Ревю на еспресо машина Star-Light EMD-1215RB


Star-Light EMD-1215RB е идеалната еспресо машината за вас, ако търсите бюджетен вариант и искате всяка сутрин да се наслаждавате на перфектно кафе в офиса или у дома. 

Star-Light EMD-1215RB

Star-Light EMD-1215RB (Черен)

Еспресо машина Star-Light EMD-1215RB, 15 bar, Ръчна капучино система, Ретро дизайн

Основни характеристики

Моделът има компактни размери и би паснал добре във всяка една кухня. Освен това се отличава и стилния си ретро дизайн с комбинация от черен цвят и елементи от инокс.

Машината е снабдена с подвижна тава, за да може да се почиства много по-лесно. Контролният панел е снабден с няколко кръгли бутони, правещи машината лесна за използване от всеки.

Резервоарът за вода има капацитет от 1.25 л. и е подходящ за приготвяне на няколко чаши кафе.

EMD-1215RB има високата мощност от 1100 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Функцията за автоматично изключване позволява пестенето на енергия. Така, ако за 20 минути машината не бъде използвана, то тя ще спре автоматично.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене, така че тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Устройството е оборудвано с термометър отпред, който показва температурата на водата, за да знаете, кога е готова за използване.

Нагревателят е от висококачествена неръждаема стомана и е високо устойчив във времето.

Уредът може да приготвя еспресо и капучино, както и почти всички други видове кафе. Системата за капучино смесва пара, въздух и мляко, осигурявайки кремообразна и вкусна пяна.

Захранващият кабел е с дължина от 1.2 метра и е достатъчно дълъг, за да позволи лесно инсталиране навсякъде.

Нашето мнение за продукта

С налягането от 15 бара и мощността от 1100 W тази машина ви гарантира, че ще се наслаждавате на страхотният аромат на кафе, което ще прониква и приятно ще изпълва вашата кухня всяка сутрин. Сигурни сме, че ако свикнете с тази прекрасна миризма всяка сутрин то ще забравите за обикновената кафеварка. Моделът притежава всички основни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе, а съотношението между качество и цена е едно от най-добрите.

Star-Light EMD-1215RB

Star-Light EMD-1215RB (Черен)

Еспресо машина Star-Light EMD-1215RB, 15 bar, Ръчна капучино система, Ретро дизайн