Ревю на климатик Haier 12000 BTU Wi-Fi (AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C)

Климатик Haier 12000 BTU Wi-Fi е оборудван с множество интелигентни функции и е способни да донесат най-високо ниво на комфорт във вашия дом, при това с ниска консумация на енергия. Отличното съотношение между цена и качество бързо изведоха този модел до най-продаваните през тази година.

Samsung Wind-free Elite 12000 BTU Wi-Fi

Haier 12000 BTU Wi-Fi

Климатик Haier 12000 BTU Wi-Fi, Self-Clean, Auto Restart, Turbo Cooling, Клас A++, Бял, AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C

Най-новото поколение Wi-Fi климатик Haier 12000 BTU ще предложи на своите ползватели безкрайни възможности да се насладят на времето, прекарано у дома или в офиса. С натискане на един бутон климатик Haier 12000 BTU Wi-Fi охлажда или затопля помещението бързо, без да се притеснявате за сметката за ток – защото устройството е оборудвано с инверторен компресор, който се връща автоматично в нормален режим на работа, когато достигне зададената температура, като по този начин избягва ненужната консумация на енергия.

Haier AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C е част от гамата 2020 на китайския производител с отличен дизайн в бял цвят с дигитален дисплей в предния панел. Устройството има 4 степени на вентилация и може да работи в тропическа среда при +43°C.

Вътрешното тяло е с дизайн в бял цвят и освен това е оборудвано с дисплей от дясната страна, където е достъпна информация относно зададената температура.

Такава ултрамодерна и икономична система, която разполага с напреднали технологии, има номинален капацитет на охлаждане от 11920 BTU (3412 x 3,2 kW) и номинален капацитет на отопление от 11603 BTU (3412 x 3,4 kW), като е предназначена изключително за домове, офиси и други по-малки помещения до максимум 30 кв.м.

Енергийната ефективност на този климатик достига много добро ниво, достигайки високите стандарти за клас A++, за охлаждане и A+, за отопление.

Инверторната технология играе важна роля за повишаване на ефективността му. Благодарение на него, компресорът може автоматично да променя оборотите, достигайки много по-бързо зададените климатични условия и успявайки да ги поддържа чрез активиране на минимален капацитет. Това води до ефективност до 30-40%, при дълги цикли от няколко часа.

Внедрената система за филтриране успява да осигури пълно пречистване на въздуха, елиминирайки както фини частици прах, замърсявания и полени, така и вируси, бактерии и алергени.

Устройството е оборудвано с биологичен филтър против мухъл и филтър за прах , който има функцията да дезинфекцира въздуха от спори на мухъл до 95% и в същото време за събиране на малки частици от въздуха (прах, полени). В допълнение, биологичният антибактериален филтър спира размножаването на бактериите и в резултат води до тяхното елиминиране.

Когато въздухът преминава през топлообменника, контактната повърхност също съдържа сребърни наночастици, които убиват бактериите и инхибират растежа им с ефективност до 99%.

Този климатик Haier се предлага с 5-те степени на скорост за управляване на въздушния поток и 7 степени на скорост на външното тяло, с които може да правете корекции, за да оптимизирате производителността и да подобрите енергийната ефективност на уреда.

Основни функции

Включената Wi-fi технология позволява лесно управление на устройството директно от вашият мобилен телефон, чрез мобилното приложение, така че ще можете да го включвате или изключвате уреда дори когато не сте вкъщи.

Освен своите основни функции за охлаждане и отопление, този уред притежава още полезни такива, като например:

 • Функция за изсушаване, която премахва прекомерната влага от въздуха, предотвратявайки развитието на мухъл.
 • Таймер, който включва програмиране на активността на устройството на предварително определени интервали от време.
 • Автоматичен рестарт, който позволява автоматично подновяване на дейността на устройството след прекъсване на захранването, като се вземат предвид последните направени настройки.
 • Функция турбо, която временно засилва активността на уреда за по-бързо достигане на желаната температура.
 • Технологията Self Clean, която поддържа изпарителя сух, за да предотврати развитието на мухъл по повърхността му.
 • Функция сън предпазва съня от резки промени в температурата.
 • Технология Cold Expansion спомага за лесното отделяне на натрупаната мръсотия по изпарителя, благодарение на студеният въздух от кондензатора, който генерира силна сила на разширяване.
 • Самодиагностика, която идентифицира и сигнализира всеки функционален проблем чрез показване на специфичен код на дисплея.

Енергийна ефективност и шум

Haier 12000 BTU Wi-Fi

И енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система, е много добра, той има клас A++ , с номинална консумация от 1060 W/h за охлаждане и клас A+, с номинална консумация 1000 W/h за отопление.

Годишната консумация на електроенергия за охлаждане в клас A++ е 184 kWh/година , а консумацията на електроенергия за отопление е 980 kWh/година при работа в клас A+. Този модел може да работи в режим на отопление и при отрицателни температури по-високи от -15°C. Климатик Haier 12000 BTU Wi-F.

В допълнение, този модел има енергийна ефективност в зависимост от сезона с SEER коефициент на ефективност от 6.1 при охлаждане и ( 4 до границата от -7°C ) или ( 5.1 между -7°C до границата от -15° C ), коефициент на ефективност SCOP при средно нагряване.

Индексите SEER и SCOP измерват годишната консумация на енергия и ефективност при нормална ежедневна употреба. В дългосрочен план тези две стойности вземат предвид температурните колебания и периодите на готовност, за да осигурят ясна и надеждна индикация за нормална енергийна ефективност през целия отоплителен или охладителен сезон.

Този модел, оборудван с инверторна технология, която спомага на уреда да бъде много тих. Вътрешното тяло на устройството може да работи с много тихо от 20 dB, като шумът може да достигне 52 dB при най-високите нива на вентилатора.

Нашето мнение за продукта

Haier AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C е климатик, който работи ефективно и успява за много бързо време и в същото време прецизно да елиминира топлинния дискомфорт. В същото време той е безшумен е и икономичен, а гамата от функции е доста разнообразна. Той е идеален вариант за хора с по-малък бюджет, а цената му е повече от приемлива. Потребителите закупили този климатик Haier заявяват, че са доволни от направения избор и твърдят, че продуктът работи в оптимални параметри. Премахва температурния дискомфорт доста бързо, мобилното приложение реагира бързо на команди и като цяло няма от какво да се оплачат. Препоръчваме го и на хора с по-нисък бюджет, които търсят много добро съотношението между цена и качество.

Предимства:

 • Много добро съотношение между цена и качество;
 • Wi-Fi технология;
 • Ефективна система за филтриране на въздуха;
 • Разнообразна гама от полезни функции;
 • Инверторна технология, която позволява по-нисък разход на енергия.

Недостатъци:

 • Високо ниво на шум при отопление от външното тяло.
Haier 12000 BTU Wi-Fi

Haier 12000 BTU Wi-Fi

Климатик Haier 12000 BTU Wi-Fi, Self-Clean, Auto Restart, Turbo Cooling, Клас A++, Бял, AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C

Избери друг основен капацитет:

Haier 9000 BTU Wi-Fi

Haier 9000 BTU Wi-Fi

Климатик Haier 9000 BTU Wi-Fi, Self-Clean, Auto Restart, Turbo Cooling, Клас A++, Бял, AS25THMHRA-C/1U25YEFFRA-C

Haier 18000 BTU Wi-Fi

Haier 18000 BTU Wi-Fi

Климатик Haier 18000 BTU Wi-Fi, Self-Clean, Auto Restart, Turbo Cooling, Клас A++, Бял, AS50TDMHRA-C/1U50MEMFRA-C