Ревю на фурна за вграждане Zanussi ZOB35702BU


Zanussi ZOB35702BU е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от бюджетния клас, която е оборудвана с всичко необходимо и се предлага на страхотна цена.

Zanussi ZOB35702BU

Zanussi ZOB35702BU (Черна)

Фурна за вграждане Zanussi ZOB35702BU, Електрическа, Мултифункционална, 57 л, Функция Grill, Клас A, Черна

Това е многофункционална фурна с 5 функции и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 250 °C.

Този модел е част от новата гама уреди за вграждане, представени от производителя Zanussi за европейския пазар.

Капацитетът и е 57 литра, което достатъчно за едно средностатистическо семейство. В комплекта е включена и една универсална емайлирана тава за печене, както и един рафт тип скара.

Дизайнът на фурната е в модерен черен цвят с черно стъкло, като тя би добавила елегантност и стил на всяка кухня. Моделът е направен от неръждаема стомана, което го прави не само да изглежда добре, но и му придава и якост и здравина, като в същото време се поддържа и много лесно.

Zanussi ZOB35702BU

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне.

Стъклото на фурната е изработен от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление, с включен LCD дисплей. Фурната разполага с два прибиращи се бутона за настройване на програмите за готвене и температурата.

От ляво на контролния панел се намира прибиращият се въртящ се бутон за избор на температура, където имате възможност да изберете желаното температурно ниво от 40°C  до  220°C за приготвянето на всяка храна. От дясната страна на контролния панел е прибиращото се въртящо се копче, от което имате възможност да изберете една от  9-те програми на фурната.

С отделни бутони може да настройвате таймера, електронния програмен часовник за включване и изключване на алармата и показателя на часа.

С функцията таймер тази фурна ви помага да сготвите храната в зададеното от вас време. Също така с тази функция избирате времето за печене и фурната веднага ще ви предупреди, когато времето за печене е изтекло.

Контролното табло е снабдено и с 2 сигнализиращи светодиода, които ви показват, че температура се е повишила до желаното ниво на печене.

Трябва също да се спомене, че бутоните на панела излизат, когато трябва да се използват и се прибират вътре след извършване на командите, придавайки на повърхността гладък и елегантен вид.

Основни функции

Тази фурната е оборудвана със странични водачи за тави на 4 нива. Изработени от хромирана стомана, подвижните странични водачи осигуряват стабилността на тавите за печене и улесняват плъзгането при поставянето и изваждането им от фурната.

Водачите могат да се свалят и да се мият в съдомиялна машина. Този модел има и вентилационна система, която разпределя топлината равномерно, осигурявайки бързо и равномерно изпичане, а храната не загаря и не залепва по тенджерата, тъй като топлината идва от всички посоки, като се разпръсква от вентилатора.

Охлаждащият вентилатор се стартира автоматично, когато фурната е изключена. Той охлажда електронните компоненти и външните части на фурната.

Вратата на фурната е оборудвана със специално стъкло, което предотвратява загубата на топлина през вратата на фурната. То се сваля и е снабдено от вътрешната страна с повърхност изцяло изработена от идеално гладко стъкло, без винтове или нитове.

Това решение означава повишена безопасност при употреба и по-лесно почистване. Вратата е снабдена и с малки и по-стабилни панти за подобряване на функционалността и естетическия вид на фурната. Пантите на вратите са с гладък профил и в същото време са здрави и издръжливи.

Поддържането на температурата се осъществява чрез конвекция, като се използва усъвършенствана вентилационна система.

Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.

При тази фурна няма значение къде ще поставите ястията. Благодарение на по-големия вентилатор с нов дизайн за насочване на въздушния поток, ястията ще бъдат сготвени равномерно, независимо от разположението им във фурната.

Това прави готвенето още по-лесно, особено когато се нуждаете от пълният ѝ капацитет.

Програми

Фурната разполага с 9 програми за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Традиционно готвене;
  • Интензивно готвене;
  • Долно нагряване;
  • Горно нагряване;
  • Готвене с вентилатор;
  • Готвене с горещ въздух;
  • Турбо грил;
  • Пица;
  • Размразяване.

Размери

Фурна за вграждане Zanussi ZOB35702BU, Електрическа, Мултифункционална, 57 л, Функция Grill, Клас A, ЧернаФурна за вграждане Zanussi ZOB35702BU, Електрическа, Мултифункционална, 57 л, Функция Grill, Клас A, Черна

Тази фурна за вграждане Zanussi е със следните размери (В x Ш x Д в см): 59 x 59.4 x 56

Размери за вграждане (В x Ш x Д в см): 56 x 60 x 55

Енергийна ефективност

Фурна за вграждане Zanussi ZOB35702BU, Електрическа, Мултифункционална, 57 л, Функция Grill, Клас A, Черна

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от доказан производител, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Zanussi ZOB35702BU

Zanussi ZOB35702BU (Черна)

Фурна за вграждане Zanussi ZOB35702BU, Електрическа, Мултифункционална, 57 л, Функция Grill, Клас A, Черна

Подобни продукти:

Zanussi ZOB35701XU

Zanussi ZOB35701XU (Инокс)

Фурна за вграждане Zanussi ZOB35701XU, Електрическа, Multifunctional, 57 л, Grill, Клас A, Inox