Преглед на водоструйки Steinhaus

Има широка гама водоструийки Steinhaus, така че изборът на добър модел може да бъде труден. За да ви помогнем, ще ви представим най-важните спецификации, които са важни при избора на водоструйка като цяло.

Водоструйки Steinhaus

Водоструйки Steinhaus

Преглед на всички водоструйки Steinhaus – модели, спецификации и цени, всичко, което трябва да знаете.

Ако ви е омръзнало да почиствате вашата градина или тераса с кофа с вода или да плащате често на автомивка, за да измият колата ви, то тогава решение за вас е да се сдобиете с този уред за миене под налягане.

Водуструйките имат мощни двигатели, който създават високо ниво на налягане, което лесно премахва всякакъв вид замърсяване. Едно от най-важните предимства на този уред, е че пестите от вода, поради ефективността ѝ на използвате и спестеното време, което ще спечелите при почистването на вашата тераса, градина или автомобил.

Марката Steinhaus е доказана със своите качествени и надеждни уреди във всички категории уреди за поддържане на дома. Тя е еквивалент за машини и инструменти, достъпни за всеки!

Независимо дали искате да изградите, подобрите или поправите, Steinhaus разполага с широка гама от машини и инструменти, предназначени да ви помогнат успешно да завършите всяко начинание.

Steinhaus предоставя широк избор от водоструйки на пазара с различни спецификации, подходящи както за професионална, така и за домашна употреба. В следващите редове ще ви изясним какви са основните спецификации, които трябва да познавате при изборът на водострийка.

  • Налягане – то се измерва в бар и измерва силата, с която водата се изпомпва от устройството. Базовите модели имат налягане от около 110 бара, което е достатъчно за почистване на автомобили или велосипеди, а най-добрите уреди имат налягане от 140-150 бара, което е идеално и за почистване на тераси и градински алеи.
  • Максимален воден поток – измерва се в литри на час и представлява количеството вода, използвано за почистване. Колкото по-висока е тази стойност, толкова по-кратко е необходимо времето за почистване на дадена площ.
  • Температура на водата – изборът на модел, който позволява по-висока температура на входящата вода, ще ви позволи да измиете колата си по-бързо дори през зимата.
  • Дължина на маркуча – колкото по-дълъг е маркучът, толкова по-добър е радиусът на работа. Най-добрите модели имат маркучи с дължина 6-8 метра, които позволяват както измиване на колата, така и на мебели и алеи в градината.
  • Тегло – уредите с по-високо налягане и воден поток ще бъдат по-обемисти и тежки, което означава, че ще бъдат по-трудни за пренасяне.

Трябва да имате предвид, че водоструйките могат да бъдат опасни, затова е препоръчително да използвате подходящи обувки и предпазни очила.

Никога не насочвайте водната струя към краката си или към други хора, тъй като високото налягане може да причини сериозни увреждания на кожата и меките тъкани. Не позволявайте на децата да използват тези устройства и се уверете, че няма хора наоколо, когато ги използвате.

Steinhaus новото поколение водоструйки, които успешно отстраняване на много видове замърсявания: прах, отломки, мухъл, мъх или кал.

Помпата на всяка една водоструйка Stainhaus е изработена от алуминий за по-голяма издръжливост във времето и дълъг период на използване.

Повечето модели се предлагат с различни аксесоари, включителнои със система за дозиране на препарат за оптимална консумация и ефективен прът за почистване от типа мулти-джет.

Steinhaus PRO-HPC20

Steinhaus PRO-HPC20

Водоструйка Steinhaus PRO-HPC20, 2000 W, 150 bar, 402 л/ч, Маркуч 10 м

Steinhaus PRO-HPC18+

Steinhaus PRO-HPC18+

Водоструйка Steinhaus PRO-HPC18+, 1800 W, 140 бара, 396 л/ч, Маркуч 8 м

Steinhaus PRO-HPC18

Steinhaus PRO-HPC18

Водоструйка Steinhaus PRO-HPC18, 1800 W, 140 бара, 396 л/ч

Steinhaus PRO-HPC18Q

Steinhaus PRO-HPC18Q

Водоструйка Steinhaus PRO-HPC18Q, 1800 W, 140 бара, 396 л/ч, Маркуч 5 м

Steinhaus PRO-HPC15

Steinhaus PRO-HPC15

Водоструйка Steinhaus PRO-HPC15, 1500 W,120 бара, 300 л/ч

Steinhaus PRO-HPC14X

Steinhaus PRO-HPC14X

Водоструйка Steinhaus PRO-HPC14X, 1400 W,100 бара, 288 л/ч

Steinhaus Start PRO-HPC14

Steinhaus Start PRO-HPC14

Водоструйка Steinhaus Start PRO-HPC14, 1400 W, 100 бара, 288 л/ч