Ревю на пералня Samsung WW70TA046AE/LE

Samsung WW70TA046AE/LE е пералня с модерен дизайн и добра енергийна ефективност. Широката гама от програми, технологията Hygiene Steam и удължената гаранция на мотора са другите аргументи при избора на тази пералня от портфолиото на корейския производител.

Samsung WW70TA046AE/LE

Samsung WW70TA046AE/LE

Пералня Samsung WW70TA046AE/LE, 7 кг, 1400 об/мин, Клас B, Мотор Digital Inverter, Eco Bubble, Bubble Soak, Steam, Smart Check, Бял

Пералнята е един от най-важните уреди във всяко едно домакинство, както по отношение на покупната цена, така и по отношение на експлоатационните разходи.

За да сте сигурни, че ще изберете правилния модел за вашето семейство, ще трябва да вземете предвид няколко важни неща като капацитетът на зареждане, енергийната ефективност и максималната скорост на центрофугиране.

Също така е добре да знаете за видовете и броя на наличните програми, технологии и функции и не на последно място да подберете уреда според външният дизайн и на това как той би паснал на останалото обзавеждане.

Samsung WW70TA046AE/LE е пералня с много добри показатели и би покрила критериите и на най-взискателния потребител, като по-подробни характеристики може да намерите по долу.

Този уред има модерен дизайн в бял цвят с люк с черна рамка. Страничните му стени имат специален дизайн, създаден за намаляване на нивото на вибрации и шум по време на пране и изстискване.

Този модел е с капацитет на зареждане 7 кг и е подходящ за семейства с до 2-3 члена. Размерите му са стандартни за класът му: 60 х 55 х 85 см, което прави възможно да поставите пералнята и в по-малко помещение.

Що се касае до техническата част тази пералня е оборудвана с дигитален инверторен мотор, който е едновременно надежден и икономичен, но и много тих.

Скоростта на центрофугиране може да се задава на 4 стъпки между 400 и 1400 оборота в минута, в зависимост от типа тъкани, които перете.

Нивото на шума може да достигне до 72 dB в случай на центрофугиране при максимална скорост, по-ниска стойност в сравнение с други сходни модели.

Управление

Пералня Samsung WW70TA046AE/LE, 7 кг, 1400 об/мин, Клас B, Мотор Digital Inverter, Eco Bubble, Bubble Soak, Steam, Smart Check, Бял

Контролният панел се състои от въртящ се селектор за избор на цикъл на пране, цифров дисплей със син дисплей и няколко бутона за различни функции и опции.

Основни функции

Тази пералня е оборудвана с технологията VRT Plus, която намалява шума и вибрациите по време на пране. 3D сензорът за вибрации поддържа барабана в перфектен баланс, дори при високи скорости на въртене.

Благодарение на тази технология се осигурява изключително тиха работа от 53 dB при пране и 72 dB до центрофугиране, постигайки едни от най-високите стандарти за енергийна ефективност.

Иновативният Digital Inverter мотор предлага превъзходна енергийна ефективност и изключителна дългосрочна производителност, която ще ви служи дълги години.

Отляво на контролния панел се намира чекмеджето наречено Stay Clean, което е оборудвано с 3 отделения и за допълнителен комфорт след всеки цикъл на пране се изплаква ефективно, с помощта на специална система за оттичане на вода. Използвайки тази технология, вие се отървавате от остатъците от почистващ препарат, а тавата винаги остава чиста и хигиенизирана.

Този модел разполага с технологията Air Bubble, където милиони въздушни мехурчета проникват във влакната и след това се разпръснат, за да генерират импулсна енергия, ефективно измивайки прането, дори в студена вода.

Благодарение на тези мехурчета триенето както между дрехите, така и между дрехите и барабана ще бъде намалено, така че тъканта на дрехите ще бъде защитена. Мехурчетата активират почистващия препарат, така че той бързо прониква в материала и лесно отстранява замърсяванията, дори в студена вода при температура 15°C.

В допълнение, този модел, оборудван с технология Bubble Soak, която премахва различни трудни петна.

Функцията за заключване от деца ви позволява да заключите бутоните на пералнята, за да предотвратите случайно изключване или промяна на програмата, така децата ще могат да си играят спокойно близо до уреда, без да бъде необходимо да са постоянно наблюдавани.

Функцията за самодиагностика чрез сигнализиране също е много полезна, защото има за цел да ви предостави кодове за грешки, правилната информация, когато възникнат грешки в програмирането или дори при работа, като ви предлага решения за възникналия проблем на база изникналите грешки.

Програми за пране

14-те цикъла на пране включват опции за определени видове тъкани (памук, вълна, синтетика) или предмети (спално бельо, деликатно пране).

Освен това има бърза програма с продължителност 15 минути, подходяща за леко износено пране, което трябва да се почисти.

Благодарение на технологията Hygiene Steam, ще можете да премахнете алергените и бактериите от дрехите си с помощта на гореща пара. Продължителността на стандартната програма е 3 часа и 28 минути.

Допълнителните функции включват предварително пране, бързо пране, почистване на барабана или отложен край на програмите за пране.

Енергийна ефективност

Пералня Samsung WW70TA046AE/LE, 7 кг, 1400 об/мин, Клас B, Мотор Digital Inverter, Eco Bubble, Bubble Soak, Steam, Smart Check, Бял

Енергийната ефективност е класифицирана в клас B, по скала от A до G, като при стандартен цикъл на пране той има консумация от едва 0,52 kWh.

Консумацията на вода е 45 литра за един цикъл, което също е доста ниска стойност, както и степента на влажност на прането след центрофуга, която също е клас B.

Нашето мнение за продукта

Това е много добър избор, ако търсите високопроизводителна перална, оборудвана с най-новите функции и технологии и икономична по отношение на консумацията не енергия и вода. Широката гама от програми, технологията Hygiene Steam и инверторния мотор са други силни аргументи в полза на това да изберете този уред.

Samsung WW70TA046AE/LE

Samsung WW70TA046AE/LE

Пералня Samsung WW70TA046AE/LE, 7 кг, 1400 об/мин, Клас B, Мотор Digital Inverter, Eco Bubble, Bubble Soak, Steam, Smart Check, Бял

Подобни продукти:

Samsung WW70TA046AX/LE

Samsung WW70TA046AX/LE

Пералня Samsung WW70TA046AX/LE, 7 кг, 1400 об/мин, Клас B, Eco Bubble, Bubble Soak, Steam, Smart Check, Мотор Digital Inverter, Инокс

Samsung WW70TA046AE/LE

Samsung WW80TA046AE/LE

Пералня Samsung WW80TA046AE/LE, 8 кг, 1400 об/мин, Клас B, Мотор Digital Inverter, Eco Bubble, Bubble Soak, Steam, Smart Check, Бял