanussi е със следните размери (В x Ш x Д в см): 58.9 x 59.4 x 56.

Енергийна ефективност

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от доказан производител, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →