Ревю на инверторен климатик DAIKIN FTXC35B SENEIRA


DAIKIN FTXC35B SENEIRA е идеалния избор за вас, ако търсите инверторен климатик с капацитет 12000 BTU и Wi-Fi контрол, клас A++/A+, скрит дисплей, при това на супер изгодна цена.

DAIKIN FTXC35B

DAIKIN FTXC35B

Инверторен климатик Daikin FTXC35B/RXC35B New Sensira, Мощност 12000 BTU, Клас А++/А+, 20dB, Фреон NEW R32

 

Този модел е с капацитет на охлаждане и отопление 12000 BTU. Той може да се използва както за охлаждане през топлите дни, така и за отопление през студените месеци. Препоръчително е да се използва в помещения до 25 квадратни метра.

Дискретено и стилно вътрешно тяло, което се комбинира безпроблемно със стената и би се вписало във всеки интериор и модерен дом.

Моделът FTXC35B ​​е оборудван с инверторен компресор, който спомага за подобряване на ефективността на уреда, като освен, че намалява сметките за ток той се грижи и за намаляване на излишните вибрации и шум.

Тази иновативна технология, с която е оборудван този климатик на DAIKIN, осигурява отлична производителност при минимални разходи. Възползвайте се от енергийните класове A++ и A+ и спестете пари за електричество.

Климатикът работи най-ефективно при външни температури до -15 ° C при отопление и до + 46° C при охлаждане.

Този климатик DAIKIN използва хладилен агент от последно поколение R32. Този хладилен агент не влияе негативно върху околната среда и в същото време е по-ефективен спрямо масово използвания предходен такъв.

Основни функции на DAIKIN FTXC35B SENEIRA

Модела разполага със следните функции:

Функция за пестене на енергия в режим на изчакване, който намалява консумацията на ток с около 80% при работа в изчаквателен режим.

Онлайн контролер чрез приложение, с който може да управлявате вътрешното тяло от всяко място чрез приложение от смартфона ви.

Функция само вентилатор, с която уредът може да се използва като вентилатор, вдухвайки въздух без да охлажда или затопля.

Режим на висока мощност, с който може да настроите ускореното охлаждане или отопление, след изключване на режима на висока мощност, тялото отново заработва на предварително зададения режим.

Автоматично превключване между охлаждане и отопление – тази функция избира автоматично режима на охлаждане или отопление за достигане на зададената температура.

Режим на работа за спокоен сън, която подобрява комфорта, която следва определен ритъм на плаваща температура.

Автоматично вертикално въртене на жалузите с възможност за избор на автоматично вертикално въртене на ламелите за изпускане на въздуха за получаване на равномерен въздушен поток и разпределение на температурата в цялото помещение.

Автоматична скорост на вентилатора, с който може да избирате автоматично необходимите обороти на вентилатора за достигане или поддържане на зададената температура.

Степени на оборотите на вентилатора (5 степени), който ви позволява да изберете дадени обороти на вентилатора.

Суха програма, която дава възможност да се намали степента на влажност, без да се променя температурата в помещението.

Обезмирисяващ филтър с титанов апатит, който разгражда неприятни миризми, например от дим от цигари или домашни любимци.

Въздушен филтър, който отстранява праха във въздуха за осигуряване на постоянен приток на чист въздух.

24-часов таймер, с който може да бъде настроен за започване на работа по всяко време в рамките на 24 часа.

Инфрачервено дистанционно, с което може да пускате, спирате и регулирате климатика от разстояние.

Автоматично рестартиране, което след спиране на захранването машината се рестартира автоматично с първоначалните си настройки.

Самодиагностика, която опростява поддръжката чрез индикация на грешки в системата или аномалии в работата.

Енергийна ефективност и шум

Моделът ​​разполага с инверторен компресор, който спомага за увеличаване на ефективността на уреда, като освен за намалените сметки за ток той се грижи и за намаляване на вибрациите и шума.

Енергийният клас на охлаждане е А++, а този на отопление е А+, която го прави изключително подходящ за използване през зимния сезон, заради неговата висока ефективност.

Номинална консумация при охлаждане е 1.04 W, а тази при отопление е 1.07 W.

Стойността SCOP (Seasonal Coefficient of Perfomance) е 4.28, това е показател, които измерва сезонната енергийната ефективност при режим на отопление. В същото време SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) е 6.87. Това е в режим на охлаждане като тези данни измерват годишна консумация на енергия и ефективност при ежедневното използване на уреда.

Нивото на шум е едно от най-ниските сред предлаганите климатици на пазара и превъзхожда дори много по-скъпите марки. То е между 21 до 39 dB според натовареността му, а шумът на външното устройство достига 55 dB.

Нашето мнение за продукта

Това е едно изключително добро предложение според нас. Това е много добър климатик за охлаждане през лятото и особено за отопление през зимата за стаи до 25 кв.м. Разполагащ с всички основни функции, а и е супер енергийно ефективен, при това на супер достъпна цена. Препоръчваме го, тъй като моделът силно се отличава с модерните си функции, високата енергийна ефективност, ниското ниво на шум и страхотната си цена.

DAIKIN FTXC35B

Daikin SENSIRA FTXC50B

Инверторен климатик Daikin SENSIRA FTXC50B, New Sensira, Мощност 18000 BTU, Клас А++/А+, 32dB, Фреон NEW R32

DAIKIN FTXC35B

DAIKIN FTXC35B

Инверторен климатик Daikin FTXC35B/RXC35B New Sensira, Мощност 12000 BTU, Клас А++/А+, 20dB, Фреон NEW R32

DAIKIN FTXC35B

DAIKIN FTXC25B SENSIRA

Инверторен климатик Daikin FTXC35B/RXC35B New Sensira, Мощност 9000 BTU, Клас А++/А+, 21dB, Фреон NEW R32