Ревю на кафеавтомат Krups Picto Arabica EA811010


Krups Picto Arabica EA811010 е идеалният избор за вас, ако търсите модерен кафеавтомат, който да приготвя любимата ви енергийна напитка в офиса или дома през целия ден.

Krups Picto Arabica EA811010

Krups Picto Arabica EA811010 (Черен)

Кафеавтомат Krups Picto Arabica EA811010, 1450W, 15 бара, Резервоар за зърна 260 грама, Резервоар за вода 1.7 л, Мелница на 3 нива, Черен

Основни характеристики

Krups Picto Arabica EA811010 има модерен дизайн с корпус от черна пластмаса и интуитивен за боравене контролен панел, чрез който лесно може да управлявате функциите на машината.

Krups Picto Arabica EA811010

Чрез въртящият се бутон поставен в центъра може да регулирате количеството н а напитката от 20 до 220 мл. Освен това може да регулирате силата на кафето в зависимост от вашите предпочитания.

Контролният панел е оборудван с TFT екран, който ви показва цялата информация, от която се нуждаете и ще ви помогне да приготвите кафето с вашите предпочитания. 

Таблата за чаши е изработена от неръждаема стомана и е със система против плъзгане и такава за източване. 

От технологична гледна точка устройството е оборудвано с регулируем по височина отвод, който предоставя минимум 60 мм до максимум 105 мм, подходящ за поставянето на всяка чаша, като по този начин предотвратява пръскането на кафе или охлаждането на струята по време на наливането в чашата.

По този начин вашето еспресо винаги се сервира при правилната температура, като същевременно така се и поддържа чист уреда.

Този модел е един от най-продаваните модели Krups, с работно налягане от 15 бара. Прозрачният резервоар за вода е с вместимост 1,7 литра, с възможност за изваждане с цел пълнене или почистване.

Устройството има голям капацитет за съхранение на вода, най-накрая можем да получим широка гама от напитки, от капучино, еспресо, интензивно еспресо, топла вода, кафе американо или други.

Моделът има сравнително компактни размери (Ш х Д х В в см) 24.5 x 33 x 36.5 и би паснал добре на всеки един плот, стига да имате място за него. Освен това се отличава със стилния си дизайн в черен цвят, който го кара да изглежда много по-скъп от колкото е.

На този модел не е инсталиран отделен контейнер за мляко, но машината има регулируема дюза за разпенване на мляко, която отделя гореща пара, като по този начин разпенва студено мляко от кана, държана под дюзата. Освен всичко дюзата за пара е и лесна за почистване, което е дава възможност за приготвяте голям брой напитки.

Функцията за разпенване се грижи да получите най-добрият резултат и най-доброто капучино, което ще съдържа перфектна, кремообразна, плътна и дълготрайна пяна.

Този кафеавтомат е снабден с автоматична кафемелачка, изработена от неръждаема стомана, която се грижи за това да се насладите на възможно най-добрият аромат на тази напитка.

Тя е с капацитет 260 грама и за да се запази ароматът на кафените зърна, контейнерът е снабден с уплътнен капак за запазване на аромата на кафето. Може да избирате смилането на кафето с 3 настройки на размера, в зависимост от вашите предпочитания. Мелницата е леко шумна – тя работи с 60 dB, но това е поносимо ниво.

Този кафеавтомат Krups ви гарантира неустоимия вкус и високо качество на кафето ден след ден. Това е единствената марка, която използва тази система: дюзата е поставена в центъра на системата Тhermoblock, с цел да предотврати загубата на топлина.

С тази система получаваме оптимална температура над 90° C, идеална за наслаждаване на аромата на еспресо рано сутрин.

Така няма нужда от това да правите една или две чаши кафе преди да получите кафето с перфектната температура. Благодарение на подобренията, KRUPS гарантира точно количество кафе в отделението за извличане, без значение качеството на използваните зърна.

Този кафеавтомат е оборудван със системата Krups Quattro Force, която оптимизира всеки етап от процеса на приготвяне на всяка напитка. Благодарение на тази системата , машината с 20% по-бърза в приготвянето на напитки от стандартните такива.

Функцията Quattro Forta се фокусира върху четири основни фактора, които са особено важни за кафето: финноста на смилане на кафените зърна, извличането на кафето, правилната температура приготвяне и функцията за самопочистване след всяка приготвена напитка.

Тази технология гарантира перфектно смилане на зърната с усъвършенствана система за извличане на кафе аромата и автоматично почистване на системата след всяко използване.

Нашето мнение за продукта

Смятаме, че е това е чудесен избор, ако искате наистина високоефективно устройство, което ще ви поглези всяка сутрин или през деня с чаша ароматно кафе или със специалитет с млечна напитка. Инвестицията в този кафеавтомат Krups е много добра в дългосрочен план, особено защото можете да имате любимото си кафе по всяко време, без да се налага да го купувате отвън и да правите компромис с качеството. Моделът притежава всички основни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе, а съотношението между качество и цена е едно от най-добрите на пазара.

Krups Picto Arabica EA811010

Krups Picto Arabica EA811010 (Черен)

Кафеавтомат Krups Picto Arabica EA811010, 1450W, 15 бара, Резервоар за зърна 260 грама, Резервоар за вода 1.7 л, Мелница на 3 нива, Черен