Ревю на двукрилен хладилник Beko GN163130ZGB


Beko GN163130ZGB е добър избор за вас, ако търсите голям и красив двукрилен хладилник от типа Side by side, който предлага всички съвременни технологии и екстри, при това на достъпна цена.

Beko GN163130ZGB

Beko GN163130ZGB (Dark Inox)

Двукрилен хладилник Side by side Beko GN163130ZGB, 576 л, Клас E, NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh, Инверторен компресор, Диспенсър за вода, H 179 см, Dark Inox

Моделът се отличава с големите си врати в с много приятен цвят, придаващи му усещане за стил и елегантност и би се вписал перфектно във всеки модерен дом и най-вече кухня.

Този Side by side хладилник има добре организирано вътрешно пространства, които ви позволява да съхранявате в оптимални условия, както пресните храни, така и замразените.

Освен това този модел е оборудван с най-съвременните технологии, които гарантират запазването на хранителните свойства на храната за по-дълъг период от време.

Максималният нетен капацитет от 576 литра се разпределя между хладилника с 364 литра вместимост и фризера с общ капацитет от 212 литра.

За максималната функционалност на уредът и поради големият му капацитет то хладилника и фризера са проектирани като два независими модула с един компресор.

Отделенията за охлаждане и замразяване са разположени едно до друго, вертикално, напълно разделени, като всяко от тях има собствена врата за достъп.

Управление

Контролният панел на уредът е съставен от цифров дисплей управляващ се от 4 сензорни бутона, които позволяват промяна на както на температурите в двете отделения, така и активирането на допълнителни функции.

Функциите, от които може да се възползвате са са режимите на бързо замразяване, режим ваканция, който намалява консумацията на енергия, когато не използвате хладилника за дълго време.

Ако оставите една от вратите отворена, ще бъдете предупредени със звуков сигнал.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Beko GN163130ZGB е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника.

Този хладилник е оборудван с инверторен компресор ProSmart и е с енергийна ефективност клас Е, като неговата годишна консумация на енергия е 328 kWh. За това потребление ще заплащате приблизително между 8-10 лв на месец.

Въпреки че уредът има голям обем, нивото на шум достига едва 38 dB, много по -ниска стойност в сравнение с други по-стари модели.

Охладителната система на този модел използва технологията Neo Frost Dual Cooling, при която охлаждането се постига чрез независими въздушни потоци в двете вътрешни пространства на уреда. Тази технология не позволява образуването на лед във фризера и осигурява оптимално ниво на влажност в хладилника.

Технология NeoFrost запазва влажността на оптимално ниво (до 90%) в хладилника за по-дълго запазване на свежестта.

Освен това независимите системи за охлаждане предотвратяват предаването на миризми между отделенията и запазват качеството на въздуха в уреда на максимални нива.

Функции на хладилника

Двукрилен хладилник Side by side Beko GN163130ZGB, 576 л, Клас E, NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh, Инверторен компресор, Диспенсър за вода, H 179 см, Dark Inox

Хладилното пространство разполага с полезен обем от 364 литра като включва 4 рафта за съхранение и две специални отделения за плодове и зеленчуци, едно за съхранение на сирена и млечни продукти и един рафт за съхранение на бутилки.

Рафтове са изработени от закалено стъкло, като могат лесно да се почистват и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

В долната част на хладилника са разположени 3 самостоятелни отделения.

Най-долното отделение е предназначено за съхранение на зеленчуци, което ги поддържа свежи за по-дълго време.

Средното отделение е наречено Active Fresh Blue Light, благодарение на тази технология процесът на фотосинтеза продължава и в хладилника, което удължава срока за съхранение на пресните плодове и зеленчуци, запазвайки естествения им вкус и хранителни елементи.

А най-горното отделение е специално проектирано за съхранение на млечни продукти.

Вратата е оборудвана с пет фиксирани рафта специализирани за:

  • горният рафт е за съхранение на яйца, сирене и подправки;
  • долните три рафта са за съхранение на бутилки с над и под средното ниво.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Функции на фризера

Фризерът е разположен от лявата страна на уреда и разполага с общ капацитет от 212 литра с включени две чекмеджета и 4 стъклени рафта за съхранение на продукти. Вратата разполага и с 4 отделни рафта за съхранение на продукти.

В долната част са разположени две отделения, които ви позволяват да съхранявате месо, зеленчуци, плодове и други, като избягва размяната на вкусове и миризми.

Фризерът разполага и с функцията Vario Zone, където рафтовете от стъкло могат да се отделят за получаване на допълнително пространство във фризера.

Освен това има специално устройство за правене на кубчета лед, което може да се извади и прибере много лесно.

Капацитетът на замразяване е 13 кг за 24 часа, а автономността без електричество е само 9 часа.

Други

Хладилникът е снабден с уплътнение, което действа анти-бактериално за  да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и с цел поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Уредът притежава още функция за оптична и акустична система за предупреждение, когато вратата е отворена за повече от 60 секунди.

Също и оптично и звуково предупреждение за повишаване на температурата във фризера след прекъсване на захранването.

Активния филтър за миризми елиминира нежеланите миризми и бактерии от циркулирания охладен въздух, като спомогне да се запази свежестта на храните за по-дълъг период.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д ) cm 179 x 91 x 70.5 и тегло около 100.2 кг.

Нашето мнение за продукта

Този двукрилен хладилник Beko разполага с щедър обем за съхранение на вашите любими хранителни продукти. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн в черно, който ще придаде стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност. А със своята надеждност и качества този хладилник със сигурност ще ви служи вярно за дълго време.

Beko GN163130ZGB

Beko GN163130ZGB (Dark Inox)

Двукрилен хладилник Side by side Beko GN163130ZGB, 576 л, Клас E, NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh, Инверторен компресор, Диспенсър за вода, H 179 см, Dark Inox

Подобни продукти:

Beko GN163122ZXBRN

Beko GN163122ZXBRN (Dark Inox)

Хладилник Side by side Beko GN163122ZXBRN, 580 л, Клас F, NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh, Инверторен компресор, Тouch Control, H 179 см, Dark Inox

Beko GN162341XBRN

Beko GN162341XBRN (Dark Inox)

Хладилник Side by side Beko GN162341XBRN, 571 л, NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh, Инверторен компресор, Ice fall, Диспенсър за вода, Дисплей Тouch Сontrol, Клас E, H 179 см, Dark Inox