Ревю на сушилня AEG T7DBE48S

AEG T7DBE48S е модерна сушилня с термопомпа, която има капацитет на сушене от 8 кг и е с висок клас на енергийна ефективност A++. Сушилнята има 10 програми и има сравнително ниско ниво на шум, което достига до 66 dB. Интуитивният контролен панел, съвременните технологии и гаранцията за качество, предлагани от производителя, са други предимства на тази сушилня, произведена от AEG.

AEG T7DBE48S

AEG T7DBE48S

Сушилня AEG T7DBE48S, Термопомпа, 8 кг, Клас A++, SensiDry, Система за филтрация OKOFlow, Tambur ProTex

Сушенето на дрехи е проблематично през студените месеци от годината, особено ако нямате специално вътрешно пространство. За да разрешите този проблем, може да закупите сушилня с достатъчна товароносимост, която да е достатъчна за цялото ви семейство.

Други технически спецификации, които ще трябва да имате предвид, са вида на сушилнята, консумацията на енергия, нивото на шума или наличните технологии.

Ако бюджетът ви позволява, нашият съвет е да изберете модел от по-известен производител, който има над средната надеждност.

Такава сушилня е AEG T7DBE48S, като в следващите редове ще ви представим основните спецификации на този модел.

Този модел разполага с термопомпа и освен това има много приятен дизайн, който е използван и от другите модели от портфолиото на немската компания.

Люкът ѝ е с голям диаметър и може да се обърне и в двете посоки, като дръжката му може да се фиксира в 4 позиции.

Страните на сушилнята имат S-образен дизайн, който спомага за намаляване на шума и вибрациите. Барабанът ProTex защитава тъканите и осигурява ефективен въздушен поток.

Товароносимостта на сушилнята е 8 кг, а размерите са 59,6 х 63,8 х 85 см, монтажът може да се извърши както самостоятелно, така и върху перална машина, с помощта на комплект, който е предвиден за тази цел.

Управление

Контролният панел се състои от цифров дисплей с червен дисплей и сензорни селектори и въртящ се диск за избор на цикъл на пране.

  • да следите оставащото време на зададената от вас програма;
  • да регулирате функцията за отложен старт;
  • да настройвате желаните от вас температура и обороти;
  • следите за индикация за: почистване на кондензатора, филтър, контейнер за вода.

Основни функции

AEG T7DBE48S има ÖKOInverter двигател с добра енергийна ефективност, който е класифициран в клас A++.

Годишната консумация на този уред е 235 kWh, което означава месечно той ще изразходва енергия от приблизително 10 лв.

Нивото на шум достига 66 db, стойност, подобна на тази на други сушилни със сравними спецификации.

Филтриращата система ÖKOFlow е много ефективна и лесна за почистване, като гарантира добра дългосрочна енергийна ефективност. Отличната надеждност на сушилнята се потвърждава и от удължените гаранции от 10 години за двигателя от производителя.

Специални сензори следят за влажността и съответно се регулират продължителността и консумацията на енергия.

Технологията SensiDry изсушава прането при много по-ниска температура в сравнение с други модели, като предпазва тъканите и намалява консумацията на енергия.

Сред най-полезните допълнителни функции са отложен старт, допълнително сушене, против намачкване и охлаждане.

Програми за сушене

Този модел разполага с 10 програми, които позволяват сушене в зависимост от вида на тъканите (памук, еко памук, синтетика, вълна, коприна) или артикули (спално бельо, легла, спортно облекло).

Енергийна ефективност

Тази сушилня AEG е с най-висок енергиен клас A++ и изразходва едва 235 kWh за година.

Нашето мнение за продукта

В заключение, ще кажем, че това е модерна сушилня с инверторен мотор и с много добра енергийна ефективност. Интуитивният контролен панел, съвременните технологии и разширените гаранции, предлагани от производителя, са други предимства на тази сушилня, произведена от AEG.

AEG T7DBE48S

AEG T7DBE48S

Сушилня AEG T7DBE48S, Термопомпа, 8 кг, Клас A++, SensiDry, Система за филтрация OKOFlow, Tambur ProTex