Ревю на сушилня Arctic DAPLH732PB

Arctic DAPLH732PB е идеалния избор за вас, ако търсите бюджетен вариант за енергийно ефективна сушилня с термопомпа, която освен това е оборудвана с всички необходими функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер достъпна цена.

Arctic DAPLH732PB

Arctic DAPLH732PB

Сушилня Arctic DAPLH732PB, Термопомпа, 7 кг, 15 програми, Клас A++, Aqua Surf, Бял

Arctic DAPLH732PB е най-новият модел сушилня за дрехи на Румунският производител, който се отличава със своята интуитивна работа, множество полезни програми и достъпна цена. Ако ви е писнало от простиране на прането, особено през студените месеци, това е подходящ избор за вас.

Марката Arctic с годините се е доказала на Румънския пазар като надежден производител с продадени десетки електрически уреди на много доволни клиенти.

Тази сушилня Arctic е с капацитет на сушене до 7 кг. Уредът е проектирана така, че да изсуши прането в кратък срок, като ви спестява ценно време и неудобството от това да простирате навън, особено през зимата.

Тази сушилня разполага със специални програми, които ще се погрижат максимално добре за вашите дрехи – включително и за най-деликатните от тях.

Дизайнът на уреда е семпъл в бял цвят с голям черен люк, който е много удобен със своето отваряне до 155 градуса, когато е необходимо да поставите големи предмети, като спално бельо и завивки например.

Размерите на сушилнята са следните: 84.6 см височина, 59.7 см ширина и 50.8 см дълбочина.

Специалният дизайн на страничните стени на сушилната значително намалява нивото на шума и вибрациите по време на сушенето.

Сушилнята е осигурява сравнително тиха работа с максимално ниво на шума до 65 dB. Стойността отговаря на най-високите стандарти за ефективност.

Управление

Сушилня Arctic DAPLH732PB

Уредът разполага с удобен селектор, чрез който може да избирате сред програмите на сушене, а от дясно се намира LCD дисплей, чрез който може да проследите оставащото време от всяка програма, а под него се намират останалите контролни бутони, с които може да регулирате: отложеният старт, допълнителните функции и детския контрол.

Не е нужно да наглеждате непрестанно играта на малчуганите около уреда, тъй като той притежава и функция за защита от деца.

Основни функции

Сушилнята има индикатор, който ви съобщаващ, кога трябва да почистите филтъра за тъкани и кога е необходимо да изхвърлите водата от резервоара и кондензатора.

С бутоните можете да регулирате отложения старт до 9 часа. Около бутона за избор на програми има икони за всеки тип програма.

Не е нужно да наглеждате непрестанно играта на малчуганите около уреда, тъй като той притежава и функция за защита от деца.

Датчика за топлина и сензора за влажност изключват автоматично уреда, когато прането е сухо, така че може да сте сигурни в най-ефективното използване на сушилнята.

Дизайнът на страничните стени на сушилнята е проектиран да намали нивото на вибрациите и шумът по време на работа на уреда.

Специалният дизайн на барабана Aqua Surf създава оптимални условия за сушене на вашите дрехи и осигурява ефективно, но и деликатно сушене, без никакви движения, които биха могли да повлияят негативно на тъканите.

Уникалният контур и форма на вътрешността позволяват движение на течността по дрехите по време на сушене, имитирайки естествения ритъм на вълните.

Програми за сушене

Тази сушилня Arctic разполага с 15 функционални програми, които са присъщи и за по-скъпите сушилни на пазара:

 • Антиалергична+– Това е дълга програма, която можете да използвате, за да дрехи изсушите дрехи, изискващиспециални хигиенна грижа (напр.: детски дрехи, кърпи, бельо и т.н.). Повишената степен на хигиенизиране се осигурява от високата температура.
 • Памучно пране, лесно за гладене – тази програма спомага за по-лесното гладене на памучните дрехи след като ги поддържа леко влажни (подходяща за ризи, тениски, покривки и други).
 • Допълнително сушене на памук – с тази програма могат да се сушат дебели памучни дрехи (например, кърпи, халати и т.н.). Прането може да се прибере директно в гардероба без необходимост от гладене.
 • Освежаване – Тази програма освежава прането за 10 минути, без да духате горещ въздух. Чрез нея може да провретрите затворените памучни и ленени дрехи с цел премахване на миризма. Това Програмата може да се използва и за освежаване на пране от вълна. Тя не е подходяща за сушене.
 • Пухени – Тази програма се препоръчва за сушене на пухени якета, които имат етикет, че могат да се сушат в сушилня. При сушене се препоръчваме якетата да са обърнати наопаки.
 • Смесено – програмата е подходяща за сушене на дрехи от памук и синтетика.
 • Еко памук – Може да сушите цялото ви памучно пране което включва: тениски, панталони, пижами, бебешки дрехи, бельо и други, като след края на програмата дрехите ще бъдат готови да бъдат прибрани в гардероба.
 • Синтетика, лесна гладене – сушенето в тази програма позволява прането от синтетични материали да бъде готово за гладене, като ги поддържа леко влажно, готови за гладео.
 • Деликатно пране на ризи – тази програма се използва за сушене на ризи по по-деликатен начин и без образуване на гънки, така че дрехите са по-лесни за гладене.
 • Бърза програма – ако имате 2 ризи за сушене, то с тази програма ще са сухи за най-краткото възможно време.
 • Зимни дрехи и спортни екипировки – тази програма се използвайте за дрехи от синтетичен материал, памук или смесени, водоустойчиви материали.
 • Дънки – с тази програма можете да сушите панталони, рокли, блузи или дънкови дрехи.
 • Памучно пране, готово за сгъване – тази програма може да се използва за сушене на дебело пране (например, панталони, спортно облекло). Прането може да се постави в гардероба без нуждата от допълнително гладене.

Енергийна ефективност

Тази сушилня Arctic е със стандартна енергийна ефективност за сушилня с термопомпа – клас А++, което ви гарантира значителни икономии на енергия, в сравнение с продуктите от по-нисък клас и значително ви спестява от сметката за ток. Консумацията на енергия за година е 212 kWh.

Нашето мнение за продукта

Определено това е страхотна сушилня, която предлага всичко, за да гарантира перфектната грижа за вашите дрехи. Препоръчваме ви я, ако имате нужда надеждна сушилня с богати функции и програми, при това на изключително изгодна цена.

Arctic DAPLH732PB

Arctic DAPLH732PB

Сушилня Arctic DAPLH732PB, Термопомпа, 7 кг, 15 програми, Клас A++, Aqua Surf, Бял

Подобни продукти:

Arctic DAPLH930W

Arctic DAPLH930W

Сушилня Arctic DAPLH930W, Термопомпа, 9 кг, 15 програми, Безшумен инверторен мотор, Silent (Night), Xpress Super Short, Клас A++, Бяла