Ревю на телевизор Walton 32WA5100

Walton 32WA5100 е перфектният избор, ако искате нов телевизор на достъпна цена, оборудван с диагонал 80см.

Acer Nitro 5 AN515-55

Walton 32WA5100

Телевизор Walton 32WA5100, 32“ (80 см), HD, LED, Клас F

Екранът на този телевизор показва изображения с HD резолюция (1366 x 768 пиксела). Това е модел, към който не може да очаквате разширени функции, като той е подходящ основно за поставяне в кухни или спални.

Но цената на този телевизор е най-важният аспект – той е много по-евтин от подобни модели по отношение на размера и основните използвани технологии.

Този телевизор Walton 32WA5100 има компактни размери и е много лесен за инсталиране и използване от всеки.

Освен това, този телевизор може да бъде идеален за възрастни хора, защото няма много функции и с лесно за използване дистанционно управление.

32WA5100 има напълно плосък екран с пластмасови рамки не заемат голяма площ от неговия размер, за да подчертае предаваните изображения.

Погледнато отстрани, рамката е с тънък формат, а дизайнът е подходящ и за по-модерно оборудван дом.

Двете стойки са разположени в края и му придават отлична стабилност, независимо от повърхността.

Може да се монтира и на височина с помощта на подходяща стойка за телевизор за стена.

Време за реакция е друга важна характеристики, която трябва да вземете предвид при закупуване на телевизор, която дава честотата на опресняване на изображенията, които ще се показват на екрана.

По-краткото време за реакция означава, че телевизорът може да донесе повече информация пред вас, а начинът, по който изображенията следват едно друго, е плавен, така че движенията да са възможно най-естествени.

Доброто време за реакция ще означава по-гладко изображение и повече информация, в този случай този модел разполага с добро време за рекция.

Ъгълът за гледане е друго важно условие, което трябва да се спазва, в случая при този модел тази стойност достига някъде около 178 градуса, което много добре.

Честотата на опресняване, предлагана от 80-сантиметровия екран, достига 60 Hz, стойност, подходяща за неговия размер.

Звукът се осигурява от двата стерео високоговорителя, които осигуряват мощност от 16 W. Звукът е чист, не се изкривява и ако искате по-голяма мощност, може да го свържете с жак към външна аудио система.

Той е съвместим с най-новите видове DVB-T/DVB-C тунери, като е в състояние да приема множество телевизионни канали както в цифров, така и в аналогов формат.

Той пасва много добре и по отношение на свързаността е оборудван с 2 HDMI порта, компонентен порт, 1 USB 2.0 порт, SCART изход, CI + слот, 1 YPbPr порт и един RF.

CI + слотът е много важен, тъй като чрез него ще успеете да премахнете голяма част от кабелите. По този начин вече нямате нужда от класическия декодер, използван от дистрибуторите на кабелна телевизия, и можете да изберете CI + слот декодер.

Вграденият медиен плейър ще ви даде възможност да гледате любимия си филм или сериал директно от стик, просто като се свържете към USB 2.0 порта.

Данните за потреблението на енергия по време на работа, няма да повлияе значително на разходите за електроенергия, защото телевизорът има незначителна консумация на енергия от само 45W, е построен в клас F консумация на енергия .

Ако телевизорът бъде оставен да работи на същата станция за по-дълъг период от време, той ще се изключи автоматично. В режим на готовност консумираната от него мощност е 0,5 W.

Поръчаният пакет ви носи дистанционно управление, ръководство за употреба и захранващ кабел заедно с телевизора.

Той е с размери 111,6 x 733 x 477 x 191 мм, с общо тегло 3,8 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е страхотно решение за всеки, който търси компактен телевизор за своята спалня или по-малка стая. Освен това телевизорът се предлага на изключително изгодна цена, без да прави компромиси по отношение на качествата си.

Acer Nitro 5 AN515-55

Walton 32WA5100

Телевизор Walton 32WA5100, 32“ (80 см), HD, LED, Клас F