Ревю на климатик TESLA 12000 BTU Wi-Fi TT34X21-1232IAW


TESLA 12000 BTU Wi-Fi TT34X21-1232IAW е един от най-модерните и ефективни климатици от 2019 година, който включва набор от интелигентни функции, позволяващи предоставяне на най-високо ниво на комфорт в средни помещения, при това с ниска консумация на енергия. Освен това той се предлага на една изключително изгодна цена.

TESLA 12000 BTU Wi-Fi

TESLA 12000 BTU Wi-Fi

Климатик TESLA 12000 BTU Wi-Fi, Клас A++, Функция отопление, Функция Turbo, Антибактериален филтър, Функция I Feel, Противогъбична функция, Самопочистване, Антикорозионно покритие, R32, TT34X21-1232IAW

 

На първо място трябва да споменем, че това не е калифорнийския производител, който ви е познат с електрическите си автомобили и соларни паркове. Тук става въпрос за компания, която е съсредоточила производството си в Непал.

Но все пак този производител предлага най-новите технологии за климатични системи, без да прави компромиси с качеството.

Този климатик TESLA може да се използва както за охлаждане през летните жеги, така и за отопление през студените месеци.

Климатик Tesla има способността да охлажда много бързо. Дори когато не използвате функцията за Wi-Fi, то оптималният температурен комфорт може да бъде постигнат изключително бързо.

Климатикът може да охлажда в диапазона от 14 до 43°C и да отоплява в температурния диапазон от -15 до 30°C без проблем.

Високоефективния компресор успява да охлади помещението само за 30 секунди. Дори когато става въпрос за отопление, то климатикът се задейства много бързо, като започва да отоплява до 2 минути.

Капацитета му е подходящ за помещения с площ от 30 до 40 квадрата, с височина на жилището до 2.6 метра.

Капацитета на охлаждане е 11600 BTU, а този на затопляне е 11670 BTU.

Моделът има стилен дизайн, който би се вписал отлично във всяка една стая от вашия дом.

Дисплеят на уреда е умело скрит в предния панел, което го прави видим, но в същото време запазва елегантен външен вид, допълващ модерният изглед на вашият дом.

Дистанционно управление е лесно за използване и е с опростен дизайн, който ви позволява лесно и бързо активиране на всички функции. Включва цифров дисплей за пряко разбиране на настройките, текущите програми и промените в реално време.

TESLA 12000 BTU Wi-Fi TT34X21-1232IAW

Този климатик Tesla използва хладилен агент от последно поколение хладилен агент R32. Освен, че не влияе негативно върху околната среда, в същото време е по-ефективен спрямо масово използвания предходен такъв R410A.

Основни функции на климатик TESLA 12000 BTU Wi-Fi

Климатик тесла разполага с интегрирана смарт функция за Wi-Fi свързаност, която може да намерите в най-новите домакински електроуреди уреди.

Това е много полезна функция за всеки, който иска да намери приятна температурна среда, когато се приберат вкъщи след дългия работен ден.

Климатикът може да се управлява удобно с мобилни телефони и други интелигентни устройства с WIFI контрол, което ви дава пълен контрол и гъвкавост, без да се налага да носите дистанционното с вас.

Този климатик тесла е оборудван с иновативната технология I feel, която чрез температурният сензор на дистанционното управление кара климатика автоматично да регулира режима си на работа. Един по-интелигентен начин за поддържане на оптимална температура в стаята.

Таймер, който ви дава възможност да настройте режима на работа във времевия интервал на вашите нужди.

Нощен режим– има за цел да ви осигури спокоен сън през нощта с възможно на-ниско ниво на шум и автоматично регулиране на температурата.

Функцията за самодиагностика ще предпази уреда от всякакви тежки неизправности. Тя ще  открие някаква грешка в нормалния режим на работа, незабавно ще спре устройството и ще покаже код, специфичен за грешката. В зависимост от този код, в ръководството за потребителя ще намерите най-бързите и най-надеждни методи за възстановяване.

Функция турбо

Това е най-добрият начин за бързо охлаждане при нужда. Тази функция настройва вентилацията на устройството да работи с висока скорост и да охлажда помещението много по-бързо, отколкото други настройки.

Филтриращата система 3 в 1, вградена в климатика е една от най-добрите на пазара. Тя е в състояние да премахне вируси, бактерии или алергени от стаята, което води до пълно пречистване на въздуха.

След всяко изключване климатикът активира противогъбична функция, за да предотврати растежа на гъбичките и вредните бактерии и да поддържа здравословна и приятна среда.

Функцията за самопочиствне се грижи запазване на здравословната среда в домът ви. По време на охлаждането кондензираната вода събира прах от перките. След това вътрешното тяло се суши чрез нагряване и накрая, вентилационният режим премахва останалата влага, запазвайки уреда сух и предотвратявайки възпроизвеждането на бактерии.

Климатикът е в състояние да следи избрани анормални операции и автоматично да идентифицира дефекти. Самодиагностиката ще покаже код за грешка на екрана, което ще направи поддръжката по-ефективна и икономична.

Функцията интелигентно размразяване се активира автоматично по време на отоплителния режим. Тя спира само устройството, когато е открит лед във външното тяло, за да може той бъде разтопен.

Технология срещу комари – ултразвуковата технология против комари им пречи да проникнат в климатичната зона.

Функция за подгряване предотвратява навлизане на студен въздух в началото на режима на затопляне.

Енергийна ефективност и шум

Този климатик ​​ ​​разполага с инверторен компресор, който увеличава ефективността на уреда. Освен че намалява сметките за ток, то той се грижи и за намаляване на вибрациите и шума.

С електронното контролиране на скоростта на компресора, той успява да достигне желаната температура като след това я поддържа постоянна, без вибрации и излишен шум.

Енергийната ефективност при охлаждане е много добра A++, а при затопляне е A+.

Енергийната ефективност на климатичната система е добра – номинална консумация  за час е при охлаждане е 1130 W, а при отопление е 922 W.

Тиха работа – шумът на вътрешното тяло е много малък благодарение на отличната оптимизация на вентилатора.

Нивото на шум на вътрешното тяло е в диапазона от 22 до 40 dB според натовареността, което прави модела изключително тих.

Шумът на външното устройство е диапазона от 29 до 50 dB.

Размери и тегло

Размери на вътрешното тяло (Д х Ш х В) в см: 20.1 х 77.7 х 25

Размери на външното тяло (Д х Ш х В) в см: 29 х 77.7 х 49.8

Тегло вътрешно устройство 8 Kg

Тегло външно устройство 22 Kg

Нашето мнение за продукта

Това е несъмнено свръх ефективен климатик. Той е в състояние да осигури топлинен комфорт в просторни стаи за кратко време и без излишни ресурси. Освен това говорим за един много изтънчен уред, който ще донесе естетически плюс във всяка стаята, където бъде инсталиран. Като се вземат предвид всички качества и предимства на тази климатична система, то ние вярваме, че уреда си заслужава парите.

TESLA 12000 BTU Wi-Fi

TESLA 12000 BTU Wi-Fi

Климатик TESLA 12000 BTU Wi-Fi, Клас A++, Функция отопление, Функция Turbo, Антибактериален филтър, Функция I Feel, Противогъбична функция, Самопочистване, Антикорозионно покритие, R32, TT34X21-1232IAW