Ревю на пречиствател за въздух Tesy AC 16EHCI


Tesy AC 16EHCI е един най-достъпните въздухопречистватели на пазар, с може би най-доброто съотношения между цена и качество.

Krups Espresseria Essential EA815E70

Tesy AC 16EHCI

Пречиствател на въздух Tesy AC 16EHCI, 6 Нива за филтриране на въздуха, 52 W

 

 

Въздухът, който дишаме у дома може да съдържа невидими частици, вредни  за нашето здраве. Продължителното излагане на лош въздух може да доведе до отрицателен ефект за вашето здраве и това на вашето семейство.

За това този въздухопречиствател на Tesy е страхотна инвестиция във вашето здраве.

Въздухът, който се пречиства, постъпва през специално конструирани отвори на предния панел и излиза от задната горна част, през защитна решетка над вентилатора. Защитната решетка е проектирана така, че да редуцира шума, излъчван от уреда.

Това дава възможност уредът да се използва непрекъснато 24 часа в денонощието, даже и в спални помещения. Пречиствателите на въздух TESY имат 6 нива на пречистване на въздуха.

Въздухопречиствателя е изключително подходящ за хора страдащи от астма и алергии, като в същото време не позволява на вирусите да проникнат в домът ви.

Освен с бактерии и вируси, въздухът в жилището или на работното ви място може да е замърсен с дразнители като полени, прах, тютюнев дим и косми от домашни любимци, които могат да предизвикат дискомфорт и алергични реакции.

Основни предимства

Факторите, които дават предимство на модела пред конкурентните му са:

 • Капацитета на преработка на въздуха от 46 до 110 м³ за час;
 • Йонизираща функция;
 • Приложение за работа при: ~20 m2;
 • Филтриране на въздуха с до 99.97% от всички частици с размери над 0.3 микрона;
 • Ниво на шум достигащо до 50 dB;
 • Таймер за изключване до 7 часа;

Освен това уреда е естетически приятен на вид, като е снабден с бяла, както и с лесни и интуитивни бутони за управление поставени в горната част.

Основни функции

6 нива на пречистване на въздуха:

 1. Предварителният филтър е от активен въглен и понижава миризмите при готвене, тютюнев дим или домашни любимци. Задържа и груби частици прах, мъх от тъкани и косми от домашни любимци.
 2. HEPA филтърът задържа по-фините частици с размер не по-малък от 0,3 микрона (μm), като: прах, полени, спори на плесени и различни видове бактерии.
 3. Въглеродният филтър абсорбира миризми, газове и цигарен дим.
 4. TiO2 фотокаталитичният филтър намалява органичните замърсители като бензол и амоняк.
  Дезактивизира бактерии и вируси, които са успели да преминат през предходните филтри.
 5. UV филтърът представлява ултравиолетова лампа, която ефективно унищожава микроорганизми, като: микроби, вируси, бактерии и плесени, които са успели да преминат през предходните филтри.
 6. Йонизаторът разпръсква отрицателни йони в помещението с цел подобряване на почистващия процес. Йоните се съединяват с праховите частици и ги отвеждат на пода. Необходимо е периодично почистване на пода на помещението.

Освен това уредът е изключително лесен за поддръжка – необходимо е само да почиствате замърсените филтри с прахосмукачка на всеки две седмици до месец. А индикатор ще ви напомни кога е необходимо да подмените вашия филтър.

Размери и тегло

Той тежи 4 кг и има следните размери (Ш х В х Д в мм ): 310 х 370 х 190.

Нашето мнение за продукта

Доказано е, че продължителното излагане на лош въздух може да повлияе негативно на здравето на човека. Този въздухопречиствател ще ви помогне да внесете необходимата свежест и уют във вашият дом като предпази здравето ви и това на вашето семейство, чрез поддържане на оптималната стойност на чистия въздух в домът ви.

Krups Espresseria Essential EA815E70

Tesy AC 16EHCI

Пречиствател на въздух Tesy AC 16EHCI, 6 Нива за филтриране на въздуха, 52 W