Ревю на смартфон Ulefone S11


Ulefone S11 е идеалният избор за вас, ако търсите добър и надежден смартфон с 4 ядрен процесор и 3 камери, при това на супер изгодна цена.

Ulefone S11

Ulefone S11

Смартфон Ulefone S11, 16GB, 3G, Black

Основни характеристики

Този смартфон Ulefone разполага с ултра голям 6.1“ дисплей с капковиден ноч. Вече може да видите всеки детайл или съдържание след като го увеличите, защото екранът е достатъчно голям.

Дизайнът на този Ulefone е вдъхновен от новото време и комбинира Twilight Back cover с елегантни извивки.

Камери

8-мегапикселова главна камера и 2 под-камери 2MP + 2MP повишават качеството и яснотата на снимките до голяма степен.

Задната светкавица и боке ефектът допринасят за най-доброто качество на вашите снимки.

5-мегапикселова предна камера с Beauty режим помага да заснемате подробни, богати изображения във всеки момент.

Процесор

S11 е снабден с процесор MT6580, 1GB RAM, както и място за съхранение от 16GB, за да задвижва бързото изпълнение на множество задачи.

64GB разширяемата памет може да съдържа много видеоклипове и музика, от които се нуждаете.

Батерия

Голяма батерия от 3500 mAh ви позволява да бъдете активни през целия ден. Телефонът ви позволява да се наслаждавате на забавлението много по-дълго от колкото други смартфони от този ценови клас.

Допълнителни функции

Функцията за отключване с лицево разпознаване ви позволява да получите бърз достъп до личния си телефон без никакво друго движение.

Въпреки, че това е един телефон, вие може да се наслаждавате или на бързи локални мрежи, или на свободата на две роли, защото телефонът поддържа две SIM карти, които се свързват към две мрежи едновременно.

Междувременно двете SIM карти и една TF карта могат да се използват едновременно, защото телефонът оборудван с три слота за карти.

Операционна система

Android 8.1 Oreo (издание Go) е специално пригодено за смартфони от начално ниво. Благодарение на изданието на Go, ниската консумация на памет и потребление за съхранение, S11 ще бъде по-бърз от обикновения Android телефон.

Дори и с 1GB RAM, всичко е блестящо бързо, гладко и лесно за използване, издигайки вашето Android изживяване на изцяло ново ниво.

Нашето мнение за продукта

Моделът разполага със сравнително бърз четириядрен процесор, със солиден и красив дизайн с Twilight Back cover в 3 различни цвята, супер голям  6.1-инчов дисплей и версия с чист Android. Междувременно камерата може да заснеме прилични снимки в подходящи условия, а всичко това получавате за супер изгодна цена.

Ulefone S11

Ulefone S11

Смартфон Ulefone S11, 16GB, 3G, Black