Ревю на кафеавтомат Gaggia Magenta Plus, 1900W, 15 bar, Керамична мелница, Черен


Gaggia Magenta Plus е идеалният кафеавтомат за вас, ако искате всяка сутрин да се наслаждавате на перфектно кафе в офиса или у дома. Освен това в момента този кафеавтомат на Gaggia а е един от най-изгодните предложения сред кафеавтоматите, което заслужава вашето внимание.

Gaggia Magenta Plus

Gaggia Magenta Plus (Черен)

Кафеавтомат Gaggia Magenta Plus, 1900W, 15 bar, Керамична мелница, Черен

Основни характеристики

Това е кафеавтомат проектиран специално за тези потребители, който не желаят да правят компромиси между качество, ефективност и надеждност.

В същото време това е машина, която превъзхожда останалите модели от този ценови диапазон, с което става достъпен избор със страхотно съотношение между цена и качество.

Моделът има стандартни размери (Ш х Д х В в см) 22.4 x 43.7 x 35.7 и би паснал добре на всеки един плот, стига да имате място за него.

Освен това се отличава със стилния си дизайн в черен цвят с червена лайстна, който го кара да изглежда много по-скъп от колкото е.

Основни функции

Контролният панел е снабден с удобни тъч бутони с тъч дисплей, от които може да управлявате вида на програмата за кафе, което желаете, размера на смилане и всички останали функции.

Gaggia Magenta Plus ви позволява да се насладите на перфектно еспресо от прясно смлени зърна само с едно докосване и за няколко секунди.

Използвайки иновативния тъч дисплей може да се насладите на любимите ви напитки в стандартни или индивидуални пропорции.

Също така може да зададете индивидуални пропорции за всеки член от вашето семейство, както и да създадете индивидуални рецепти като изберете между силата на вкуса, количеството вода, температурата и начина на приготвяне на мляко.

С помощта на този кафе автомат може да приготвяте различни напитки само с натискането на един бутон сред който: кафе, еспресо, американо, гореща вода за чай и други с помощта на професионалната тръба за пара и вода, изработени от неръждаема стомана за приготвяне на фина млечна пяна за лате или капучино.

Този кафеавтомат е снабден с тиха автоматична кафемелачка, изработена от неръждаема стомана, която се грижи за това да се насладите на възможно най-добрият аромат на тази напитка и смилаща до 5 степени.

Виж още ревю на кафеавтомат Saeco Lirika Blk

Технически спецификации на кафеавтомат Gaggia Magenta Plus

Машината е снабдена с метална подвижна тава, за да може да се почиства много по-лесно.

Резервоарът за вода има капацитет от 1.8 литър, а капацитет контейнер за зърна 250 г., които са подходящи за приготвяне на няколко чаши кафе.

За да спестите време, машината може да приготвя и по 2 чаши едновременно.

Моделът Magenta Plus има високата мощност от 1900 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Функцията за автоматично изключване позволява пестенето на енергия. Така, ако за 20 минути машината не бъде използвана, то тя ще спре автоматично.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене, така че тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Нагревателят е от висококачествена неръждаема стомана и е високо устойчив във времето.

Уредът може да приготвя еспресо и капучино, както и почти всички други видове кафе. Системата за капучино смесва пара, въздух и мляко, осигурявайки кремообразна и вкусна пяна.

Захранващият кабел е с дължина от 1 метър и е достатъчно дълъг, за да позволи лесно инсталиране навсякъде.

Машината разполага с програма за отстраняване на котления камък, почистване и измиване.

Нашето мнение за продукта

Инвестицията в този кафеавтомат Gaggia е много добра в дългосрочен план, особено защото можете да имате любимото си кафе по всяко време, без да се налага да го купувате отвън и да правите компромис с качеството. Gaggia Magenta Plus ви предлага възможността да се сдобиете с елегантна, надеждна и достъпна автоматична кафе машина. Тя интегрира лесен за използване интерфейс и ви позволява да регулирате температурата, етапа на смилане и количеството на напитката, поради което винаги може да се насладите на персонализирано кафе според вашите предпочитания в уюта на вашият дом или офис.

Gaggia Magenta Plus

Gaggia Magenta Plus (Черен)

Кафеавтомат Gaggia Magenta Plus, 1900W, 15 bar, Керамична мелница, Черен