Ревю на еспресо машина Star-Light ESD-170SS


Star-Light ESD-170SS е идеалната еспресо машината за вас, ако искате всяка сутрин да се наслаждавате на перфектно кафе в офиса или у дома. Освен това тази кафемашина Star-Light в момента е едно от най-изгодните предложения на пазара за еспресо машини, което заслужава вашето внимание.

Star-Light ESD-170SS

Star-Light ESD-170SS

Еспресо машина Star-Light ESD-170SS, 15 bar, 1470 W, Автоматично капучино

Основни характеристики

Моделът има компактни размери и би паснал добре във всяка една кухня. Освен това се отличава и стилния си дизайн с комбинация от черно-сребрист цвят.

Машината е снабдена с подвижна тава, за да може да се почиства много по-лесно. Контролният панел е снабден с кръгъл въртящ се бутон, правещи машината лесна за използване от всеки.

Резервоарът за вода има капацитет от 1.7 л. и е подходящ за приготвяне на няколко чаши кафе.

Тази кафемашина има високата мощност от 1470 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Функцията за автоматично изключване позволява пестенето на енергия. Така, ако за 20 минути машината не бъде използвана, то тя ще спре автоматично.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене, така че тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Нагревателят е от висококачествена неръждаема стомана и е високо устойчив във времето.

Уредът може да приготвя еспресо и капучино, както и почти всички други видове кафе. Системата за капучино смесва пара, въздух и мляко, осигурявайки кремообразна и вкусна пяна.

Захранващият кабел е с дължина от 1,3 метра и е достатъчно дълъг, за да позволи лесно инсталиране навсякъде.

Нашето мнение за продукта

Инвестицията в тази еспресо машина Star-Light е много добра в дългосрочен план, особено защото можете да имате любимото си кафе по всяко време, без да се налага да го купувате отвън и да правите компромис с качеството. Модела притежава всички основни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе, а съотношението между качество и цена е едно от най-добрите.

Star-Light ESD-170SS

Star-Light ESD-170SS

Еспресо машина Star-Light ESD-170SS, 15 bar, 1470 W, Автоматично капучино