Ревю на пералня Beko WUE7612XST

Пералня Beko WUE7612XST е много достъпен уред, който предлага разнообразен набор от програми и функции, с които успява да покрие всички необходими нужди.

Beko WUE7612XST

Beko WUE7612XST

Пералня Slim Beko WUE7612XST, 7 кг, 1200 об/мин, Клас D, SteamCure, Drum Clean SteamCure, Мотор ProSmart Inverter, Бял

Основни характеристики

Тази пералня Beko е с капацитет на натоварване от 7 кг, което я прави подходяща за домакинство от приблизително три или четири члена.

Уредът има модерен дизайн в бяло с достатъчно голям илюминатор, за да позволи лесно боравене с по-големи предмети. Размерите на машината са 49 см. дълбочина, 60 см. ширина и 84 см. височина, с е с приблизително тегло от 60 кг.

Тази модел на Beko е оборудван с Pro Smart Inverter мотор, който осигурява безшумна работа от 54 dB при пране и 74 dB до центрофугиране, издигайки се до най-високите стандарти за енергийна ефективност.

Максималният капацитет на зареждане е 7 кг, а скоростта на въртене е 1200 оборота в минута, които осигуряват ефективно изпиране. Beko има променлива скорост и технология за изключване на скоростта, където можете да избирате броя на завъртанията според вида на използваните дрехи и предпочитаната програма, от минимум 600 оборота в минута до максимум 1200 оборота в минута.

Управление

В горната зона се намира контейнера за препарати и контролния панел, които включва въртящи се бутон, чрез който можете да изберете желаната програма за пране и дисплеят, който показва продължителността на програмите, позволява активиране на допълнителни функции и настройка на желаните параметри.

LCD екрана е с електронно управление, чрез който може да управлявате и следите следните функции: отложен старт от 0 – 24 часа, дисплей за оставащо време, избор на температура, избор на центрофуга, избор на ниво на замърсяване, индикатор за бързо пране, функция против намачкване, допълнително изплакване, бутони за допълнителни функции, символ за заключване на вратата за достъп.

Основни функции

Технологията Steam Cure ще ви помогне по-лесно да се отървете от гънките, предлагайки деликатна грижа за вашите дрехи. В зависимост от избраната програма, машината ще изпусне пара или в началото, или в края на програмата. Когато бъде пусната в началото, парата ще омекоти мръсотията, което ще улесни почистването. Когато се освободи в края, ще ви помогне да се отървете от гънките по дрехите си, правейки тъканите още по-меки.

Инверторният двигател ProSmart предлага множество предимства, включително: много добра енергийна ефективност, ниско ниво на шум, елиминиране на вибрации и електромагнитни емисии. В допълнение, той осигурява добра издръжливост и здравина.

В допълнение, той е снабден с никелирана устойчивост, която осигурява по-добра защита срещу корозия, предотвратявайки варовикови отлагания, като същевременно осигурява по-ниска консумация на енергия и по-дълъг живот на машината.

Функцията Add Extra позволява добавяне или премахване на артикул дори след като машината е стартирала програмата за пране, през първите пет минути.

Функцията против намачкване предотвратява прекомерното намачкване на дрехите, което ги прави по-лесни за гладене след това.

С функцията за заключване от деца контролният панел е деактивиран, така че малките да не могат да изключат машината.

А функцията за отложено програмиране ви позволява да отложите началния час на прането в зависимост от вашия график.

Програми за пране

Beko WUE7612XST се основава на разнообразна гама от програми, както следва:

 • Памук: подходящ е за памучни дрехи, температурата на водата може да се регулира до 90 градуса по Целзий в зависимост от степента на замърсяване и устойчивостта на дрехите. Максималният капацитет е 7 кг.
 • Eco 40-60: това е най-икономичната програма и е предназначена за средно замърсени памучни дрехи, като температурата на водата е 40 или 60 градуса по Целзий. Максималното натоварване е 7 кг.
 • Синтетика: препоръчва се за синтетични дрехи, температурата на пране може да се регулира до 60 градуса по Целзий. Максимално допустимият капацитет е 3 кг.
 • Xpress / Super Xpress: е кратка програма, подходяща за ежедневни артикули.
 • Микс 40: можете да добавите както памучни, така и синтетични дрехи, като температурата на водата е 40 градуса по Целзий. Максималният капацитет е 3 кг.
 • Wollens / Ръчно пране: препоръчва се за вълнени дрехи или други чувствителни дрехи, които изискват ръчно пране, температура на водата 40 градуса по Целзий и максимално натоварване от 1,5 кг.
 • Нежна грижа: подходяща е за деликатни предмети, температурата на водата е 30 градуса по Целзий, а максималният капацитет е 3 кг.
 • Ризи: предназначен е за ризи от памучни или синтетични материи, като температурата на пране е 60 градуса по Целзий, а максималната вместимост е 3 кг.
 • Пухено облекло: идеално е за артикули с пълнеж, температура на водата 60 градуса по Целзий и максимален капацитет от 1,5 кг.
 • Hygiene+: осигурява добра хигиена на дрехите при температура 90 градуса по Целзий, като максималната вместимост е 7 кг.
 • StainExpert: препоръчва се за артикули с петна, температура на пране 30 градуса по Целзий и максимално натоварване 3,5 кг.
 • На открито / Спорт: предназначен е за спортни артикули и оборудване, носени при дейности на открито, температурата на водата е 40 градуса по Целзий и максималното натоварване от 3 кг.
 • Dark Care / Jeans: препоръчва се за дънки или тъмни дрехи, температурата на водата е 40 градуса по Целзий, а максималното натоварване е 2,5 кг.
 • Изплакване: включва оптимално изплакване на дрехите.
 • Spin + Drain: има за цел допълнително центрофугиране и изстискване на вода.

Енергийна ефективност

Това е пералня с отлична енергийна ефективност клас D с консумация на енергия средно за година 173 kWh.

Потребление на вода от 9679 литра годишно е изчислена въз основа на 220 стандартни цикъла на пране за програмите за памучни тъкани при 60°C и 40°C при пълно и частично зареждане.

Реалното потребление на вода зависи от начина на използване на уреда.

Нашето мнение за продукта

Beko WUE7612XST е пералня, която може да закупите на много на разумна цена. Тази пералня машина предоставя разнообразие от програми, подходящи за всякакви нужди. Повечето купувачи, които са закупили уреда са доволни от начина, по който тази машина пере и твърдят, че има достатъчен капацитет за техните нужди, а програмите ѝ са добре обмислени и успяват да изперат ефективно всякакъв вид пране. Според тях те са направили добър избор, чието съотношение качество/цена е изгодно.

Beko WUE7612XST

Beko WUE7612XST

Пералня Slim Beko WUE7612XST, 7 кг, 1200 об/мин, Клас D, SteamCure, Drum Clean SteamCure, Мотор ProSmart Inverter, Бял