Ревю на хладилник с фризер Beko RCSA406K40XBN

Beko RCSA406K40XBN определено е хладилник с фризер, която трябва да имате предвид, когато търсите уред от този тип. Този модел е в средния ценови диапазон, но в същото време предлага доста добър капацитет, прилична консумация на енергия, но и технологии като регулируем термостат, XXL поставка за бутилки и LED осветление.

Beko RCSA406K40XBN

Beko RCSA406K40XBN

Хладилник с фризер Beko RCSA406K40XBN, 386 л, Рафт за бутилки, Клас E, H 201 см, Сребрист

Дизайнът на хладилника е много привлекателен, като той се откроява със сребристия си цвят. Модела дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки дом и най-вече кухня.

За максимално улеснение и удобство уреда е проектиран така, че хладилника е поставен отгоре, а фризера е отдолу.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника е по-често използван сравнено с фризера.

Това е функционален хладилник за 4-5 членни семейства с разнообразни кулинарни предпочитания.

Максималният нетен капацитет от 386 литра се разпределя между 266 литра за хладилника и 120 литра за фризера.

Уреда е с механичен тип на управление, който дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

90° отваряне на вратата за удобство при някои кухни, които имат неудобно оформление с неудобно разположени уреди.

Вратите не излизат извън страничната стена при отваряне на 90 градуса, т.е. з. хладилникът може лесно да се постави в ъгъл или до стена. След това отделението за зеленчуци може да се издърпа напълно!

Основни функции на хладилника

Beko RCSA406K40XBN

4-те рафта от закалено стъкла са напълно достатъчни, за да поберат голям обем от храна, а и освен това те се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Голямо предимство на този модел е, че позицията на рафтовете може да се регулира според нуждите на 2 стъпки с максимум няколко сантиметра. Това е полезно, защото често се случва това разстояние да е с няколко милиметра по-малко от стандартната височина на търговските тенджери или буркани.

Моделът разполага с 3 рафта на вратата на хладилника, един от които с XXL размери, които напълно ще покрият вашите нужди.

Основни функции на фризера

Във фризера има три интегрирани чекмеджета за съхранение на хранителни стоки и има капацитет на замразяване от 6 кг за 24 часа. Най-голямото отделение се намира на дъното на фризера с височина на рафта 29 см и е предназначен за съхранение на големи замразени хранителни продукти.

Фризерът е снабден с лесни за плъзгане рафтове, изградени върху плъзгащи се панти, които могат лесно да се извадят от охлаждащото пространство. Това позволява лесен достъп до храната и възможност да виждате какво се съхранява зад рафта.

Фризера предлага множество опции за замразяване, включително бързо замразяване в горното отделение и тавата за лед.

Друго

Вратите на уреда са реверсивни с възможност за обръщане на посоката, освен това са снабдени с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е в пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Уредът има много добра степен на автономия без ток от 33 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон и за район с температура на околната среда с климатична клас: SN-T – проектиран да работи икономично в диапазона от + 10 ° C зимен режим до + 38 ° C летен режим.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на този хладилник с фризер е много добра – съгласно най-новите европейски разпоредби клас Е, а годишна енергийна консумация е 254 kWh. Този модел също така може да се похвали с това, че е много тих, с много ниско ниво на шум от 38 dB.

Нашето мнение за продукта

Beko RCSA406K40XBN е комбинация от хладилник с фризер с достатъчно място за седмичните покупки на 5 или повече души. Това е полезно, ако живеете в голямо домакинство или получавате много хранителни стоки наведнъж. Можете да съхранявате храната си по организиран начин с 4-те рафта, 3-те отделения на вратите и чекмеджето за зеленчуци. Използвайте включената стойка за бутилки, за да съхранявате вино или вода. По този начин имате повече място на рафтовете. Просторното фризерно отделение има достатъчно място за запас от любимия ви сладолед. Междувременно MinFrost гарантира по-малко натрупване на лед. Така че трябва да го размразявате само 1 или 2 пъти годишно. И задната част на хладилника е покрита, така че харчите по-малко време за поддръжка.

За:

  • Благодарение на ниското ниво на шум от 38 dB, почти не можете да чуете работата на хладилника.
  • Тази комбинация от хладилник с фризер има голямо 120L фризерно отделение.
  • Кондензаторът в задната част на хладилника е покрит, така че не е нужно да го пазите от прах.

Против:

  • Няма фреш зона, за да запази хранителните ви стоки свежи за по-дълго време.
  • Доста висок (201 см), горният рафт може да бъде труден за деца и ниски хора.
Beko RCSA406K40XBN

Beko RCSA406K40XBN

Хладилник с фризер Beko RCSA406K40XBN, 386 л, Рафт за бутилки, Клас E, H 201 см, Сребрист

Подобни продукти:

Beko RCNA406E40ZXBN

Beko RCNA406E40ZXBN

Хладилник с фризер BEKO RCNA406E40ZXBN, 362 л, Клас E, NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh, Everfresh+, Сензорен контрол, Поставка за бутилки, H 203 см, Сребрист

Beko RCNA406E40ZXBN

Beko RCSA406K40WRN

Хладилник с фризер Beko RCSA406K40WRN, 386 л, Клас E, Voice recorder, H 203 см, Бял