Ревю на бягаща пътека Kondition HM-3800


Kondition HM-3800 е перфектния избор за вас, ако търсите надеждна и функционална бягаща пътека, която е подходяща за домашни условия и в същото време да е на изгодна цена.

Kondition HM-3800

Kondition HM-3800

Бягаща пътека Kondition, HM-3800 + Комплект стойки за лицеви опори Dynamic, Стомана

 

Kondition HM-3800 е специално проектирана за домашна употреба, която успява да осигури стабилна и ефективна тренировка дори в комфорта на собствения ви дом.

За разлика от бягането на открито, лентата предлага повече безопасност поради факта, че няма неравномерни повърхности, а от друга страна, позволява тренировките по всяко време, независимо от времето навън.

Бягането подобрява здравето на сърцето и сърдечно-съдовата система, понижава кръвното налягане, увеличава притока на кръв, намалява вискозитета на кръвта и други.

В допълнение, може да се използва както за да се отървете от излишните килограми, така и за тонизиране на тялото.

Тази бягаща пътека Kondition може да се сгъва, което означава, че тя ще заема по-малко място в домът ви.

Пътеката за бягане е с дължина 120 см и ширина 40 см и поддържа тегло до 100 кг.

По принцип специалистите препоръчват да изберете бягаща пътека, която може да поддържа 10-15% повече от вашето тегло.

Това е много лесно устройство, което може да се мести от една стая в друга поради своите колела.

Пътеката се движи благодарение на двигателя с мощност от 1.25 к.с. Той може можете да постигнете скорост от 0.8  до 12 км в час. Двигателят и компютърът се захранват от електричество от мрежата (220 V).

В изправено положение уреда разполага с тръбна рамка, която може да бъде сгъната в изправено положение, с двойка опорни дръжки.

Освен това, благодарение на системата за затихване, лентата може да се използва дори от хора със ставни проблеми или хора с наднормено тегло.

Освен това ъгълът на наклона може лесно да се регулира между 0-12%, толкова по-високо ще се увеличи нивото на усилието.

Управление

От горната страна е поставен удобен LCD дисплей, който показва информация относно скоростта, времето, разстоянието, броя на консумираните калории и пулса.

Нивото на пулса се измерва със сензори, разположени на дръжките. В същото време може да се възползва от 12 предварително зададени програми. Скоростта също може да се регулира много лесно чрез клавишната комбинация.

Има и система за безопасност, която незабавно спира лентата, в случай не балансиране. Центърът на тежестта е снабден с твърда опорна основа с неплъзгащи устройства, предотвратяващи движението на устройството по време на работа.

Размери и тегло

Размерите на уреда са 158 см дължина, 67 см ширина и 130,7 см височина, а тегло му е 46 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е перфектния избор за всеки, който няма време да тича в парка или да ходи на фитнес, но все пак желае да поддържа по-активен, балансиран и здравословен начин на живот. Тази бягащата пътека Kondition е идеалният вариант за тренировка, независимо от времето навън. Тя е оборудвана с мощен двигател със 1.25 к.с., достатъчни за достигане на максимална скорост от 12 км/час. Идеална за извършване на една качествена кардио тренировка. Клиентите, които са го използвали са доволни от начина, по който работи. Те споделят, че 12-те програми, които поддържа уреда, са много добре обмислени. В същото време той е много лесен, за да се настрои, а предоставеният дисплей има много интуитивен интерфейс. Вярваме, че ако имате нужда от такъв уред, то той ще бъде успешна придобивка за вас, чиято цена в момента е много изгодна.

Kondition HM-3800

Kondition HM-3800

Бягаща пътека Kondition, HM-3800 + Комплект стойки за лицеви опори Dynamic, Стомана