Ревю на влагоабсорбатор TESY DHF 10 CEL


TESY DHF 10 CEL е перфектния избор за вас, ако търсите бюджетен и ефективен влагоабсорбатори с много добро съотношения между цена и качество.

Основни характеристики на влагоабсорбатор TESY DHF 10 CEL

Този уред е предназначени да контролира влажността във вашият дом. Процесът му на работа се основава на отстраняването на влагата след обработване на въздух от уреда .

Уреда е много приятен на външен вид, като изглежда много по-скъп за цената, която струва. Той е снабден с качествена бяла пластмаса. Контролният панел предоставя достъп до основните функции, а LCD дисплеят дава информация за цикъла на функциониране.

Основни функции

 

Той е изключително лесен за използване чрез бутоните и дисплея, които са разположени в горната му .

  • Разполага с функция за сушене на дрехи, която за около 6 часа почти изсушава вашето пране.
  • Чрез бутона вентилатор може да избирате между 2 степени на работа.
  • Може контролирате и процента влажност, който желаете  (55 процента са оптималени и препоръчителени)
  • Може да се използва и таймер от 1 до 24 часа в зависимост от вашите нуждите.
  • Разполагате с бутон за включване и изключване на уреда.
  • Разполага и с удобна дръжка за пренасяне.

Друга защитна функция е автоматичното изключване ако резервоарът за вода е пълен. След като това стане уреда ще ви сигнализира с червено примигане и работата му ще се преустанови, за да се предотвратят инциденти.

Резервоара има капацитет от 2 литра и е поставен в задната част. Има възможност за непрекъсната работа със специална дренажна система. Тази система представлява маркуч, който може да бъде изтеглен навън и това води до непрекъснато отстраняване на влагата.

Временната памет позволява работа с установените настройки, където се извършва операцията по време на спиране на тока. Нивото на шума е до 46 db (в зависимост от степента на работа). Това  е добра стойност и няма да ви смущава, като ви дава възможност да го използвате през нощта без проблеми.

Уредът тежи около 12 кг и се характеризира със следните размери: 185 х 470 х 276 (Ш х В х Д ) в мм.

Нашето мнение за продукта 

Това е влагоабсорбатор с максималнен капацитет на преработка на въздух от 105 м³ в час, с ниско ниво на шум и с изключително добра цена.  Това са фактори, които му дават предимство пред конкурентните му продукти. Освен това Българската марка Tesy вече се доказа като успешен производител на качествена електроника дори вече и на международния пазар, така че може да бъдете сигурни в качествата на уреда. Чрез поддържане на оптимални стойности на влажност влагоабсорбатор TESY ще дари със здраве вас и вашето семейство.