Ревю на съдомиялна Beko DFS26024X


Beko DFS26024X е идеалният избор за вас, ако търсите модерна и компактна съдомиялна машина с всички необходими функции  и програми, от който бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Beko DFS26024X

Beko DFS26024X (Инокс)

Съдомиялна Beko DFS26024X, 10 комплекта, 6 програми, Клас A++, 45 см, Inox

Уредът е в цвят инокс и разполага с механичен контрол за управление с включен LCD дисплей, разположен в горната част на вратата.

Интерфейсът е изключително лесен за използване, като чрез него може да настройвате лесно абсолютно всички функции и програми на съдомиялната.

Уредът разполага с вместимост от 10 комплекта, като е насочен към семейства от 2 до 3 човека. Съдомиялната дава възможност за измиване на достатъчно чинии и чаши или няколко по-големи съдове.

Вътрешното пространство е организирано в две отделения със сгъваеми рафтове, едното от които е с регулируема височина с цел по-голямо удобство и възможност за измиване на всеки съд, независимо от неговата големина.

Дозаторът за препарат се намира във вътрешната страна на уреда, като  е снабден с плъзгаща се система за затваряне, която ви позволява лесна употреба.

Съдомиялната е оборудвана с инверторен ProSmart™ мотор, който е не само 2 пъти по-тих от другите (поради отсъствието на триене), но и ще ви помогне да спестите вода и енергия. Той консумира минимално количество енергия, доказан и тестван в лабораторна среда.

Основни функции

Beko DFS26024X

Съдомиялната  е снабдено с функция за отложен старт до 24 часа. Функцията ви позволява да настроите уреда да се включи в удобно за вас време, дори и да не сте вкъщи. Само трябва да въведете времето за започване, да изберете подходяща програма и да заредите съдомиялната с препарат за почистване.

За оптимално измиване на съдовете от съдомиялните машини се изисква омекотена вода (с ниско съдържание на калций). Ако водата във вашият град има висока твърдост, то по съдовете и в машината ще има останали следи от варовик.

Това има негативно влияние върху цикъла на измиване, сушене и полиране на съдовете. От това следва, че системата за омекотяване трябва да бъде снабдена с омекчаваща сол, за да може уреда да функционира максимално ефективно всеки път.

За това уредът е снабдена с индикатор за сол, намиращ се на дисплея. Той показва дали в съдомиялната машина има достатъчно количество омекчаваща сол. Когато индикаторът за сол се появи на дисплея на уреда, ще знаете, че трябва да напълните резервоара за сол.

Индикаторът за допълнително изплакване ще се появи на дисплея на миялната машина, когато трябва да се напълни резервоара, специално проектиран за допълнително изплакване.

Система за контрол на количеството на водата предпазва домът ви от наводнения. Функцията автоматично настройва необходимото количество вода за всяка стъпка.

All in 1 е функция за автоматично настройване на режима на работа за използване на препарат на таблетки, като по този начин се повишава ефективността на измиване.

Програми за измиване

Уреда идва със 6 специално зададени програми сред които:

Intensive 70°C – тази опция автоматично оценява времето и температурата, необходими за измиване, в зависимост от степента на замърсяване на съдовете. По този начин съдовете се измиват, като се използват поне наличните ресурси.

Clean&Shine™ – Тази програма почиства и възстановява блясъка на съдовете само за 58 минути, независимо от нивото на замърсяване.

Автоматична програма – тази програма оценява времето и температурата, необходими за измиване, в зависимост от степента на замърсяване на съдовете. По този начин съдовете се измиват, като се използват поне наличните ресурси.

Eco 50°C – Програма, която се грижи както за вашите съдове, така и за околната среда. Това е идеалната програма за миене на съдове с ниска консумация на енергия.

Mini 30′ – Перфектна за леко замърсени съдове, програмата Mini 30’ измива съдовете в напълно заредената машина за 30 минути при температура 35 ºC и по този начин спестява време и енергия.

Програма за изплакване

В края на всеки цикъл има светлинно известяване за край, появяващо се на  LED дисплея.

Енергийна ефективност

Моделът е в клас на енергийна ефективност A++, с изключително ниска консумация на ел. енергия.

Стандартната консумация на вода е 11 литра, а на енергия  0.70 kW.

Годишното потребление е 211 kWh, а консумацията на вода за година е 2660 литра за цикъл .

Съдомиялната машина е много тиха, а нивото на шума е с максимална стойност до 47 dB.

Размери и тегло

Това е съдомиялна с компактни размери: (В x Ш x Д) в см: 85 х 44.8  х 60 и тегло 35.3 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е модерна съдомиялна машина, която има отлично съотношение цена-качество и е подходяща за всяко семейство. Уреда предлага всички необходими функции и програми, при това на супер изгодна цена.

Beko DFS26024X

Beko DFS26024X (Инокс)

Съдомиялна Beko DFS26024X, 10 комплекта, 6 програми, Клас A++, 45 см, Inox

Beko DFS26024W

Beko DFS26024W (Бял)

Съдомиялна Beko DFS26024W, 10 комплекта, 6 програми, Клас A++, Fast+, ProSmart Inverter, 45 см, Бяла