Ревю на климатик Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian


Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian е инверторен климатик с основен капацитет 12000 BTU, енергиен клас A++, Wi-Fi контрол и със страхотен дизайн с огледален панел.

Heinner Obsidian 12000 BTU Wi-Fi

Heinner Obsidian 12000 BTU Wi-Fi

Климатик Heinner Obsidian 12000 BTU Wi-Fi, Клас A+++, Функция отопление, Дизайн Vshape, Филтър High Density, Eco Mode, HAC-12OWF-BK, Огледално черно

 

Това е един от най-модерните и ефективни климатици на пазара, включващ набор от интелигентни функции, позволяващи предоставяне на най-високо ниво на комфорт в средни и големи помещения. Също така уреда има изискан дизайн, който би се вписал отлично във всяка стая от вашият дом.

Модела е произведен от компанията Midea за румънския бранд Heinner като качеството на продукта се доближава до това от премиум марките.

Този климатик Heinner може да се използва както за охлаждане през топлите, така и за отопление през студените месеци. Капацитетът му е подходящ за помещение до 60 кубични метра. Препоръчва се за стаи с площ от 16 до 23 квадратни метра, със стандартна височина на жилището от 2.65 метра.

Инверторна технология намалява потреблението на енергия на климатика най-малко 40% в сравнение с конвенционалните устройства.

Инвертора постига и поддържа желаната от вас температура за по-кратко време и с по-малки усилия. В същото време тази технология предлага много по-ниско ниво на шум на вътрешното и външно тяло.

Основния капацитет на Heinner HAC-12OWF-BK е 12000 BTU. Капацитетът на охлаждане на устройството е 12000 BTU, а това на затопляне е 13000 BTU.

Основни функции

Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian

Фоточувствителен панел

Този климатик разполага с панел, който е фоточувствителен и автоматично настройва яркостта и звука на дисплея. Когато светлината изгасне в стаята, дисплеят потъмнява бавно, след 5 секунди скоростта на вентилатора намаля и звукът се изключва. Той се връща към нормално си състояние, когато сензорът отново засече светлина.

WI-FI контрол

Трябва да свържете климатика към Wi-Fi мрежата – след това през телефонът ви и специално разработеното мобилно приложение може да спирате, пускате или контролирате температурата в помещението от всяка точка, където се намирате.

Функция Follow Me

Функцията постига максимален температурен комфорт, чрез проследяване на температурата на околната среда от устройството.

Функция ECO

Функцията ECO поддържа максимален комфорт с допълнителна икономичност. Например, чрез активиране на нощната функция, вие печелите 60% намаление на енергията в рамките на 8 часа.

Тихо действие

Може да се насладите на тишината чрез активиране на функцията SILENT, която намалява шума на вентилатора на вътрешното тяло и функцията за изключване на звука, която спира звука.

Супер йонизационна функция

Йонизаторът освобождава отрицателни и положителни йони към интериора. Функцията се грижи за това да извършва почистване на въздуха и също намалява неприятните миризми. Освен това тя помага за абсорбирането на прах, прашец и други малки частици, които причиняват различни алергии. Това създава безопасна, релаксираща и здравословна среда.

Функция Forest Wind

Функцията “Forest Wind” предлага свеж и хладен въздух, точно като в гората.

Функция Turbo

Ако искате бързо охлаждане или затопляне, то функцията Turbo ще ви е от полза. Тя увеличава мощността на устройството за ограничен период от време с цел бързо охлаждане или затопляне.

Таймер

За максимална гъвкавост! Може да включете или изключете устройството по всяко време в рамките на 24 часа.

Sleep Mode

Устройството намалява интензивността на работата си за по-гладък сън.

Технология 3D инвертор

Технологията 3D инвертор предлага повишен комфорт, повишена надеждност и икономия на енергия чрез оптимална употреба на компресора.

Самопочистване

Специална функция, която поддържа изпарителя чист и сух след изключване на вътрешното тяло.

Автоматично рестартиране

В случай на прекъсване на захранването, устройството автоматично се рестартира с последните настройки.

High Density филтър

HD филтърът осигурява повишена ефективност. Задържа прах до 50% повече и полен до 80%.

Запаметяване на положението на клапата

Когато уредът се рестартира, клапата се връща в предишното си положение.

Автоматична диагноза

Уреда разполага със защитно устройство, което автоматично го изключва при проблем, след което ви показва код на неизправност за бързо обслужване.

Засичане при загуба на охладител

Функцията за откриване на загубата на охладител спира автоматично устройството, което защитава компресора.

Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian

Енергийна ефективност и шум

Моделът е ​​оборудван с инверторен компресор, който спомага за увеличаване на ефективността на уреда, като освен за намалените сметки за ток се грижи и за намаляване на вибрациите и шума.

С електронното контролиране на скоростта компресора успява да достигне желаната температура като след това я поддържа постоянна, без вариации и излишен шум.

Енергийният клас е като повечето съвременни климатици на пазара. Този при охлаждане е А++, а този при отопление е А+.

Енергийната ефективност на климатичната система е средна като стойност. Номинална консумация на енергия при охлаждане на ден е 1092 W, а при отопление е 1117 W .

Нивото на шум на вътрешното устройство достига до 51 dB, докато това на външното устройство достига до 61 dB.

Размери и тегло

Размери на вътрешното тяло (Ш x В x Д в мм): 312 x 182 x 897

Тегло на вътрешното тяло (кг): 9.9

Размери на външното тяло (Ш x В x Д в мм): 333 x 554 x 800

Тегло на външното тяло (кг): 29.1


Виж още: климатик Heinner HAC-18OWF-BK Obsidian

Нашето мнение за продукта

Това несъмнено е добър климатик, които предлага всичко необходимо, при това на супер цена. Той е в състояние да осигури топлинен комфорт в средни стаи за кратко време и без излишни ресурси. Освен това говорим за един много изтънчен уред, който ще донесе естетически плюс във всяка стаята, в която е инсталиран. Като се вземат предвид всичките му останали предимства, вярваме, че цената му е много добра.

Heinner Obsidian 12000 BTU Wi-Fi

Heinner Obsidian 12000 BTU Wi-Fi

Климатик Heinner Obsidian 12000 BTU Wi-Fi, Клас A+++, Функция отопление, Дизайн Vshape, Филтър High Density, Eco Mode, HAC-12OWF-BK, Огледално черно

Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian

Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian

Климатик Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian, 12000 BTU, Клас A+++, Функция отопление, Дизайн Vshape, Филтър High Density, Eco Mode, Златист

Heinner Obsidian 12000 BTU Wi-Fi

einner Obsidian 9000 BTU Wi-Fi

Климатик Heinner Obsidian 9000 BTU Wi-Fi, Клас A+++, Функция отопление, Дизайн Vshape, Филтър High Density, Eco Mode, HAC-09OWF-BK, Огледално черен