Ревю на фурна за вграждане Bosch HBA534ES0

Bosch HBA534ES0 е страхотен избор за всеки, който търси надеждна и модерна многофункционална фурна за вграждане, оборудвана с най-новите технологии и в същото време на много добра цена.

Bosch HBA534ES0

Bosch HBA534ES0 (Инокс)

Фурна за вграждане Bosch HBA534ES0, Електрическа, Мултифункционална, Самопочистаща система EcoClean Direct, 71 л, Клас A, Инокс

Bosch HBA534ES0 има много функции за печене, усъвършенствани технологии и в същото време е много икономичен. Фактът, че изглежда много модерно и елегантно, което го прави идеален избор, ако обзавеждате своята нова кухня добавя допълнителен аргумент за покупка.

Тази фурна Bosch има стилен дизайн в цвят инок с черно стъкло. Визията е много модерна и елегантна.

Контролният е много лесен за управление, като настройката на програми е като детска игра. Имате три тъч бутона под дисплея и два по-големи кръгли бутона.

В центъра се намира голям LCD екран, който предоставя полезна информация за избраните настройки и етапите на процеса на готвене, а когато фурната не работи, показва часа.

Размерите на уреда са 59.5 х 59.5 х 54.8 см, което го прави лесен за вграждане във всяка кухня.

Вратата е с панти и предлага плавно отваряне, а вътрешността е е оборудвана с лапа и с телескопични водачи на 1 ниво за безопасно и лесно изваждане и поставяне на тавите.

Капацитетът за готвене е 71 литра, което е повече от достатъчно за едно семейство.

За реалното готвене имате на ваше разположение 7 много полезни програми. Това ще улесни готвенето ви и ще ви гарантира, че вашите ястия винаги ще бъдат приготвени на оптимално ниво, както е предвидено в рецептите.

Същевременно ще може да контролирате изпичането в детайли, както желаете. Сред включените функциите ще намерите някои класически като тези за долно и горно нагряване, функция за печене на голяма повърхност и малка повърхност, но и някои по-специални, като специалната за пица или тази за 3D готвене.

Обръщайки се към техническата част, трябва да се отбележи преди всичко технологията, която позволява 3D готвене. Тя се състои се в готвене чрез активиране на всички нагревателни елементи, на многоизмерно ниво. Още по-привлекателната част е, че ще можете да приготвяте различни рецепти по едно и също време, всяко със свои собствени настройки и без вкусовете да се смесват един с друг.

Отоплението във фурната се извършва с помощта на вентилационна система, която работи на принципа на конвекция. Потоците на горещ въздух са равномерно разпределени.

Друга полезна функция на тази функция е системата EcoClean Direct, при която не е необходимо почистване след всяко готвене, благодарение на специалното покритие на задната стена, което автоматично абсорбира замърсяванията.

Освен, че почистването на на фурната става изключително лесно, чрез това специално покритие от микрофини керамични сфери на задната стена която абсорбира мазнините, докато печете. От Bosch гарантират, че технологията ще издържи целия експлоатационен живот на уреда, така ще пестите време и енергия.

Енергийна ефективност

По отношение на консумация уредът попада в клас на енергийна ефективност А. Консумацията е ниска, до 20% по-ниска, отколкото в конвенционалните фурни. Консумацията за стандартна програма за печене е 0,79 kWh.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите надеждна и модерна фурна за вграждане от доказан производител, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Bosch HBA534ES0

Bosch HBA534ES0 (Инокс)

Фурна за вграждане Bosch HBA534ES0, Електрическа, Мултифункционална, Самопочистаща система EcoClean Direct, 71 л, Клас A, Инокс

Подобни продукти:

Bosch HBA534EB0

Bosch HBA534EB0 (Черен)

Фурна за вграждане Bosch HBA534EB0, Електрическа, Мултифункционална, Самопочистваща система EcoClean Direct, 71 л, Клас A, Cleaning Assistance, 4D Hotair, Grill, Черно стъкло